9.2.19

Esquizet: не Синоптиком єдиним (с)

Був на рок-фестивалі. Пішов, бо хедлайнерами були Синоптик.
Але, як з’ясувалось несподівано не тільки для мене, але й навіть для співробітників залу, не Синоптиком єдиним (с).
Перед Синоптиком виступала група Esquizet.
Це в голові не вкладається, але вони кияни, і їх ніхто практично не знає.
Коли після виступу солістка була в залі, поруч зі мною, і спілкувалась зі своїми знайомими, я підійшов і запитав, де вони виступають, щоб ще їх послухати-побачити. Вона відповіла, що вони практично НЕ виступають… Це якийсь жах!!! З усіх щілин сунеться всяка пошість, а справжні таланти, практично генії, що творять нове, сучасне, передове, таке, якого ніде й ні в кого нема – вони ніде не виступають!!!
Словами враження не передати. Це треба чути і бачити – бачити обов’язково, бо там не тільки музика, а цілий спектакль, навіть танцюристка є. А закінчили вони виступ як у великого класика в знаменитій симфонії прощання: музика звучить, а музиканти по черзі беруть інструменти та виходять за куліси…
Стосовно стилю: з моєї точки зору, це класний, справжній, дуже високого рівня жорсткий рок в органічному поєднанні з найсучаснішими технологіями, настільки професійно та драйвово накладеними на рокову серцевину, що ніякого дисбалансу, просто на єдиному диханні.
Я подумав, що в чомусь вони і цікавіші, і навіть сильніші за Синоптика.
Відео з тирнетів ще не передивлявся і не знаю, коли, де і як там відзнято, і наскільки все це корелюється з тим, що було на концерті – але група просто неймовірна. Сказати круто – нічого не сказати. Дуже круто – теж замало. Це справжнє крутіссімо!!!
Ось посилання:
Ну і стосовно Синоптика: вони не стоять на місці, і це добре. Вся програма супроводжувалась якісним відео, змонтованим з доволі різних за походженням та тематикою матеріалів, яке органічно доповнювало композиції. Цікаво, що вони звернулись і до теми свого рідного Донбасу: в одній з композицій була використана широко відома пісня про шахтарів совкового періоду, а відео складалось з фрагментів, як я зрозумів, документального фільму саме про шахтарів Донбасу тих, совкових часів.
Отож, головне враження і відкриття вечора для мене – фантастична група Esquizet.
Колись я так само й Синоптика вперше побачив-почув. Тепер точно знаю: не Синоптиком єдиним (с).
Ось в них вчорашнє невеличке відео: https://www.facebook.com/esquizet/videos/1174571459358558/
Ютуб:
Esquizet - Fade Away (official video)
https://www.facebook.com/esquizet/photos/p.2104667726517679/2104667726517679/?type=1&theater
https://www.facebook.com/DailyMetal/photos/pcb.266197054048588/2042792249108921/?type=3&theater
09.02.2019

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!