18.6.19

«Это какой-то позор»(с) = часть 4 = Междусобойчики…

ви всі подуріли??? знов лаєтесь, як останні бовдури - вже долаялись, що ворога-блазня в президенти обрали - продовжуєте??? що вам всім та таня чорновол поганого зробила, що з нею не так??? те, що вона боєць і не зрадить ніколи - факт, чоловіка-добровольця на фронті втратила, і це її не зламало = трохи ексцентрична, то що з того, це інколи плюс!!! ви чого домагаєтесь, щоб туди, в перші номери, понабирали всіх, котрі ніколи в політиці не були і 2-х слів сказати не можуть, не те що закони писати чи обговорювати??? якщо людина класний воїн, це зовсім не означає, що він\вона буде класним депутатом, скоріш навпаки!!! в цій раді скільки нових - і що, вони дуже допомогли??? поки нові будуть азбуку вчити, коломиї з ригами будуть україну валити - а нові навіть не зрозуміють, що відбувається!!! от спробуйте кожний вумний, хто гнів виливає, себе уявити там, в раді - як, впораєтесь??? якби мені зараз запропонували в районну раду піти - я б НЕ погодився, бо ніфіга не розумію на всьому цьому, немає ніякого такого життєвого досвіду, знань, освіти - тільки на порядності і патріотизмі не виїхати з тієї ями, куди ми вже впали з 73%-ЗЄбілами!!! читаю шквал обурень - і нічого не розумію, ви всі подуріли???
доповню - як ілюстрація: вчора дивився ток-шоу на прямому, і там був отой класний хлопець, котрий в першій десятці - красава, боєць, мужній, високий, стрункий, гарний, ну просто немає до чого причепитись, всі жінки в раді будуть його, і воїн справжній, всі знають - ну просто ідеальний кандидат, ні в кого з вас немає до нього жодних запитань - але як він на тому ток-шоу слабенько виглядав!!! і це тільки ток-шоу, а не рада!!! він поки не вміє виступати, формулювати думки, структурувати їх, в нього поки немає своєї чіткої картини того, що треба робити, прості гасла про армію - це все, що він зміг сказати!!! ну просто подивіться вчорашній ефір і порівняйте виступи тих, хто там був = цей класний хлопець-воїн в студії виглядав слабкішим за всіх!!! ви таку команду в раду хочете, щоб воїни, але слабкі депутати??? схаменіться!!!
16.06.2019

особенно забавно читать вопли возмущения по поводу бурных обсуждений и камментов в адрес тех вполне достойных кандидатов, которые приняли решение выйти из списка и сделали это достаточно громогласно:
1.если человек согласился стать членом команды партии на выборах, он перестал быть просто членом своей семьи, он уже не домашний хомячок и даже не какой-то отдельно взятый персонаж - он публичная персона = я же правильно понимаю, он дал согласие на включение в список, о чем было публично объявлено, его имя разместили в списке, с фоткой и личными биографическими сведениями;
2.если он, будучи публичным человеком, передумал и решил забрать обратно свое слово публичного человека, то тут снова его ответственность и его выбор:
- если он не хочет громкого публичного обсуждения этого события, то должен МОЛЧА выйти из списка и отказываться комментировать это в публичном пространстве - в этом случае он может еще рассчитывать на своё право не попасть под прицел и критику,
- если же он решил громко хлопнуть дверью и сделать публичное заявление, возлагая вину за свой поступок на других участников списка, которые его не устраивают - какое он имеет после этого право претендовать на то, что его поступок и персону не будут обсуждать??? ну это же какой-то детский сад получается: я могу критиковать публично всех и вся, делать громкие заявления и демонстративные действия - а в ответ меня не могут даже обсудить, не то что покритиковать???
удивительно все это наблюдать
и да, это здорово, что такие персоналии выходят из списка - было бы намного хуже, если бы они в раде начали палки в колёса вставлять под предлогом, что все не такие, а они одни правильные
кто им мешал перед включением в список задать тем, кто список составлял, все волнующие их вопросы и предупредить, что, при наличии в списке таких-то персон, они быть вместе с ними не согласны???
17.06.2019

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!