16.5.22

Немного актуализмов за последние деньки – на 16.5.22

я тут подумал: отопление уже давно отключили, а горячую воду подают...

подогрев и подача горячей воды довольно дорогостоящее и ресурсоёмкое занятие - неужели нам сейчас это можно себе позволять??? в развитых западных странах нет системы централизованной подачи горячей воды по определению - это делают на местах (в домах, квартирах и т.д.)

тем более, сейчас куча квартир без жильцов или с намного меньшим их числом, то есть, ресурсы расходуются, а вот потребление резко упало

с другой стороны, есть переизбыток электроэнергии, особенно в ночное время - опять же, меньше народу, и многие бизнесы стоят

а ведь у многих давно имеются бойлеры!!! а у кого нет - купить недорогой бойлер не проблема, и даже монтировать в систему не обязательно, я сам придумал, как сделать, чтоб не врезаться в водопровод, и спокойно наладил автономный бойлерок с душем

что бы я сейчас сделал:

- прекратил подогрев и подачу горячей воды до лучших времен, как минимум, пока жизнь не стабилизируется и не придёт в состояние, хоть отдалённо близкое к до 24 февраля,

- выступил в сми и всюду с обращением к гражданам, чтобы они с пониманием отнеслись к этой необходимой мере экономии и перешли на подогрев воды с помощью бойлеров, причем, желательно в ночное время

лично меня такая схема вполне бы устроила - не вижу проблем, особенно на фоне войны

если я ошибаюсь - готов выслушать и, если доходчиво пояснят, в чем именно ошибаюсь, признать

08.05.2022

*****

вчора подивився пояркова стосовно кравчука - він просто дегенерат чистої води, таку осану кравчуку співав... = раніш поярков був хоча б прикольний своїми пародійними заставками - а зараз чистої води агресивна тупорила лівацька бідонуто-дерьмократична пропаганда, гидко дивитись = дебіл, бл*(с)

Умер Кравчук - ГЕНИЙ, который РАДИ УКРАИНЫ развёл Кремль как лоховатых котят, вечная память ... = https://youtu.be/D1dyhPhpGDU

Надія Афанасьєва

те, що він зкурвився, то зрозуміло, але нащо було вихваляти цю комуняку тупорилу промосковську кравчука і себе підставляти, бо серед його аудиторії навряд чи є такі кончені совкодрочери.

12.05.2022

*****

доречі, називати блазня євреем то дуже хибна позиція, бо він такий єврей, як я китаєць - він парашко-совок, а це новая історічєская общностью людєй савєцкий нарот(с), там не тільки євреї, а й українці, той же кравчук, земля йому скловатою, був таким самим блазнем

Надія Афанасьєва

останній пост його знайшла, де він жалкував, що не зрозумів, що таке кацапія, хоча з 65 року там навчався та мав доступ, як гебіст, до всіх архівів та документів. тупорилий свинопас, а бізнес родині залишив із газпромом, має копалини газу та нафти, якими через трубу торгує у Європу. дуже темна особистість.

Я

більш мерзенної посади, ніж секретар цк компартії з ідеології, важко уявити - якщо серед цивільних, а не кдб тощо = покидьок за покликанням = яка там освіта - школа цк кпрс, а про нього як про якогось світоча думки та знань казки розповідають... = мені завжди гидко на таких дивитись - чого вартує ота його огидна посмішка = доречі, колись показували по телеку про нього і родину - дик там всі не просто свинособачомовні (діти-онуки), а такі, котрі української не знають взагалі, хоча важко це уявити, мабуть, ненавидять україну так, що навіть слова вимовити не можуть - всі інтерв'ю членів родини, окрім самого кравчука, виключно свинособачою (принаймні, те, що я бачив), навіть на камеру 2-х слів українською зв'язати не могли чи не хотіли!!!

Надія Афанасьєва

молороси всі цураються свого українського походження, верніше, стереотипу, що українське то сільське, а кцпське то ппць яке модьне та городьцьке. школа цк кпрс то і є гебіський філал ідеологічного відділу контори. звідти і гундяй виліз, і кучма, здається, вони навіть і якийся ранг мали. десь читала, що наше зе учредив премію ім. кравчука. тобто, спадкоємність поколінь в дії.

12.05.2022

*****

 «

Борис Редін

07.05.2022 https://www.facebook.com/BorysRedin/posts/3254928688059827

Рашисти ціленаправленим ракетним ударом знищили в Сковородинівці музей Сковороди. Це їх подарунок на його трьохсотріччя.

Комусь ще пам'ятники пушкіну жаль?

Нафуй, знищити все московитське без будь якого жалю.

»

*****

«

Денис Казанский

07.05.2022 https://www.facebook.com/den.kazansky/posts/5136374953108642

Російська армія цілеспрямовано варварськими обстрілами знищує українські музеї, пам'ятки архітектури та об'єкти культурної спадщини.

На Київщині вони ще у лютому спалили музей Марії Примаченко. У Маріуполі розбомбили та розграбували музей Куїнджі. А цієї ночі ракетним ударом знищили музей Григорія Сковороди на Харківщині.

Росія свідомо воює з українською культурою, і саме тому російська культура у всьому світі має бути скасована. Це допустима і симетрична відповідь на дії російської влади.

Ну а в Україні після такого ніяким Пушкіним-Лермонтовим тим більше не місце. Думаю, тут навіть пояснювати нічого не треба.

»

*****

«

Mason Lemberg

07.05.2022 https://www.facebook.com/mason.lemberg/posts/1637594109960870

8 травня - це ніяке не свято.

Воно було святом. Точніше, не святом, а нагадуванням. Нагадуванням про "ніколи знову".

Але ви цю шваль відкормили "ніжками буша", відмили, дали стати на ноги, терпіли її насмішки, а потім погрози, продовжуєте її годувати. Тож "ніколи знову" вже не актуальне, бо "знову" вже сталося.

9 травня - це тим більше не свято. Це вже давно не день перемоги, це щось середнє між якимось язичницьким святом племені, що сповідує карго-культ, і днем виходу назовні всіх образ і комплексів гусні.

Цілий рік вони не можуть відповісти на запитання, в чому саме полягає "вєлікая побєда", і чому вони живуть в лайні, маючи неймовірні запаси природніх ресурсів і майже монопольні ринки їх збуту... а потім їм показують дєдів на палках і танчики, типу: дивіться, всьо раді єтого, в єтом побєда.

Тому це "свято" стало обов'язковим, невід'ємним і головним на болотах. Тому кожного року вони викопують і гвалтують дідів палками, проводячи некрофільські оргії, які не мають жодного сенсу, бо люди, яких вони носять, є ніким для них, це минуле, далеке минуле, яке ніхто з сьогодні живих не пам'ятає. І воно цінне лише з точки зору компенсації загальнонародних комплексів.

Ті, хто продовжує святкувати 9 травня в Україні, асоціюються з цим народом тєрпіл, яким потрібно компенсувати свою нікчемність викопуванням і гвалтуванням давніх родичів в якийсь визначений день року.

Підсумовуючи:

Часи згадувань і святкувань, пов'язаних з Другою світовою війною, минули.

Як минули дати, пов'язані з Першою світовою війною.

Не викопуйте дідів, яких ви не знали і на яких вам пох 364 дні в році, не уподібнюйтесь і не протиставляйте себе гусні, не грайте в її ігри з своїми датами.

Не живіть минулим.

В нас є свої, живі Герої, в нас є свій живий біль.

В нас буде своя перемога. Велика і справжня. От її ми і будемо відзначати.

***

11.05.2022 https://www.facebook.com/mason.lemberg/posts/1640759339644347

Читаю "Захід, нарешті, почав розуміти"..

Ознаки того, що Західвлада України теж, на жаль) почне щось розуміти, з'являться тоді, коли:

1) ми перестанемо бачити оте дрочіво на санкції. Санкції - то минуле. Санкції їх вже не зупинять на цьому етапі. Тому на санкції не треба сподіватися, їх треба вводити, всі і відразу, масштабно, застосовано до кожного, щоб вони кричали від жаху. І не знімати в принципі;

2) ми побачимо, як громадян західних країн і України, які мають стосунок до цього бедламу, масово позбавляють громадянства і випиздовують в їх кострому з твєрью. Всіх, масово. І кожен з них має доводити, що він інший, нєтакой русскій;

3) ми побачимо скасування мораторію на смертну кару і смертні кари колаборантам, катам і тваринам, що зливали інших людей чи військових. І це буде стосуватися не тільки України;

4) коли процес передачі тварин типу шарія чи портнова буде тривати лічені години, а не місяці чи роки;

5) коли найжорсткіше покарання, включно з покаранням, описаним в п.3, буде застосоване до істот з міжнародних організацій типу "ХРВ", "Червоного хреста", "ОБСЄ" і т.д., а принципи їх функціонування будуть докорінно переглянуті…

...от тоді я скажу, що Захід, Україна, людство щось зрозуміли.

А зараз я спостерігаю, як пропагандоншу, яка 10 років вправляла мізки сородічам, беруть на німецьке телебачення, бо вона плакатик виставила в ефірі, як й далі "розмовляють з маньяком", як в цьому лайні вишукують "нєтакіх"... і як всі впевнено йдуть до того, щоб "закінчити війну", а не здобути перемогу, внаслідок чого отримають ще більше жертв, які не обмежаться Україною.

От тоді, може, й прийде розуміння..

ЗЫ.

«Стандарты Би-Би-Си» (с) = https://alexabarboss.blogspot.com/2018/07/blog-post_4.html

***

14.05.2022 https://www.facebook.com/mason.lemberg/posts/1642605852793029

Шановне панство обурюється, що чинна влада не хоче відсторонити від зомбімарофону ватніків, які багато років працювали на медведчука.

А чого, власне, обурюватись?

Для влади ця війна не є війною їхнього народу. Може, максимум, війною за ресурси і можливість бути главним, але не народною війною.

Саме тому негідники, які роками, під час війни, знущалися з держави і всього українського за гроші медведчука, для них норм варіант. Бо тепер ці негідники працюють на них.

Саме тому московська секта досі працює в Україні, незважаючи на те, що вона робила, робить і планує робити. Незважаючи на корегування вогню, координацію ДРГ і інші СИСТЕМНІ речі.

Саме тому в оточенні нічого не змінилося, і там кожен перший смердить рассєєю. Хоч деяких в умовах війни, після того, що вони робили, вже б не мало бути взагалі.

Саме тому воно досі пиздить про "наше 9 мая", шукає хороших русскіх і озвучує "журналістам" з боліт речі, які ніколи не озвучував суспільству, не кажучи про те, що суспільство їх не сприймає (наприклад, що воно хоче відмовитись від НАТО).

І саме тому ви можете закривати на все це очі, виголошуючи мантри "бо не втік", "давайте після війни" та іншу алогічну хуїту, але істину кажу вам: Україна з ним не переможе ніколи.

В кращому випадку, нас чекає болото з компромісів, закривання очей і мантр.

Бо, щоб перемогти, треба хотіти перемогти. Треба усвідомити, що це війна твого народу, і в ній не може бути союзників у вигляді тих, хто приніс війну своїми діями.

»

*****

«

J.S. Grant

08.05.2022 mewe.com

Почему у верховного главнокомандующего клоуна ВСУ не были готовы к вторжению?

Вместо того, чтобы встречать врага на границе, великий клоун позволил расползтись оркам по половине страны.

"Чтобы не провоцировать пуйло"(с) Бидон

ЗЫ.

имхо всё намного страшнее: они не просто демонстративно отрицали возможность вторжения и не только не готовились к нему, но наоборот, они полностью торпедировали оборонную программу, финансирование всу, строили дороги для танков оккупантов в той же донецкой области и вообще по периметру, что лично меня приводило в шоковое состояние и к пониманию, что готовится сдача страны, а также разминировали перешеек в крым, позволив вражеской армаде спокойно, без препятствий пройти из крыма и захватить ту же херсонскую область и так далее, красиво, как планировали, как на параде - насколько мне помнится, перешеек был заминирован, как и многие другие территории на пути вторжения колонн парашкинцев, и всё это было убрано именно по указанию блазня и шоблы = как по мне, они готовились поучаствовать в проекте хуйла-обамкобидонишки-мрекельши-микронишки и прочей западной левацко-каммуняцкой швали по сливу украины путём блицкрига, но сами оказались в шоке от сопротивления, которое оказало всу, невзирая на всю подготовительную работу по обеспечению удачного блицкрига парашке, и в последний момент переобулись в воздухе(с)

самое неприятное, что я вынужден произнести: те страшные мучения, убийства и разрушения, которые в украине уже претерпели, и то, что еще предстоит претерпеть гражданам украины, стали закономерным итогом их осознанного выбора, когда, невзирая на очевидное, мудрый нарид(с) выбрал руководить страной масковскага блазня и его шоблу дегенератов-проходимцев-рыгов-руSSкомирЪцев = страшная цитата, но из песни слов не выбросить: за что боролись, на то и напоролись(с) - в таких вещах, как выборы, расплата именно такого масштаба и катастрофичности = кстати, в европе происходит практически то же самое: там давно у власти агентура парашки или блазни, аналогичные нашему, и штаты с австралией, канадой и далее по списку на том же историческом пути развала и самоуничтожения, к сожалению... = бидон-наш(с) пока повсеместно, вместо "агента кремля"(с) трампа - результаты наблюдаем в штатах и по всему миру

Девочка на башне танка. Макаров, Киевская область. 7 мая 2022 года

»

*****

ЗЫ.

1945-2022. О Победе и победобесии = https://youtu.be/_5uL9wHm9y4

Мужчина, женщина и еще 15 гендеров. = https://youtu.be/1cdmruvDv_Q

832: Нападение Китая на Россию неизбежно = https://youtu.be/2oBIVOQk22U

910 ВЖИВУЮ/LIVE C КОНСТАНТИНОМ БОРОВЫМ, комментатором, автором (Лос-Анджелес, Калифорния) = https://youtu.be/TZl6FNfPZvs

Понасенков: когда включат "Лебединое озеро" и спадет морок = https://youtu.be/Qtn3SAIa17A

Путин в Тупике, Или Мы Тупые? Гари Юрий Табах, Андрей Корчагин, Василий Собиньюз, Юрий Шулипа = https://youtu.be/JHHFoOENz4w

ПОБЕДА И ПОЗОР: РАСПАД ВРЕМЁН - #Веллер 9 Мая 2022 = https://youtu.be/4hGo5HJnKd0

Юрий Тувим: Страна (Америка) наполовину сошла с ума = https://youtu.be/vhtXxeZ9P5Y

Почему Республиканцы Против Украины и Кто Настоящий Враг в Шкуре Патриота. Гари Юрий Табах = https://youtu.be/iE-6f8ioi5k

Символика Важней Жизней. «Точка Зрения». День Победабесия. Гари Юрий Табах = https://youtu.be/cF6AwoNDR8o

Литовское ТВ. Парад Потери. Ленд Лиз. Ядерный Удар. «Майёр» КГБ Швец. Гари Юрий Табах = https://youtu.be/2mEDHqpzpIU

Даниил Коцюбинский | Любое правительство беременно авторитаризмом = https://youtu.be/7gZn90GbQsc

ПОСЛУХАЙТЕ - ЦЕ ПОВНА КАТАСТРОФА! = https://youtu.be/Q2S9QQpUquo

Ленд лиз, Байден, Украина и хитрости американской разведки. = https://youtu.be/cOX6N2NGZkE

Это «Воровство Доблести»! Соросята Уже Воруют Украинскую Победу Для Демократов. Гари Юрий Табах = https://youtu.be/zKQlwaDTZN8

!!!!! Понасенков - Невзорову: ты несешь ответственность за происходящее! = https://youtu.be/xOs1qdVw4vg

Денис Малыхин: Война в прицеле автомата = https://youtu.be/86K8YlltI_I

834: Прогноз на быструю победу = https://youtu.be/pXVPCnAt_4o

Стрим Понасенкова: окаянные дни, методы счастья, конец пропагандистов. = https://youtu.be/a9OCjguAwc0

Кто и как на Западе задерживает помощь Украине #ЯрославРоманчук #АндрейЗнаменский #maguswest = https://youtu.be/pG2Pze3hmVc

ЗЫЗЫ.

А де ділися нові ко види ВСЕ! Стратегія помінялася! = https://youtu.be/Y2ii3HT0sZg




каких-то 2 года тому назад



Мы должны вернуть мир силам добра и созидания, пока он окончательно не разрушился.

16.05.2022

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!