25.4.19

Невеличкий дискурс стосовно «25% / 73%»

Гліб Бабіч 23.04.19 написав у фб стосовно того, як 25% притомних повинні поводитись з 73% біомасси-ЗЄбілів
ось тут:
далі конспектую невеличкий обмін думками за моєю участю, бо імхо важливий і принциповий (https://www.facebook.com/169lazy/posts/859385801069490?comment_id=859453157729421&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%22%7D)
«
Я
а ось протилежна думка - і вона здається мені реалістичнішою:
Олена Калинова
"Хто не зовсім розійшовся з головою, той і так пригребе до нашого берега", - дуже влучно сказано. Той випадок, коли для тих 75 відсотків слова безсилі. Зеленський переміг мовчанням.
Yermolenko Valentyn
ніт.. це запрошення до сєкти "обраних-ображених"... і раніше - багато, і саме у день виборів плотненько спілкувався з цивільним електоратом Зє, тут, де він набрав найбільше по Україні... люди йдуть на контакт - при всій дійсно втомленості від війни (тут вони реально живуть на лінії вогню, потрапити під обстріл - звично, як у Дніпрі/Львові під дощик), нав'язаній західофобії етс - причому самі йдуть з питаннями, їм важливо пояснювати, чого вони це зробили, на що сподіваються і, не менш важливо, - вони чують опонента, звичайно, не погоджуються, але і не закриваються. НАЙГОЛОВНІШЕ - вибори не проігнорили, діалог - можливий і затребуваний, якщо "ми" проігноримо "думаючих емоціями", ми дійсно секта, а не орден))
Я
Yermolenko Valentyn тількино за кавою чув на прямому дзвінок звідти - вся рашко-пропаганда про братні народи у додзвонювачки в її ваті, котра замість мізків, і це після 5 років війни там, де як раз все це, як ви пишете, як дощ у львові
додзвонювачка НЕ відповідала на прості питання чий крим та хто захопив частину донбасу - казала, що політики посварили братні народи!!!
натомість розповідала про братні народи, поганих політиків, що їх посварили, і треба налагоджувати братні зв'язки за допомогою "мистецтва" (мова йшла про російську дебільну попсятину, всяких кіркорових-корольових тощо, оцю гидоту - для неї то мистецтво), і навіть до порєчєнкова, котрий стріляв в наших військових, в неї немає претензій!!!
тобто, в підсумку: для ватної ЗЄ-додзвонювачки звідти, з району ато, немає війни, немає окупації, у всьому винні українські политики (порох тощо), котрі не домовились чи домовились про війну, так і казала, вони про війну домовились!!! - про що їй можна намагатись казати??? ви би почули цей жах від ватної істоти, котра йде й голосує за путіна - саме за путіна, бо навіть досвід її родичів з лугандону її не навчив, і вона бачить, що вони звідти повтікали, від того путіна, але продовжують чекати на путіна вже на новому місці - ви уявляєте, що там замість мізків??? то навіть не вата, то помиї!!!
»
25.04.2019

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!