22.5.19

Кенгурирование…

не прошло и дня после кенгурации, а мы уже получаем весь спектр вполне предсказуемых последствий «осознанного выбора 73%»
это всё не страшный сон, и даже не просто кошмар – это результат давно спланированной и успешно проведённой гебухой операции «буратино», цель – уничтожение украины
нематерных слов нет, вообще никаких слов нет – поэтому позволю себе много цитирования:

«
Semen Kabakaev
Зеленський призначив керівників в АП. Нам обіцяли, що нами будуть керувати клоуни, невігласи та колишні регіонали, ось маєте, цілковито логічні призначення. Вони послідовні в своїх обіцянках!
Сергій Трофімов є виконавчим продюсером "Студії Квартал-95"
Руслан Рябошапка у 2010-2011 роках був директором Бюро з питань антикорупційної політики Секретаріату Кабміну-ставленик Януковича.
Кирило Тимошенко - керівник телепродакшн-компанії GoodMedia.
Юрій Костюк є сценаристом серіалу "Слуга народу".
Сергій Шефір - сценарист, продюсер та директор "Студії Квартал-95".
Очолив адміністрацію: юрист Андрій Богдан -ставленик Януковича (потрапив під закон про очищення влади, але це не зупинило призначення)та адвокат Коломойського.
Михайло Федоров був керівником діджитал-стратегії у кампанії та відповідав в "Зе! Команді" за просування кандидата в Telegram, Instagram та YouTube.
Що буде у ВР, мені страшно уявити, на жаль мушу зазначити, що втрачаємо ми так швидко, що не встигаєш помічати. Реванш з якого всі сміялись вже розпочато!
»

«
Валерій Пекар
У багатьох країнах світу є ненависть громадян до застарілих, відсталих, замшілих, неефективних державних інституцій, далеких від потреб пересічних громадян.
У багатьох країнах світу громадяни обирають антисистемних політиків, щоб вони зламали застарілі, відсталі, замшілі, неефективні інституції, аби потім побудувати нові, якісно кращі.
Але є два "але". Цілих два.
1. Все це добре спрацьовує у країнах зі сталою, сильною економікою, без зовнішніх загроз, у мирний час. І навіть у цьому випадку інституції треба перетворювати по черзі: ламати неспроможну урядову машину, спираючись на незалежні ефективні суди, чи ламати корупційні суди, спираючись на сильний парламент, чи навіть ламати всю систему, спираючись на сильну, професійну, патріотичну армію, яка готова взяти на себе відповідальність за країну. Ламати все під час війни та кризи -- самовбивчо для країни.
2. Добре, коли приходять руйнівники, а за ними приходять будівники. У Грузії за Саакашвілі йшов Бендукідзе -- перший ламав пострадянські інституції, другий будував нові, на яких тримається країна нині. Якщо приходять лише руйнівники, то злам інституцій означає руйнування державності. Інституції все одно будуть, але принесені на багнетах з сусідньої країни, і нікому від того не буде щастя.
»

«
Taras Shamayda
"Ітогі подвєдьом" (с)
Перші два дні правління Зеленського:
1. Главою адміністрації президента став юрист Коломойського Андрій Богдан.
2. Валерій Хорошковський повернувся в Україну.
3. Соратник Януковича Портнов, який повернувся двома днями раніше, подав до ДБР на Порошенка за державну зраду (!), яка полягала в наказі кораблям ВМС перейти з одного українського порту в інший через Керченську протоку
4. Зеленський без жодних конституційно-правових підстав видав указ про дострокові вибори парламенту 21 липня.
5. Зеленський зажадав, щоб завтра Верховна Рада розтоптавши будь-який регламент в усіх читаннях одразу прийняла ще неіснуючий законопроект про вибори за 100% закритими партійними списками
6. Після хамських випадів Зеленського прем'єр-міністр Гройсман подав у відставку, спричинивши на додаток до парламентської, ще й урядову кризу. Сам новобраний в шоці від наслідків свого ляпання язиком. Призначити нового прем'єра неможливо, адже в раді нема коаліції.
7. Новим начальником Генштабу став генерал Хомчак. Без коментарів.
8. В інавгураційній промові Зеленський не назвав Росію агресором, ні словом не згадав про Майдан чи про вступ до ЄС і НАТО (взагалі слів "Росія" і "ЄС" не промовив ні разу). Зате заклик звертатися до українців українською мовою назвав "розділенням людей".
Якщо це все (і багато іншого) - не нахабний оліграхічно-промосковський реванш зі стрімким перетворенням у авторитарний антиукраїнський режим, то що?!
У мене нема питань до совків і ватників, які свідомо проголосували за Зеленського як реванш.
У мене є питання до тих, хто голосував за нього як "менше зло" чи тим більше "надію на зміни", "борця проти корупції" і просто "нове обличчя": прокидатись збираєтесь? Бо з такими темпами коли ви дозрієте до сприйняття реальності і визнання, що Вас тупо використали на виборах для нищення нашої демократії і державності, буде пізно.
UPD. Вишенька на торті:
"Призначити ШЕФІРА Сергія Нахмановича першим помічником Президента України." Із визначних досягнень на ниві державного будівництва: "Закінчив Криворізький гірничорудний інститут, писав разом з братом Борисом Шефіром для команд КВК: «Мінськ», «Махачкалинские бродяги», «Запоріжжя-Кривий Ріг-Транзит» (Чемпіон СНД), «95-й квартал», «Збірна ХХ століття», «Збірна ХХI століття». Режисер, продюсер, сценарист, грав в командах «Криворізька шпана» і «Запоріжжя-Кривий Ріг-Транзит»
»

«
Анфиса Котова
В страшное время живём.
Оказалось, что всё держится на одном человеке. Огромная страна, миллионы людей — всё это держится на одном-единственном Порошенко!
Почему мы были так наивны? Почему мы были так уверены? Почему мы решили, что можно подпиливать эту фигуру? Отщипывать от неё кусочки? Толкать её туда-сюда? Ей, дескать, это только на пользу пойдёт.
Вытолкали наконец, молодцы.
Заигрались, бляди.
»

«
Бачо Корчилава
За пять лет войны многие не поняли. Есть единственная опция возможности договорится с Россией, сдаться Путину на его условиях и быть вассалом.
В любом ином случае, Кремлю нужен постоянно тлеющий конфликт в Украине. Во-первых это будет эффективный рычаг давления на любую власть в Украине. Это возможность регулировать градус кипения внутриполитической ситуации в любой момент.
Во-вторых это хорошая возможность оттягивать во времени любые разговоры по Крыму. Пока есть проблема на Донбассе, разговоры о Крыме масштабно никто вести не будет.
И третье - просто поддерживать конфликт, для того что бы подрывать международный имидж Украины, как страны с внутренними проблемами.
И им в Кремле, наплевать на доводы, аргументы и здравый смысл. У них свои цели и они борются за них любыми доступными способами.
И это касается не только Украины. А и Грузии.
»

«
Sergiy Taran
«Компроміс», на який згодна Росія в обмін на «мир» - це відмова від НАТО, «особливий статус Донбасу» та амністія бойовиків. Це ті «компроміси», які ніколи би не пройшли через нинішній парламент і за які не захоче взяти відповідальність навіть майбутній парламент. Тому декому вже хочеться "референдум", в якому головне - «правильно» сформулювати питання. Звичайно, ніякого миру від цього не буде. А будуть «нові політики»-вчорашні бойовики з лнр-лнр, які гулятимуть по українських містах, і буде хаос, який Московія продасть Заходу як доказ завершення українськоі державності... Все може відбутися швидше, ніж ми думаємо. Той, хто хотів видовищ, їх точно отримає.
»

21.05.2019

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!