21.6.19

Стрибки на граблі як національна традиція

вчора бачив виступ пороха по телеку
в шоці: він знов розповідає той самий текст, котрий всюду розповідав на президентських перегонах
котрий всім вже набрид і довів свою програшність
він знов розповідає про марину, і що у 18 років одружився, і що 35 років щастя, і 4 дітей, і всі від однієї дружини, і про той дебільний інклюзив, з котрим він лягає і просинається, і котрий, на мою думку, велика помилка (можу надати розгорнуте пояснення, чому це катастрофа для освіти - в мене є у блозі: Левацкая зараза: бомба замедленного действия под западной демократией уже давно взрывается = часть 3: инклюзивное образование = https://alexabarboss.blogspot.com/2018/06/3_26.html)...
ну і далі розповідає дослівно все те саме, що кожен день розповідав на президентських!!!
скажіть йому, хто має можливість, що так не можна!!!
це нікому не цікаво, він виглядає неспроможним змінитись - нащо він стару платівку знов крутить!!! невже немає у нього когось, щоб продумати нову стратегію для виступів - стара НЕ працює!!! ми програємо так взагалі, якщо він не змінить тексти виступів і буде продовжувати оце все знов!!!
ми не маємо права програти так, щоб залишитись взагалі поза парламентом, бо україні хана наступає, блазень з ригами і коломоями її зіллє повністю і рекордними темпами, ми й отямитись не встигнемо, як знов буде новоросія-малоросія і парашка всюди... ви ж бачите, якими темпами реванш іде: допа-гєпа в харкові, трухан в одесі, мертвечук з портновим і жульками в києві... - а порох продовжує стару завчену легенду розповідати, котра НЕ працює, вже ж перевірено!!!
20.06.2019

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!