18.3.21

«Русский с китайцем – братья навек»(с)

сначала цитато:

«

Артур Харитонов

15 марта, 17:35

КНР офіційно заявила, що торгуватиме з окупованим Кримом

Пройшло понад 4 дні з моменту прибуття офіційної делегації китайських бізнесменів на територію тимчасово окупованого українського Криму, однак жодної реакції з боку МЗС України та СБУ не пролунало.

Натомість, до «відкритого мікрофона» суспільства прорвалася істота, більш відома як Вадім Рабіновіч, якого цитує нині вся російська та китайська пропаганди: зокрема, його слова про те, що посилення китайської комуністичної присутності на території окупованих територій – це відповідь за санкції на китайських аферистів, що намагалися вкрасти «Мотор Січ».

Зранку 15 березня російське відомство пропаганди «ТАСС» процитувало речника МЗС КНР - Чжао Ліцзяня, який, мовляв, заявив про «бізнес поза політикою».

Підтвердження з’явилося на сайті комуністичного МЗС пообіді за Києвом (https://bit.ly/2OxCVrP).

Спочатку топ-компартієць, на питання про слова Рабіновіча, заявив, що «позиція КНР – послідовна» (прим.: трактуйте як завгодно, адже КНР не визнає Крим частиною України де-факто).

Потім речник МЗС Китаю додає:

«Деякі китайські компанії, спираючись на історично встановлені зв'язки та практичні потреби, ведуть обміни та співпрацю з Кримом на основі ринкових принципів. Така комерційна діяльність не повинна бути політизованою».

«Неполітизованість» питання окупації українського Криму означає лиш одне: фактичний дозвіл на провадження торгівлі та бізнесу між КНР та окупаційним режимом Криму.

При цьому, Україна не поспішає якимось чином обмежувати китайського комуніста у намірі спонсувати окупацію Криму.

Така позиція триває з далекого 2015 року, коли до Криму почали поступати перші «китайські інвестиції» та туристи, щодо яких, найбільш вірогідно, не було вжито жодних обмежувальних заходів.

Окрім цього, китайські фірми активно задіяні в розбудові окупаційної інфраструктури, як-то будівництво «нового» аеропорту у Сімферополі.

https://www.facebook.com/kharytonovarthur/posts/5282646241776997

»

однако, китай тихой сапой захватывает практически весь мир: повсеместно скупает бизнесы и земли, заселяет, внедряется в бизнесы и гос. структуры, в образование, практически во все сферы - денег у китая немеряно, людей тоже девать некуда и не жалко от слова вообще, да и порядки там вполне себе тоталитарно-коммунофашистские, то есть, никаких раздраев и споров внутрях

если даже в штатах китайцы практически скупили всю дем. и не только типоэлитку, внедрились в крупнейшие бизнесы и творят что хотят, вплоть до гос. переворота, то нам в украине ничего хорошего ждать не приходится, и при нонешней "власти" вообще труба...

ситуация патовая:

- если начать возбухать, китайцам от этого ни жарко, ни холодно, они плюнут, разотрут и продолжат своё, а мы в дер*ме,

- если не реагировать, тоже в дер*ме,

- если продать моторсич, просто вывезут всю документацию, завод пустят на металлолом (у них свой уже построен), а америкосы за продажу военных технологий наложат санкции уже на нас, и не то что не станут помогать, но наоборот = впрочем, рассчитывать на помощь от обамко-бидона так или иначе не приходится от слова вообще, доказано практикой (8 лет уже ж было на посмотреть),

- если НЕ продать уже проданный завод и технологии - тогда суды и хрен его знает что еще = опять же, учитывая ваЗЕленомордую власть, там даже судиться толком никто не сумеет...

кароче, чего и следовало ожидать, бл*

пу-си


18.03.2021

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!