12.4.24

Немного актуализмов за последние деньки – на 12.4.24

цей любарський зламався - несіть нового!!!

як на мене, вже доволі чітко проявляється позиція любарського стосовно трампа, а саме явна, неприхована анти-трампівська агітація в звичному для палковнікав піантковскіх, майоров швицаров, масковскіх камсамольцев муждабайок та інших га*донів режимі "трамп сказав"(с)

любарський починав з перекладів штучним інтелектом промов того ж трампа та інших переслідуваних вашингтонським обкомом, без цензури та каментів, що особисто мені дуже сподобалось, і саме цього я чекав від нього і надалі - і ось він внєзапна(с) перейшов в камуняцько-глобалістський режим "трамп сказав"(с), при цьому жодних посилань на самого трампа в оригіналі, а традиційні перекази камуняцьких газетьонок, котрим він почав чомусь довіряти як самому собі, та відсилки на те, що позицію трампа виклав сенатор імярек-1 чи конгресмен імярек-2, чи трамп мовчить, а це теж для любарського очевидна позиція згідно газетьонок - і знов без прямої мови імяреків, а з невідомих джерел

а от пару днів тому паша дальнобій запостив прямо протилежну інфу, де трамп закликав підтримати україну і викладав свій вже давно відомий план про нову форму ленд-лізу у вигляді кредиту з необмеженою допомогою, котрий повертати треба без відсотків хрін зна коли, тобто, мабуть, і не треба буде повертати, і там в паші було посиланнячко на виступ трампа в запису, напряму, без камуняцьких переспівів з точністю до навпаки

пічалька

зі.

головне: слово любарський він вколачує в бошки слухачів як той довбодятел - це насправді вже просто дратує, бо нафіга це слово постійно та скрізь, що то за манічка така показушна, не розумію

10.04.2024

*****

шьёрт побьери, есть столько крутых фирм по компьютерному железу, о которых мы и не слыхивали...

вот токашо увидел объяву в олх - оченно классная весчь, просто ураган, и цена, как для такой вещицы, вполне приемлемая (3400): WL-UG69DK1, такая док-станция для ноутов, всё есть, в том числе, видео на чипе дисплейлинк с максимальными характеристиками на 2 дисплея по ндми-дп - ну просто оптимальный вариант из всего, что я видел = когда я решал задачу с видео, мне такое не попалось, хотя я перерыл кучу инфы - я бы попробовал = там даже свой блок питания сразу даётся, то есть, продумано всё

полез смотреть, что за фирма - Wavlink - очень неплохая, и ассортимент приличный - никогда раньше не слыхивал про такую

10.04.2024

*****

єрмачок нещодавно під камери взасос цілувався з сашхєном соросятинкою, наче той брєжнєв з хонекером, а ваЗЄлін так само завзято приймав саму гретку тумблєр тощо - і які після цього листи до респів чи євангелістів??? виступ ваЗЄліна в оон, де ані слова про ленд-ліз, практично нічого про війну, але головне що про потепління клімату тощо... = яке єрмачок взагалі має відношення до євангелістів, щоб писати їм листи і розраховувати, що вони будуть читати??? це все одно як професійний компартноменклатурник-камсамолець турчинов перекроївся в якогось пастора - мені цікаво було б подивитись на оту паству, котра слухає пастора з райкому камсамоли = все вірно ви сказали на завершення, нормальна політика можлива при зміні діючих осіб і підходів, а от як і коли це зробити, і на кого поміняти - питання, вони ж самі не підуть, ані ЗЄлєнь, ані номенклатурники-камуняки-камсамольці...

\\

Сергій Чаплигін

11.04.2024 https://www.facebook.com/photo/?fbid=942435877887906&set=a.469719905159508

Уже кілька місяців Зеленський постійно запрошує Трампа приїхати в Україну

Єрмак пише статті до американських євангелістів

Все заради того, аби сподобатися республіканцям.

Хто має сподобатися консерваторам та євангелістам?

Прихильники гендерної ідеології, Стамбульської конвенції та одностатевих шлюбів?

Ті, хто перестав співпрацювати з обома сторонами політичного процесу в США, зробивши ставку лише на демократів?

Та попризначив соросівських вигодуванців представляти Україну в Сполучених Штатах?

Зрозуміло, що альтернативи, щоб відновити двопартійну підтримку Сполученими Штатами України, немає.

Це є в наших національних інтересах.

Не тільки вижити, а й добитися перемоги в війні з московитами.

Може, нарешті треба зрозуміти, які внутрішні політичні процеси відбуваються у США?

Що дотеперішня стратегія адміністрації Байдена і демократів довела свою безперспективність і кінцеву тупиковість для України?

А моралізаторство й публічний шантаж Заходу з нашої сторони давно вичерпали свій потенціал?

І потребно почати давати чіткі відповіді на чіткі запитання американських політиків, на які їх уповноважили американські виборці, які нам нічого не винні, і від яких залежать ці політики.

Тому в стратегії відносин наше виживання і наша перемога мають відповідати їх цілям.

І тут вже давно з цим потрібно працювати.

Але зміни на нашу користь ми побачимо лише після того, як вони побачуть кардинальні зміни всередині України.

\\

11.04.2024

*****

«

Alex Melan

09.04.2024 https://www.facebook.com/alex.melan.12/posts/pfbid02whnE3Z3Ly4WaTCjsWfKTkjnhAPpEjdSZs9PfFCP16ft4pNcVAH67pfwCrfTdoijVl

Там в США запустили ролік, який, як я розумію, повинен виправдати поведінку українофоба байдена. Американців лякають ядерним ударом з расіі, якщо байден буде допомогати Україні. Брехло байден і не допомогає Україні з надією, що виповниться його з путіним план по знищенню України.

Поразка українофоба байдена - це перемога України над рашизмом.

***

10.04.2024 https://www.facebook.com/alex.melan.12/posts/pfbid0JJehgd2xxsEjLN2dC6fz9aEp5bmGkgdeBfvnPKvssUH4DBKGPGiNtvBKXq8KW3a9l

Третій рік повномасштабної війни. А ми все ще закликаємо байдена закрити небо над Україною. Ні, ми не просимо вже томогавки чи атакамси, щоб бити ворога і інфраструктуру війни на їх території. Ми просто просимо допомогти закрити небо, щоб путін і його команда не знищували Україну і українців. У відповідь чуємо, що радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван боїться, що Росія завдасть ядерного удару по Америці, якщо вона виділить занадто багато зброї Україні. Тому украінофоб байден не дає нічого. А путін продовжує вбивати.

Поразка украінофоба байдена - це перемога України над рашизмом.

***

https://www.facebook.com/alex.melan.12/posts/pfbid0cGdCTWbnNq6WYQRABSzBxEWjTp3dNxKjueDM23b56x6kyx24XY1dyaGDWteSUo7Fl

Багато байданутих доказували, що США байдена не забороняли нам бити по рашисиським НПЗ. Що байден не такий. І то все син Трампа примушує байдена не давати зброю. Бо байден не президент США, а тренована шавка на поводку в родини Трампа. Говорять, навіть Мелані Трамп помикає нещасним байденом.

Але зараз все офіційно. На слуханнях в комітеті конгресу міністр оборони Лойд Остін заявив, що удари ВСУ по расійським НПЗ можуть негативно повпливати на світовий паливно-енергетичний комплекс. Тому Україні краще наносити удари по тим об’єктам, які напряму впливають на хід бойових дій в Україні.

Тобто, США вже офіційно в конгресі заявили, що вони закликають не бити по рашистським НПЗ. Бо це не впливає на хід бойових дій. Цікаво. А расія ідіоти, бо перше, що вони розбили в нас в Україні, це наші НПЗ. Навіть самі маленькі.

Як на мене, США байдена залишилося тільки поставити додаткове обладнання путіну, щоб він міг відновити роботу своїх НПЗ. Якщо ви думаєте, що це шутка, так я вас розчарую. Поставки обладнання на расію не припинялися ніколи. І расія дуже швидко відновить свої потужності. Хоча термін дії байдена спливає. І якщо він не переможе в США, то на расіі почнуться великі проблеми. 

Поразка українофоба байдена в США - це перемога України над рашизмом.

***

https://www.facebook.com/alex.melan.12/posts/pfbid0TXtaF8dWjzBh1WpC4spEHKdKbJ6Ne8v9oLChLmFQ6195YWTYEUQvGMwXZhJuf4vBl

Остін говорить, що Україні не потрібно знищувати НПЗ, і це нічого не дає. А спецпредставник часів Трампа по Україні говорить навпаки. Що Украіна повинна продовжувати виводити з ладу расійські НПЗ.

І кого слухати. Представника байдена, який примушує не бити по расіі. Чи представника Трампа, який заохочує знищення рашизму?

Поразка українофоба байдена - це перемога України над рашизмом.

»

*****

«

Ольга Жарчинська

09.04.2024 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid09JxJ2Ufa99QyhM4dbqTgyzaGnCpquDW2EC1J91KF4RBZ3LNC6EmSwSy6zmLns2nql&id=100007790622692

Незалежні держави - вчорашній день(

Строб Телбот, заступник держсекретаря при президенстві Клінтона, був дуже відвертим в інтерв’ю для «Тайм» (цитати із архіву):

«У наступному столітті поняття країни буде застарілим, всі держави визнають єдину глобальну владу. Зрештою, національний суверенітет не був великою ідеєю.

Вільний світ сформував багатосторонні фінансові заклади, які залежать від готовності держав-членів відмовитися від певної частини суверенітету.

МВФ може практично диктувати фіскальну політику, навіть скільки податків має збирати уряд зі своїх громадян. Генеральна угода по тарифах і торгівлі регулює, скільки мита може знімати країна з імпорту. Ці організації можна розглядати як промо-міністерство торгівлі, фінансів та розвитку єдиного світу».

Демократи, як головний інструмент глобалістів, зацікавлені в суверенній Україні, в нашій перемозі? Кому служить «влада» в Україні: народу чи глобалюгам?

»

*****

«

Maksim Ryzkov с Славко Книгомордов.

09.04.2024 https://www.facebook.com/maksim.ryzkov.9/posts/pfbid02mbefy522FNcrJyGJTkLFPffPkaP6K7rg2aCrWbFcYy99NjYhujBU5mNLni4x8zCAl

Европейский суд не считал, что права человека нарушались во время л*кдаунов, принуждения к фakцuнации, запретов для непр*вuтых...

Зато знаете, что он посчитал нарушением прав человека? "Бездействие в отношении климата"

Группа е6анутых бабок пожилых климатических активисток из Швейцарии подала иск в Европейский суд по правам человека на собственное государство, утверждая, что оно недостаточно ограничивает выбросы парниковых газов, в результате чего в Швейцарии меняется климат, и становится жарче, чем должно быть, а истицы от этого страдают сильнее остальных из-за своего пола и возраста (в основном за 70 лет).

Суд вынес эпохальный вердикт, что Швейцария не исполнила свои обязанности, налагаемые Конвенцией в отношении климатических изменений, и тем самым нарушила право на уважение частной и семейной жизни.

Это решение также может повлиять на законодательства стран-членов ЕС и Великобритании.

***

https://www.facebook.com/maksim.ryzkov.9/posts/pfbid0dnDC2pFw66DK8qHBtfBhZUi3kQPtQCyYc92eDF1znbWPf54MHgdKg4WJLhn7C9tpl

Главное в Науке™ - это чёткость формулировок. Выкусите со своими теориями заговора, антифakcepы: наконец-то учёные™ во всём разобрались - эликсиры не вызывают рак!...

...они просто "могут стимулировать его развитие"

***

10.04.2024 https://www.facebook.com/maksim.ryzkov.9/posts/pfbid031dGLRi9tm6SP3r8At7pSZTxatjqEgGNHnvnxUrQetR3MhPzS4PeW1eUHWBSKZhvql

"Рост заболеваемости раком среди молодых людей вызван их ускорившимся старением"

Как странно, хотя казалось бы: более молодые поколения, по сравнению с предыдущими, живут при более развитой и высокотехнологичной медицине, которая, наоборот, должна эффективнее способствовать продлению молодости...

Но с каждым годом её развития в человеческую тушку вкалывается всё больше и больше всяких профилактических укольчиков, начиная с самого рождения - и тем хуже, оказывается, это влияет на долголетие и здоровье?...

***

https://www.facebook.com/maksim.ryzkov.9/posts/pfbid0BcxLj9j3FWXvdKLPMv8xdoHZ8sX6KbFYZZiWzgoxXqw4w2MVSMBDgLwRkySBZoeyl

Следующая "пландемия" птичьего гр*ппа, возможно, будет использована, в том числе, и как повод запретить мясо и прочие животные продукты.

"Что можно и что нельзя есть во время вспышки птичьего гр*ппа в США, по мнению бывшего главного советника по безопасности продуктов питания Управления по санитарному надзору за качеством пищевых продуктов и медикаментов (FDA)

Мясо, птица, яйца и некоторые продукты из них могут нести на себе фрагменты фикуса, создавая риск заражения птичьим гр*ппом"

***

https://www.facebook.com/maksim.ryzkov.9/posts/pfbid0UWnggir6RTFSHCG1ZboZ9BznhpcFiP96iwgJzB7rekMF2QvXy4qPXD8UTrDUFsZdl

Евросовки уже окончательно перестали скрывать, за кого и против кого они на самом деле воюют

Суд ЕС снял персональные санкции с пymuнских олигархов Фридмана и Авена.

***

https://www.facebook.com/maksim.ryzkov.9/posts/pfbid02qE6iwKK2jWp71NYQFnJ3vAjJxbtV9UJr2XTcJ1P5YSuykYFm4jaVTzfoYBC59ZGwl

Климатические локдауны постепенно надвигаются.

Министр транспорта и цифровой инфраструктуры Германии подготовил законопроект о запрете пользоваться личными автомобилями по выходным.

»

*****

«

Den Sinelnykov

10.04.2024 https://www.facebook.com/watch/?v=436368005712705

Той випадок, коли "санкції з пекла" від "найпотужнішого" "союзника" настільки "дієві", що:

1) Росія налагодила масове виробництво танків прорив Т90, і перші партії вже відправлені на фронт. (санкції дуже дієві, бо вони з пекла, але гроші є).

2) Іран раптом отримав саме зараз 10 млрд$, які були заморожені багато років, але адміністрація Байдена їх розморозила. Іран (знову ж таки, під санкціями) станом на зараз є країною-лідером в світі по виробництву дронів.

3) В Росії є гроші не тільки на радикальне відновлення всього свого військово-промислового комплексу, але навіть на те, щоб наймати найманців. Опубліковані фото чорношкірих бійців за Руский мір у військовій формі збройних сил РФ

Щось я ніяк не можу зрозуміти, як воно так виходить, що санкції з пекла діють таким чином, що в того, проти кого вони діють, грошей стає все більше і більше, а анклав союзників, утворюючих вісь зла, все укріплюється та укріплюється. Як воно так виходить?

»

*****

«

Ніколя Чурпіта

11.04.2024 https://www.facebook.com/mykolachurpita/posts/pfbid02W1HJQ1hSFyVST2Q5358sGFdcFhVCCRhF883q5gT1jdyda9bgiv1DUppjQog7fj9Ul

Соросоїдна Меланія Подоляк (a.k.a. «Галицький Стерненко»), яка в житті і дня не ходила на роботу, не втрачає можливості звинуватити Трампа у здачі України. Трампа, який, як я нагадаю вам, не є президентом Америки.

Президент – Байден.

Так ось, виходить стаття у Washington Поц (рупор Демократичної партії США, читай – Джо Байдена) із такими «інсайдами»:

«Колишній президент Дональд Трамп у приватних розмовах заявив, що може покласти край російській війні в Україні, натиснувши на Україну і змусивши її відмовитися від частини територій, як стверджують люди, знайомі з планом. Деякі експерти з питань зовнішньої політики заявили, що ідея Трампа винагородила б президента Росії Володимира Путіна і потурала б порушенню міжнародно визнаних кордонів за допомогою сили.

Пропозиція Трампа полягає в тому, щоб підштовхнути Україну до передачі Криму та прикордонного регіону Донбасу Росії, за словами людей, які обговорювали це з Трампом або його радниками і говорили на умовах анонімності, оскільки ці розмови були конфіденційними...».

Чи варто тут казати про тривіальний факт: на Трампа вивалюють «компромат» КОНКУРЕНТИ, зазначаючи, що він ЗРОБИТЬ ЩОСЬ СТРАШНЕ з Україною (цим, до речі, методично займаються Яковина, Швець та інші).

Штаб Трампа вже спростував статтю WP і заявив, що визначеної позиції по Україні ще немає, є стратегічна невизначеність.

Тим часом наш Sleepy Joe:

- Мав 4 мільйони касетних боєприпасів, але він віддав наказ їх знищувати.

- Знищив більше 200 штурмовиків А10.

- Має прямо зараз 10 млрд доларів: 4 у рамках PDA, 6 – usaid, які виділені конгресом. Але їх він не витрачає, а може дати ПРЯМО ЗАРАЗ.

- Тримає нафту в ціновому діапазоні більше 80 доларів за барель. За собівартості рос. нафти 30-35 доларів.

- Емісари демократичної адміністрації типу Салівана чи Остіна закликають Україну не бити по нафтопереробному комплексу держави-терориста. Що, образили ваших любих партнерів?

Читайте, перевіряйте, аналізуйте і ми виберемося з лайна!

»

*****

«

https://t.me/VadimMiami/11826

Результаты факцинации ужаснули ветерана армии США. Взрыв ми*кардитов и р*ка.

***

https://t.me/VadimMiami/11827

Китайский СОЛДАТ уничтожает посевы фермеров, которые обрабатывают землю для себя. Собаки глобальной банды. Вы не можете ничего выращивать, пока не получите разрешение от правительства.

***

https://t.me/VadimMiami/11829

Строительство китайских кар*нтинных лагерей завершено, думаю, не надо объяснять, что это сделали не просто для декорации, второй псевдодемический период, вероятно, начнется после подписания авторизационного соглашения ВОЗ в мае.

Они ждут отмашки.

»

*****

«

Oleg Korch

11.04.2024 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0XKqeeYJiKQvHmVQzLkp33e9ihTv7UNMARyUCjqJyHUoP7Aq8iLQdNruhraHFoQiol&id=100017137097030

Сьогодні був найпотужніший удар в район Стрия за весь час. 5 звичайних крилатих ракет і 4 чи 5 Кинжалів. Хочуть добратися до підземних газових сховищ.

Війна з європкою вже йде, це вони просто ще не зрозуміли. Друга світова, фактично, також почалася задовго до 39-го…

»

*****

«

Влад Добош

11.04.2024 https://www.facebook.com/VadyslavDobosh/posts/pfbid0kaMKSiNmFkNRKuMvR4KYQJB2pLehTaCfDks73yVfasmUDpH1uGH5EGA1nLwPoyaFl

Жандарми з європи і америки.

ЧИ НЕ ОФІГІЛИ ВИ ВКРАЙ?!

Забрали у нас ядерну зброю, віддали папуасу, який на нас напав, фігачить нас ракетами, кожен день вбиває наших людей, а нам розповідаєте, що треба грати за правилами, куди бити можна, а куди ні! Але папуас що хоче, то і робить, і ви йому нічого зробити не можете!

В носі ковиряєтеся по півроку, щоб нам патронів дати. В той же час папуас плював на санкції, нарощує зброю і бюджет.

Іран під санкціями поставляє шахеди, Північна Корея під санкціями має ядерну зброю і поставляє озброєння папуасу.

А вони сидять і розсуждають, як нам треба воювати з папуасом! Але достатньо зброї не дають! Що нам робити?

Щось санкції і ваша політика не діють!

Можливо, прийшов час ультиматуму? Або ви поставляєте достатню кількість озброєння і негайно, або ми можемо зробити кілька брудних бомб і вальнути по великим містам папуаса? Рознести всі газо- і нафтопроводи, якими качають ресурси в Європу?! І ще щось дуже відчутне для всіх!

Бо вбивають нас, а вам пофіг, і вас лише хвилює, що в Маямі на 4 центи бензин подорожчав!

Вводьте потім проти нас санкції. Як бачимо, вони все одно не працюють!

»

*****

ЗЫ.

Лучшее радио Израиля - Ну НЕ ГОВОРИЛ этого проклятый ТРАМП! 7 лет одно и тоже. Гари Юрий Табах = https://www.youtube.com/watch?v=uUydtA6bwe0

РАСКАЯНИЯ НЕ БУДЕТ: КТО МОСТИЛ ДОРОГУ В СЕГОДНЯ #веллер 08 04 2024 = https://youtu.be/ows8stbGPXI?si=8jmvqpQoSuiqErcw

Мир в ОГНЕ. МЫ Виновны Думаем нас это минует. Наблюдаем за уничтожением цивилизации. Гари Юрий Табах = https://youtu.be/evaCJ1cilNw?si=4Ta0GGFsMTBueyBy

Arie Elinson.#374 Виктория Вексельман.Недельный обзор. Израиль и мировое сообщество.Часть 26. = https://youtu.be/nqw0M7BivL8?si=ytyIRXAtFpXyIRG0

Затмение в эпоху великого противостояния = https://youtu.be/C_pqVuQWZys?si=Zs9imrRUaHf3sJCq

ЧРЕЗВЫЧАЙНЫЙ Выпуск: ТРАВЛЯ ТРАМПА. Трамписты плохие дяди и против помощи Украине. Гари Юрий Табах = https://youtu.be/aXGD1l6f3UU?si=xWjYIL4c7R7-0jvS

Израиль на распутье. Следующие шаги = https://youtu.be/Ju85GdgHqK4?si=D1E_Xqv4S4NjkaVn

Человек "без харизмы" продолжает завоевывать сердца и голоса американцев. = https://youtu.be/k0GkeOAGXhw?si=aQJ6hNY8d95BxBBN

Хто в США захищає інтереси Кремля? = https://www.youtube.com/live/mIET9DseI8Q?si=OpBOUdXJajSa1wWl


12.04.2024

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!