6.4.24

Немного актуализмов за последние деньки – на 6.4.24

немає жодного сенсу слухати, обговорювати та сподіватись на те, що кажуть обамко-бідонюги - це камунофашистська глобалістська п*шість, вони брешуть як дихають - вони цілеспрямовано винищують свою країну штати, то чому до когось іншого, тієї ж україни, має бути краще ставлення??? на це опуд*ло навіть дивитись тошно, як і на самих обамок та бідонішку, вони настільки огидні, що далі свинарника таких не можна пускати, хоча свині теж заслуговують на повагу, а не на таких сусідів по хліву = отож, немає жодного сенсу все це обговорювати - це те саме, що вигаданий татусем цієї мраз*ти будапештський меморандум - хоча тут і меморандуму немає, просто деген*ративне створіння ляпнуло щось незрозуміле ротом, а завтра в газеті правда (сіенен) напишуть, що його не так зрозуміли, як кожен день з самим бідонішком коїться

тут:

\\

Alex Melan

https://www.facebook.com/alex.melan.12/posts/pfbid0REDMeRMfYGwW3vAQ1tMmu1rYnTgxyqzNq6ixR8b6dMTfmLVspYgzGvMpWTkcNtMwl

Не знаю, що французи, представники балтійських країн робили з блінкеним, але він після зустрічі керівників міністерств закордонних країн НАТО вийшов і заявив, що Україна буде в НАТО. До того команда українофоба байдена говорила, що, поки керує США байден, України в НАТО не буде. Можливо, Блінкен це сказав з огляду на те, що в далекому майбутньому Україна буде в НАТО. Бо добавив, що їх мета на саміті країн НАТО не побудувати мост до членства України в НАТО, а допомогти його побудувати. Як завжди, розпливчаста красива риторика без моста до НАТО від США байдена.

\\

05.04.2024

*****

сатанизм чистой воды у власти - а врачи вообще за гранью, это обыкновенные современные менгеле:

\\

Ecclesia Militans

04.04.2024  https://www.facebook.com/ecclesia.militans.77/posts/pfbid022cGiYYpuc8kbHHtP82K7jGHRRMXb24SCn59UiYcXHYGCgVJPMeVLvs9L8pGAcgwWl

У Канаді неповнолітні діти без батьків можуть за 5 хвилин отримати "лікування" в так званих "гендерних клініках".

В одну з таких клінік прийшла 14-річна дівчинка. Через 5 хвилин лікар запитав, чи не хоче вона видалити груди. Через 7 хвилин — поцікавився видаленням матки, оскільки внутрішні органи можуть спровокувати дисфорію. Через 9 хвилин вона отримала рецепт на тестостерон.

Батьків не було. Це 14-річна дівчинка, яка розповіла історію про те, що нібито самостійно визначила себе як трансгендер, бо побачила якесь відео в інтернеті. На щастя, це була актриса від CBC News, яку вони відправили під прикриттям.

До речі, як повідомляється, через кілька тижнів після виходу репортажу, трансгендерні активісти розбили вікна штаб-квартири CBC News в Монреалі.

\\

05.04.2024

*****

«

Ольга Жарчинська

03.04.2024 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02qPGVsX2teKPjinxeZPeqJ9YdMb4VmQSfAmLdi1XUSzqFdrVNJ4CcqdixWUKGeuCJl&id=100007790622692

ООН - структура, контрольована світовими мільярдерами. Так само отримують гроші за «правильне» голосування! Про це багато розповів Келін Джорджеску, який працював у цьому гадюшнику, був президентом Римського клубу, великий спеціаліст по «стійкому» розвитку.

Думаю, що після цієї заяви нарешті стане зрозуміло, що Путін отримав «зелене світло», що Путін - інструмент в руках закулісних режисерів. Три дні у Москві глава ЦРУ Бернс не театри відвідував в листопаді 2021 року…((( Історія таких візитів не пам’ятає.

Вони вже навіть не приховують своїх намірів. Тому Байден просто перестав давати зброю, маючи не менше 10 млрд виділених для України збройних грошей! А насєлєнію запустили фігню про «заблоковані 60 млрд». Але мантра «цивілізований світ» досі не втратила актуальності.

»

*****

«

Deonis Spektor

04.04.2024 https://www.facebook.com/deonis.spektor/posts/pfbid0zSu2DR7SA2h9FovFTZyDsbTopL64VJPNfSYvXP6Uf7oZZEPhm3H3taHpqTwaNgpEl

Спецоперация "Оживить покойника" по запихиванию Байдена в президенты для исполнения 4-го срока Барака Обамы набирает обороты.

И вот уже Билл Клинтон и сам товарищ Барак включились в предвыборную борьбу. Билл и Барак не видят явную деменцию со стороны президента "Б", вернее, не хотят её видеть. Им не выгодно это видеть. Главное, в нужный момент отморозиться и войти в роль советского человека 70-х-80-х годов, когда весь советский народ страстно поддерживал дорогого и уважаемого генсека одной большой страны, исчезнувшей впоследствии с карты мира.

Обратил внимание: после недавней речи злобного деда и президента к американскому народу стало понятно, что, скорей всего, замены Байдену, о которой так много говорили многочисленные политические комментаторы, не произойдет. Исчезла с радаров мадам Обама, которой пророчили стать заменой злобному деду. Все-таки, все указывает на то, что демократы попробуют затащить мумию в Белый Дом, предварительно объявив о непризнании победы Трампа, если она, дай Бог, состоится. Либо победит на выборах Байден, либо выборы не будут признаны легитимными. Товарищ Раскин, который умеет красиво плакать, уже публично в этом признался.

Наступает такой период предвыборной борьбы, когда все перчатки сняты.

Для демократов потеря власти означает конец сладкого царствования. О том, что президент Америки неадекватен, знают во всем мире, кроме тех, кто яростно за него топит. Пропагандисты из конторы Никифора Лаларашкина и Абрама Свистунзона возбудились, вытащили из шкафа консервы по имени Лева Парнас, который сегодня дует в унисон с леваками. Бывший клиент Руди Джулиани, отсидевший около года за финансовые гешефты и подкуп избирателей, сегодня - любимый гость у Лаларашкина.

Интересно, что перед выборами сторонники кандидата в президенты, как правило, заваливают своих избирателей фактами с победами и достоинствами своего кандидата. Очевидно же, агитфронт Байдена просто обязан 24/7 трубить о "победах" 46-го. Нет, ничего подобного не происходит. На повестке дня только Трамп. Нет никаких побед Байдена, во всяком случае, левый фронт об этом громко молчит. Один вечно актуальный и всегда востребованный дядя Дональд, без должности на данный момент, но везде присутствующий...

Интересная закономерность: чем больше наши большевики прессуют Трампа, тем крепче и богаче он становится. Драконовское решение судьи о невиданном в Америке за все времена штрафе в городе сгнившего яблока привело, в конечном счете, к тому, что залог уменьшен до $175 миллионов, что является вполне реальной, хоть и очень большой суммой для Трампа. Трамп вернулся в число 500 самых богатых людей в мире. Слияние социальной сети с финансовой группой станет экономически очень выгодным для Трампа. Бедная Летиция Джеймс. Спец. операция "обанкротить Трампа" ведет к его обогащению.

Но нет таких преград, которые бы не смогли преодолеть Большевики. Левый фронт не сдается и зовет под свои знамена обиженных на Трампа бывших сторонников. Один за одним выскакивают Парнасы и им подобные, которых моментально подбирает левый бомонд пропагандистов...

Ну что же, операция "Оживить покойника" требует многих усилий со стороны демократов. Уверен, демократы прекрасно понимают, у Байдена нулевые шансы на победу. Только информационный шум в эфире о том, как ужасен Дональд Непокорный, сможет повлиять на конечный исход исторических президентских выборов в Ноябре 2024 года.

Появление Мишель Обамы вместо Байдена по-прежнему комментируют некоторые аналитики. Хотя факты, как я их вижу, говорят об обратном.

Нас ждут интересные события впереди. Интересно, делают ли ставки в тотализаторах о том, кто все-таки появится в президентских бюллетенях 5-го ноября.

Теперь о приятном: Издание Newsweek сообщило о том, что Вашингтонский аэропорт имени Далласа может быть переименован в аэропорт имени Дональда Трампа. Эту новость демократы не переживут...

»

******

«

Сергій Гайдай

04.04.2024 https://www.facebook.com/gaidaisergii/posts/pfbid02gbFscJ4Uzot3ibG11mLb3kQ6DooX3ZALUn569XSN7PZbVyj7VTnmaWFSUT4mBGr1l

Якщо б я був американским громадянином, я би на президентських виборах у цьому році голосував би за Трампа.

Не тому що я трампіст. Я взагалі вважаю, що бути у будь-якій політичний секті не має сенсу, будь то порохоботи, юлеботи, зелеботи, трампісти або байдануті. До будь яких політиків треба ставитись критично, з підозрою і прагматичними намірами.

Я голосував би за Трампа, тому що він може змінити ту політику, яку вже третій рік проводить Байден. Декларуючи допомогу Україні, він фактично «перекрив нам кисень», і ми повільно і важко втрачаємо боєздатність. Я голосував би не стільки «за», скільки - «проти».

Чому я ввавжаю Байдена винним у блокуванні допомоги Україні? Пакет допомоги Україні в 61 млрд дол, який сьогодні заблокований у Конгресі, насправді, у найкращому випадку - це 5-6 млрд дол війскової допомоги, які ми можемо отримати у разі його розблокування.

Але, незалежно від подій в Конгресі, сьогодні у адміністрації Байдена є 10,3 млрд дол залишків війсковоі допомоги, узгоджених в Конгресі раніше, ще в 2022 році. Це по каналу PDA - 4,2 млд дол і по каналу USAI -6,1 млд дол. Ніщо не заважає Байдену вже зараз передати цю допомогу Україні, яка стікає кров’ю своїх бійців на фронті, крім його цинічного небажання. Вочевидь все, що потрібно Байдену – це, ціною наших поразок на фронті, звинуватити в цьому республіканців, заради свого виграшу у президентських перегонах.

Нагадаю, що саме за ініціативи конгресменів-республіканців Джона Корнина і Вікторії Спартц був прийнятий закон про ленд-ліз для необмеженого постачання оснащення і озброення ЗСУ з терміном дії до повного звільнення наших територій. Умови ленд-лізу - це майже безкоштовна допомога воюючій країні. Повернути треба буде тільки те, що залишиться після війнии невикористаним і вцілілим, або заплатити за це по залишковій вартості чере 50(!) років. Термін дії ленд-лізу змінили конгресмени-демократи, обмеживши його терміном до жовтня 2023. Термін вже закінчився, а Байден законом про ленд-ліз так і не скористався.

Про це і про інше різне ми розмовляли з Gary Tabach на ютуб-каналі PRO:UA у моєму авторському проекті «PROпоную вам стати президентом».

Якщо питання, які ми обговорювали з моїм гостем, ви вважаєте важливими - дивітся це відео, ставте вподобайки, росповсюджуйте посилання на цей пост і на відео (в коментарях), ставте плюси і коментуйте.

Я Гари Юрий Табах ПРЕЗИДЕНТ США. Вы не представляете что с вами будет! ТРАМПИСТЫ! А вы что думаете? = https://www.youtube.com/watch?v=mi0yAKt0gKg

»

*****

«

Den Sinelnykov

04.04.2024 https://www.facebook.com/d.sinelnykov/posts/pfbid021FkQsbXrGaFYFqPcp8NPhVr1oKfxMVHsnrsoVNZZCWvHJ2CMeXwKtphsi2FDzhrQl

"США не підтримують удари України по території Російської Федерації", - заявив держсекретар США Блінкен.

Це звучить як вирок, але вирок не Україні, а першості США на світовій арені. Я не знаю, чим це обумовлено, але така запекла зрада своєї батьківщини і перехід на бік путіна - це катастрофа.

Неможливо уявити такий коментар з вуст Корделла Халла, державного секретаря Рузвельта, який говорить, що США не підтримують британський контрудар - килимові бомбардування німецьких міст. Саме завдяки вступу США у війну світ переміг нацистську Німеччину.

Заява Блінкена є черговою ганьбою США. Я впевнений, що Україна продовжуватиме завдавати ударів по законних цілях на території росії, навіть поодинці, ігноруючи боягузливі коментарі адміністрації Байдена. Адже нам байдуже на те, чи то вони бояться "ескалації", чи бояться падіння рейтингу Байдена, чи в адміністрації з'явилося багато агентів кремля. Ми воюємо за виживання України та всієї Європи проти нового світового зла.

***

05.04.2024 https://www.facebook.com/d.sinelnykov/posts/pfbid0cHH49KHpumHHYSsTG9fCKxpS2zo8WinrYXHbmukk4Zxgqkto7nbYJDbiLaCbCxsfl

росія зробила ще крок у здобутті звання головного світового терориста. Вони цілеспрямовано б'ють цивільними районами, потім чекають, поки приїдуть рятувальники, і б'ють туди повторно. Так було у Харкові позавчора, і те саме сталося сьогодні у Запоріжжі.

На Запоріжжі російські терористи вдарили трьома ракетами. Через 40 хвилин росіяни завдали повторного удару ще двома ракетами, коли там уже почали працювати рятувальники та поліцейські.

У Харкові рашисти вдарили шахедами за 50 хвилин після першої атаки. Били прицільно пожежними машинами, загинуло троє рятувальників: Владислав Логінов, Сергій Байдалинов, Володимир Матюшенко.

Це прямий доказ того, що росія — держава-терорист, і всьому світу, зокрема США, вже давно настав час визнати це на законодавчому рівні.

»

*****

«

Павел Дальнобой с Paul Dalnoboy.

04.04.2024 https://www.facebook.com/watch/?v=1095786448306626

Трамп полностью поддерживает Украину, обещая дать 60 мииллиардов и еще больше!

Он одолжит эти деньги, не требуя их возврата.

ПОЧЕМУ ОБ ЭТОМ НЕ ГОВОРЯТ УКРАИНСКИЕ ЛОМЫ?

»

*****

«

https://t.me/VadimMiami/11764

Байден 1987:

- Вот поэтому я и прошу у вас совета. Ведь там, где я рос, не было большой испаноязычной общины. Да даже малой. Среди нас вообще не было испаноязычных.

Байден 2023:

- Ведь я, если можно так сказать, вырос в пуэрториканской общине.

Не то удивительно, что он много лет и на глазах у всех врет. Буквально в каждой своей речи. А то, что ему это никак не мешает по жизни и в карьере.

***

https://t.me/VadimMiami/11765

подборка роликов падений бидонишки

***

https://t.me/ArieElinson/22695

На фоне нынешней эскалации между Израилем и Ираном, Белый дом пытается оказывать давление на Нетаньяху. А разведсообщество США и вовсе анонсирует сценарий “цветной революции” в Израиле (https://www.breitbart.com/middle-east/2024/04/03/israel-faces-color-revolution-as-opposition-protests-gantz-wants-new-elections/) - с массовыми протестами, сменой режима и отставкой Нетаньяху. И это вместо того, чтобы давить на Иран!

»

*****

«

Maksim Ryzkov с Славко Книгомордов.

04.04.2024 https://www.facebook.com/maksim.ryzkov.9/posts/pfbid02goVKvEELpHeu8oMHdfsVaPSRY9RECpKiAZk6sLdDN1Q7nBChw5rrxq9kEuQK3Kd5l

Глобальный коммунизм наступает.

Британские власти принуждают пожилых владельцев домов продавать их, потому что "он для вас слишком большой, а нам нужно где-то размещать мигрантов"

***

https://www.facebook.com/maksim.ryzkov.9/posts/pfbid02StkiaMeGnmEXe9TA4nAzWB1Y4Fq8ekxqZspG6ZmNm2Dm9V8NPZX56RJa4VaMizdwl

Не ждут, а готовят:

"Новая пландемия пт*чьего гр*ппа может быть в сто раз хуже, чем фикус цк кпк, предупреждают учёные"

Авторитетный журнал "Наука", два месяца назад:

"Американские и кumaйские фикусологи совместно проводят эксперименты по усилению функций шт*ммов пт*чьего гр*ппа, делающие их более заразными и см*ртельными, способными спровоцировать пландемию по типу фикусной, но учёные уверяют, что людям ничего не угрожает".

»

*****

«

Oleksandr Ruzhanskyi

05.04.2024 https://www.facebook.com/oleksandr.ruzhanskyi.3/posts/pfbid0HmJeD3b3Uy9qbT9aYzgFVLGGgWH4gApxFUYVmT6gD8ocNBq6ZeS43i9saJSXKVjGl

Ну, ок, Булгаков визнаний українофобом. На підставі аналізу його творів, де він словами персонажів погано описував українців та все українське.

Як на мене, це трохи маніпулятивно, бо за таким принципом можна будь-якого письменника за словами героїв його творів звинувачувати у будь-чому.

Втім, і українофілом він, звісно, теж не був. Значить, викреслюємо.

Але мене ось що вкурвило. В експертизі відносно Булгакова Українського інституту національної пам'яті є таке:

Пізніша легка критика радянської влади не завадила його симпатіям до більшовиків (оспівував захоплення червоними Києва і нищення борців за Україну – «мерзенних петлюрівців») та схилянню перед Й. Сталіним.

Тобто, радянську владу легко критикував, але мав симпатії до більшовиків, оспівував захоплення червоними Києва та схилянно ставився до Сталіна. Ну, сто відсотків російський імперець і більшовицький прихвостень одночасно.

А як тоді відносно Олеся Гончара, лауреата двох (!) сталінських, однієї ленінської і однієї державної СРСР премій, який зараз вважається одним з найвидатніших українських письменників? Він комуняцьку владу не оспівував? Дві сталінських премії йому за вихваляння петлюрівців дали, чи як?

А Павло Тичина - ідейний комуняка? Я ще з радянської школи оцю його хуйню пам'ятаю: На майдані біля Церкви революція іде,

Хай чабан, усі гукнули, за отамана буде.

Сцуко, п'ять, ще раз, п'ять орденів Леніна! За що? За вихваляння Петлюри, чи Бандери? І що? Один зі стовпів української поезії! Вивчається зараз в українських школах, і ніякий Український інститут національної пам'яті ніяких симпатій до більшовиків йому не закидає. Та які симпатії, якщо він членом ЦК КПУ був? А збірник "Партія веде"?  Мабуть, треба всіх працівників згаданого інституту змусити на пам'ять вивчити цей панегірик більшовизму. Ха-ха.

А Максим Рильський, якого НКВС перекувала на завзятого комуніста? Вивчаємо теж у школі. Величезна постать в українській літературі! Хоча, як бути з його "Пісня про Сталіна"?  Ось у Булгакова такого твору не було, але він схилянно відносився до Сталіна. А у Рильського є, але Інститут національної пам'яті про це нічого не каже.

Можна ще пристосуванця-комуніста, а потім націоналіста Драча згадати. Сцуко, як він мене дратував на посаді Голови Народного руху! Зараз - класік української поезії. Без питань про комуняцьке минуле.

Цей допис не на захист Булгакова, а про одвічне українське ідейне лицемірство.

»

*****

«

Oleg Korch

06.04.2024 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02VrDR1nDYAeXXEbR9Dyocmd1uduBQ6eSNirB6CrvKAX3Su61qFHaoJ6zHEREr9AXjl&id=100017137097030

Люди, ця шобла все життя в Конгресі (а сомалійська погань лише другий (!!!) термін, а скільки наколядувала!). Нічим іншим не займалися. Звідки в них такі статки?!

І вони ще будуть нам розповідати «про закон», «про наші обов'язки», і «про те, що ми маємо робити»?!

Та йдіть ви нах… разом із своїм Конгресом. Всіх нахрен гнати сраною мітлою в листопаді.

***

06.04.2024 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02osFDdsdqtzYrifuqT3Ai9Ud4z4eUCGc3Uz12VvXsGkEspEjWoMm5yDT8Lic9evdcl&id=100017137097030

В моїх друзів та родичів в Україні «новий шлях»?? Маразматик виявився «нє атцом, а сукаю», а тому на нього вже не моляться. Але це ж не український стиль - визнати власні помилки і щось взятися виправляти», а тому - в них нова фішка. Тепер я чую - «що Байден, що Трамп, то одне і те ж»

Ну, не обучаємі… Не обучаємі…

»

*****

«

Alex Melan

05.04.2024 https://www.facebook.com/alex.melan.12/posts/pfbid06WED36GmqLUWU7ayGUzyBHBTfZ6Nk5CQpftKTsjy1cNknwPbDctSS5V9kUrGW7Z2l

Всі вже обговорили публікацію газети Републіка, що наші західні партнери пропонують нам поступитися територіями в обмін на гарантії і вступ в НАТО.

Не розумію, що для вас тут нового. Я про це говорю вже рік, що байден спеціально давав нам крапельно зброю, щоб ми погодилися на втрату територій. І тоді ми отримаємо ракети, танки і літаки. Просто тоді питання було про втрату 4 областей і Криму. Але ми доказали, що здатні воювати навіть без зброї. Зараз вже говорять, що втрати територій по лінії фронту. Тому расія пре по повній. А байден вже не ховається, а просто не дає зброю від слова зовсім, маючи всі можливості.

Ділема сьогодні в тому, що або ми погодимся і менше втратимо людей, але багато територій і людей на тих територіях. Або ми, сцепивши зуби, протримаємося, поки украінофоб байден піде з Білого дому в США.

Поразка байдена - це перемога України над рашизмом.

»

*****

ЗЫ.

Зеленский понизил призывной возраст. Солдаты Украины вынуждены платить за лечение. = https://youtu.be/UBdNcHG4MtA?si=CQaLPxex5GkBgegQ

С Любарским порешали, теперь к серьёзным вещам. Беспредел в США. Мария Максакова и Гари Юрий Табах = https://youtu.be/EgbHiYgrWEM?si=Zz-DQ1OJvGCIDhsZ

Израильские внутренние бои без правил: кто кого? = https://youtu.be/L93ETr5BJBc?si=UhKk1-E04RvNlJ2g

Верьте нашим цифрам, а не вашим глазам = https://youtu.be/oxmJMMBZojw?si=cRZqDziu3THX4lp9

2126 LIVE С АЛЕКСАНДРОМ ФОРТУНА, НАЧШТАБА РДК (УКРАИНА) = https://www.youtube.com/live/2RUucgjOAJQ?si=0KqD_JFxWnVfgUHJ

Чем запасаются миллиардеры ! Операция сатанистов -11 миллионов гаитян гонят в США ! \ Майами Флорида = https://youtu.be/IdEiK-pVcMk?si=SbrxDLIjaVPUQ72g

06.04.2024

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!