23.12.13

Майданом навеяло… = часть 4

Три моих каммента из фб после вчерашнего воскресного веча на Майдане:

послушал выступающих лидеров... услышал список руководства новой организации... все те же... плюс такие конченные, как портников - это вообще вынос моска... многих в этом списке не знаю, но что там портникову делать??? и турчинов снова командует... худшие опасения не просто подтверждаются - всё еще хуже, то есть, увидеть в роли великого деятеля майдана портникова - это нечто запредельное, я такого и представить не мог... порошенко рулит...

знов використали людей та й почали своє робити... = саме страшне, що витерли ноги об студентів - я бачив в перші дні, які гарні, талановиті, розумні молодята виступали, справжні лідери справжнього майдану - а потім пішла попсова руслана, ще якийсь актор та інші при виконанні, а скінчилось отим вбогим пастором церкви білого братства імені юлі турчиновим та всякими портніковими = за молодь дуже жаль, їм плюнули в душу - і як на них далі сподіватись, що вони країну врятують? поїдуть вони геть звідси, і залишаться бандюки-яничари при беркуті з підтанцівкою: німецьким боксером, кроликом сенєю та одержимим майжекамунякою тягнитолкаєм, а позаду жахливі тіні турчинова, порошенка, юльки і прочого з минулого... = печалька!!!

що зробить майдан на наступних президентських, коли прям зараз, на сусідній від майдану вулиці, "обрали" пабєспрєдєлу пилипишина, на 3-х інших дільницях такий самий бєспрєдєл??? вони вже показали живому майдану, як вони його бачать - плювати їм на нього!

И, в дополнение, один имхо очень толковый каммент неведомого мне доселе юзера:

Андрій Хартанович:
Що на мою думку показала сьогоднішня резолюція новоствореної ради.
По перше, дала месидж Януковичу, що до 2015 року його рухати не будуть, дострокових перевиборів не буде, зміни зовнішньополітичного курсу не буде, винних в побитті не знайдуть або знайдуть пару козлодоєвих для розміну.
Що в замін? Цією радою очерчений круг осіб і громадських організацій, яких ні міліція, ні СБУ рухати не будуть, ні, виклики на допит, кримінальні справи будуть, але дій не буде.
Зате зараз почнуть рухати ті організації, які в раду не входять і реально хочуть змін, плюс буде купа чорного піару і брудних технологій по відношенню до них...
Чому я прийшов до цього висновку.
Вимога №1 - відставка Януковича - вже відсутня.
Вимога позачергових виборів замовчується.
Вимога покарати винних у побитті практично теж замовчується, останні події з розстрілом і спаленням автомобіля учасника Дорожнього Контролю навіть не згадалися.
Репресії по всій країні тривають, не дивлячись на "закон про амністію", ні, він діє, але тільки чомусь для "Беркуту", рядовим учасникам акції від нього ніяк не легше...
Це тільки вершина айсбергу яку видно неозброєним оком....
23.12.2013

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!