19.11.20

Трампо-Байдено-гэйт: подводим итоги… = часть 4 = Ну хоч щось позитивне!!!

мій фб-френд Dmytro Fedorov виклав непогану підбірку актуальних матеріалів стосовно новітніх подій навколо викриття фальшувань від дер*мократів-камуняк під час перегонів в штатах = я скористаюсь цим та зроблю трохи підрихтований копіпаст (намагався прибрати очепятки) з ілюстраціями наприкінці (як в мене завжди в блозі, щоб не переривати текст) - але без посилань, бо все одно там матеріали виключно для френдів

«

Штат Каліфорнія, Лос-Анжелес,

Два працівника виборчих комісій заарештовані, підозра пред'явлена у тому, що вони сфальшували 8000 реєстрацій виборців (приписали до реєстру людей, які не зареєстровані та не мають права голосу). Підробка імені, підпису, адреси.

А у Неваді машини ідентифікації підпису (на поштових бюлетенях) були налаштовані на низький рівень розпізнавання, тому не могли ідентифікувати підпис. Після відповідного налаштування великий відсоток бюлетенів був відсіяним.

Юристи США та спеціалісти безпеки США вдячні Трампу за те, що він наочно висвітив проблеми виборчої системи в США. Кажуть, що настав час єдиного стандарту виборчих систем для всієї нації.

 

Спеціаліст із обробки даних заявляє (всі такі заяви під письмовою присягою):

Я не думаю, що ця програма придатна для такої задачі. Я бачила підрахунки, які йдуть в сторону зменшення числа. Я бачила голоси, які втрачалися. Я бачила бюлетені, які зараховували 2, 3 і можливо 4 рази. Тому я вважаю, що ця програма, яку відкинув штат Техас, має багато помилок, які треба дослідити до того, як ці вибори пройдуть далі" - Сара Іглесфілд.

Тобто, людина заявляє про це відкрито, а не анонімно.

 

Вже у третьому графстві штату Джорджія знаходять голоси, які не були зараховані.

Картинка: 3000 голосів не були враховані.

Там йде перерахунок голосів вручну. 65% таких голосів за Трампа. Нагадаю, що у виборах було не тільки два кандидати. Були ще претенденти, про яких просто нічого не кажуть.

 

Надаю цікаву картинку.

Пам'ятник Вашингтону у Філадельфії. Саме у Пенсильванії відбувалися найважливіші події війни за Незалежність майбутніх штатів від Британської імперії. Там червоними літерами написано "This place matters" - "Це місце того варте" - дзеркало проти Black Lives Matter - Чорне життя вартує. Ці BLM у багатьох демократичних (там, де правлять демократи) штатах зносили історичні пам'ятники як свідоцтва "расизму та колоніалізму".

 

Перерахунок голосів. Знайдені бюлетені, які без підписів, без ознак, що їх брали до рук люди. Всі вони однотипно 98% промарковані за Байдена. Нагадаю, розрив між кандидатами йде на 14 000 - 20 000 голосів (при загальних голосах на рівні 5-7 млн)

Pristine означає "чистий, оригінальний"

 

Факти, шановні. Кожний бюлетень має свій ідентифікаційний номер. Картинка із програми показує (червоний квадрат), як один й той самий бюлетень зараховано три рази.

 

В Пенсильванії з 1700 виборців за Трампа - голоси поштою - не дорахувались 450 бюлетенів у кінцевому підсумку.

 

Отже, поки всі чітко встановлені порушення, від покійників до не зарахованих бюлетенів, грають в одні ворота - занижують за Трампа, та завищують за Джо.

 

Найбільше графство у Мічігані відмовилось підтвердити результати виборів.

У Пенсільванії встановлено, що 700 000 бюлетенів було зараховано за байдена за відсутності спостерігачів від республіканців Трампа.

Бюлетень - це не голос, каже юрист. Бюлетень - це метод, яким громадянин висловлює свою позицію. Тому він повинен бути законним (із підписом, ідентифікацією, із підтвердженим правом громадянина на голос = реєстр виборців). Інакше - іронізує - ваші коти та собаки також зможуть надсилати бюлетені, які будуть зараховані на користь Джо.


Незараховані бюлетені за Трампа - знайшли в Джорджії - 2600 були просто не внесені

Одни словом, не сіенен-ом (лівацький канал) єдиним. І про програму є - коріння у Венесуелі. Тамтешній "виграв" там вибори і вирішив вигравати їх вічно. Програма названа із натяком - "ДОМІНІОН" - головна мета була перевести США у статус домініона і ставити там такий уряд, який забажає закуліса, а не громадяни. У дівчини дуже чітка вимова, тому цей канал рекомендую слухати тим, хто бажає тренувати англійську.

 

Першій пішли. Дві персони заарештовані у Каліфорнії за фальшування 8000 фейкових реєстрацій. Підроблені підписи не існуючих людей. Треба очікувати обвалу - навряд чи рядовим виконавцям воно треба йти у буцігарню. Там все досить обережно, бо тільки розслідування...

»









19.11.2020

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!