12.7.24

Немного актуализмов за последние деньки – на 12.7.24

 те, що воно сказало так, як думає - то медичний факт = але найжахливіше, що навколо типуелітка, котру все це задовільняє, тобто, вони всі так думають - а наші деб*ли волають "хвала бідону" та воюють з трампом

\\

Alex Melan

12.07.2024 https://www.facebook.com/alex.melan.12/videos/2230812793945756/

Можна довго сміятися з дурі, яку несе брехун байден. Для нього президентом України є путін. Смішно, да? Але ця людина визначає, бити нам по рашистам, чи ні. Надавати нам зброю, чи ні. Надавати нам гроші, чи ні. А це не смішно. Можна списати, що байден в маразмі, тому справжньої допомоги від США ми не маємо. Але тут питання не тільки в маразмі. Бо обмовки, в яких президентом України є путін, не завжди і обмовки. А, можливо, влажні бажання дідуся, яки прориваються іноді…

Скільки може старий маразматик вирішувати долю України і українців. А по-простому, допомогати путіну знищувати Україну і українців.

\\

зы.

https://t.me/ArieElinson/25437

«А теперь я хочу передать слово президенту Украины... дамы и господа, президент Путин»

Да, прям так и сказал

*****

слова "англия, великобритания..." не просто потеряли всякий смысл - они уже давно должны быть изъяты из английского языка - впрочем, само название языка "английский" тоже уже есть очевидный расизЪм и противоречит действующему в бывшей англии законодательству:

\\

David Gurevich

10.07.2024 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02WciXCfMPxYMeJipMSTE75rLHZPFySNea3EKEKMHLSy4EWNz6LacJ3k5FH5kZSj2Jl&id=100009269534682&__cft__[0]=AZX2LhTnja7JS6EKgt-42oGIing8r1Nb-77km0QWQjkSGn0NTyTfMNNn43l38HA742m7d9Lpe2xJBoqHyPnPzOlE37gBw-lz1zGb7xDH2XDyI1dwLlRRELCB7Sgi_T_04m41-JtSDFvc-hdhqYcHpV_VOlMBBmd2pzXxkiwfwdiHGQ&__tn__=%2CO%2CP-R

Мы тут о байдене и его идиотах Домкратах, а в Англии…

Новый министр иностр. дел Давид Ламми:

В 2013 в Риме выбирали нового папу. BBC: «будет дым белым или черным?» Ок, может не все знают, что черный дым означает – «никто не избран», белый – «избран». Ламми: «Этот твит груб и невежествен. Кому нужны эти намеки на расу будущего папы?» ЭТО министр иностр. дел? Ну ладно, не знал – но Расизм, кругом Расизм…

...что уж там о Брексите: он назвал группу тори, агитировавшую за Брексит, «хуже нацистов». Дональд Трамп? ‘neo-Nazi-sympathising sociopath’. Шикарная перспектива для англо-американских отношений.

А что другие члены кабинета? Лиза Нанди, министр «culture, media and sport». В 2020 ее спросили: вот вам Christopher Worton, педофил, к-рый 5 раз изнасиловал двух девочек 13 и 15 лет, и потом решил стать «женщиной». «Мужчины-преступники, которые «идентифицируются» как женщины, должны быть в мужской или женской тюрьме?»

Ответ Нанди: «я верю в право людей на самоидентификацию. Trans women are women and trans men are men и должны быть в тюрьме, которую они выбирают». Как вам?

Да что Нанди: сам новый премьер Стармер: «99.9 per cent of women don’t have a penis» (значит у одной на тысячу все же есть)

Бриджет Филлипсон, министр образования: «люди с членами могут считаться женщинами, и если у них есть справка о гендере, они могут пользоваться женскими туалетами». Хана образованию в Англии.

Когда Аннелизу Доддс - новый министр по делам женщин и равенства [sic] – спросили, как она определяет слово «женщина», она ответила: «Есть разные определения, всё зависит от контекста». (Помните плющевое определение антисемитизма? «Контекст» - сегодняшний булыжник, орудие «прогрессивного пролетариата»

Так что будем снисходительны к придури, которая за Байдена. Это ВЕЗДЕ. Как евреи. Стоп. Может, я того… «запараллелился»…

\\

*****

Светлана Кистерова

Зеленский все больше становится похожим на ту порно-звезду, о которой сам когда-то говорил. Принимает со всех сторон

Я

ему до профессиональной порно-звезды, как мне до луны пешком - классная порно-звезда это квалификация, опыт, самоотдача и красота, а тут ничего такого не то что не наблюдается, но невозможно даже теоретически, не заложено генетикой, жалкое зрелище - не представляю, что должно быть в головах тех, кто за вот такое вот голосовать мог, пусть даже на фоне слабенького пороха = токашо прочел, что они выдали очередной орден одному из главных врагов украины чаку шумерке - это апосля шапокляк-пилоси и прочего дер*мократского сброда - целуются с врагами взасос, награждают врагов, чем больший враг, тем выше награда, и воюют с трампом = кста, трамп сейчас вроде у себя там на ранчо в гольф играет - вот бы этому жалкому малышу позвонить, забить стрелку, попробовать поиграть - дык нет, потом вернется и сделает очередное заявление: трамп, где твой план, курить нечего

11.07.2024

*****

оце і є омріяне мудрим нарідом(с) та пропагандонами "бідон прийде - порядок наведе"(с)!!! вже навів - і в україні, і в ізраїлі - тайвань на черзі!!! а хіба крим злитий не за вказівкою обамко-бідонішки??? а бомбас почався не за обамко-бідонішки??? а ковдри замість зброї - то хіба не обамко-бідонішко??? але головне - це воювати з трампом, он де головний ворог мудрого наріду(с), бо за трампа не втратили жодного сантиметра території, ніяких ракет та бомбардувань, взагалі тиша була, а він такий-сякий, крим не повернув, коли в нас з парашкою були дипломатичні відносини, відкриті кордони та процвітаюча торгівля - трамп мав сам все зробити, навіть за нашим супротивом, але ж не зробив, бо "дружбан ху*ла", а от бідонішко "страшний ворог ху*ла", тому і війни проти україни виключно за часів бідонішки - залізна логіка мудрого наріду(с) та пропагандонів-соросятників = продовжують гнати на трампа та роздавати державні нагороди реальним ворогам типу шапокляк-пілосі чи чіка шумерки, котрі все це нам і влаштували...

\\

Alex N Alex Noyt

11.07.2024 https://www.facebook.com/alexnoiyit/posts/pfbid023n35aJe4f6UqgiuZh7J5YewUmeiQPqG5hRV6Bp3nwJhewzvoha6duQgUDC954bZal

Радники Байдена або й*бнуті, або просто куплені. Тобто, Хаймарсами по росіянам по території РФ бити можна, а збивати ракети над територією України - це напад на роісю? Це взагалі, блд, що за логіка???

"У США побоюються ескалації війни, якщо російські ракети будуть збивати з території Польщі — заявив радник Білого дому з питань національної безпеки Джон Кірбі.

За його словами, у москві такі дії можуть розцінити як атаку НАТО на росію"

\\

*****

стовідсотовий сатанізм панує в світі...

\\

Den Sinelnykov

11.07.2024 https://www.facebook.com/d.sinelnykov/posts/pfbid02fMTCHWbsGoyh2tCYzfRwosm7WrrLbKvmDNbUsCJZn4SY3pTnsbxGECmLHf4AvTpSl

Уряд Швейцарії вкрав дитину у її батьків після того, як ті відмовилися дати своїй дівчинці блокатори статевого дозрівання!

Більше року вона перебувала в державному будинку, і тепер влада може розпочати її медичний перехід без згоди батьків!

«Ми, як батьки, стикаємося з альянсом між школою, Швейцарським агентством із захисту дітей, швейцарською лікарнею в Женеві, і ми відчуваємо себе безсилими.

«Близько трьох років тому, вийшовши з пландемії, наша дочка повідомила нам, що вона хлопчик. Ми розуміли, що вона переживає важкий період у своєму житті. Ми погодилися звернутися до лікаря.

«Коли ми вперше поїхали до женевської лікарні, медсестра показала їй «гендерного єдинорога», і саме на основі цього гендерного єдинорога ми отримали вказівки лікарні почати лікувати її як хлопчика.

«Нам сказали, що їй потрібні блокатори статевого дозрівання.

«Школа долучилася. Всі в школі, вчителі, адміністратори, почали називати нашу доньку чоловічим іменем.

«Ми чітко сказали школі, що ми не віримо, що школа повинна соціально перевести нашу дочку. Ми дізналися, що шкільний психолог заходив і годував мою дочку матеріалами, зв’язуючи її з Le Refuge.

«Le Refuge — це правозахисна організація для трансгендерів, яка підштовхнула нашу доньку до віри в те, що вона хлопчик у тілі дівчинки.

«Le Refuge переконав доньку, що її психотерапевт був «трансфобним». Вона негайно припинила лікування.

«Зрештою Швейцарське агентство із захисту дітей за підтримки школи порушило справу проти нас у швейцарській судовій системі».

Батьки втратили доньку, витратили десятки тисяч на судові витрати і незабаром можуть бути засуджені.

\\

*****

«

Ночной Сталкер

09.07.2024 https://www.facebook.com/nightstalkerkyiv/posts/pfbid0PRyJTGYUtj1a8M5Cr3bunpEhKaUMttWr4vYugjEu18GcVBLKEBV6RnWnF983Wzv9l

На тлі вчорашніх подій негайно повилазили з усіх щілин різні ватні депутати, які почали постити лайно приблизно такого змісту:

"Ой, який жах, яка трагедія, як страшно було вчора! Давайте миритися з агресором, бо інакше буде ще гірше і ще страшніше!".

Їм в унісон почали піддакувати різні недоблогери:

"Так-так, треба з цим закінчувати, діти гинуть, бо інкше це не закінчиться ніколи!".

Лицемірні цинічні мразоти.

Нагадаю простий факт з історіі.

1996 рік - Хасав'юрський мирний договір РФ з Чечнею.

1999 рік - порушення лаптями договору і початок другої чеченської війни, яка закінчилася поразкою Чечні.

ДУМАЙ-ТЕ!

»

*****

«

Аль Визи

11.07.2024 https://www.facebook.com/alwisi1/posts/pfbid02waQYXhQ474WuwBPJq6JcrRV6AHUvsCkRGbgbNWsonQQGDKmVwhSvek48KHGLDwnNl

Закон SAVE, требующий подтверждения гражданства для участия в федеральных выборах, прошел в среду в Палате представителей со счетом 221-198.

Почти все законодатели-демократы проголосовали за защиту возможности нелегалов голосовать на федеральных выборах.

И это после того, как Джо Байден наводнил США более чем 15 миллионами нелегалов.

В понедельник Белый дом выступил с заявлением, в котором осудил законопроект республиканцев, требующий подтверждения гражданства при регистрации для участия в федеральных выборах.

»

*****

«

Maksim Ryzkov с Славко Книгомордов.

09.07.2024 https://www.facebook.com/maksim.ryzkov.9/posts/pfbid06MDZefb4iuXLENsGjRpJJLcLg7X5EFHoMhxvdBYoZWfAKEvUARSMe2ppjPd1pc29l

Рай для леваков - Калифорния. По требованию борцов за социальную справедливость в новом законопроекте SB 1414 уменьшены сроки лишения свободы за преступления сексуального характера против детей, потому что, цитата: "Более суровые наказания... непропорционально сильно затронут маргинализированные группы, особенно членов лгбт-сообщества".

»

*****

«

Den Sinelnykov

09.07.2024 https://www.facebook.com/d.sinelnykov/posts/pfbid0bbuUuK9fskPAdkJUkibVXqY7V8v9QQG42y6idwLNrqheisDo4k9WVLJZnXrhpGXMl

Шила не сховаєш, і так само, як стало відомо про шантаж та примус з боку білого дому віддати Крим, не чинити спротив вторгненню, не стріляти по НПЗ українськими дронами, не стріляти по території Расії американськими ракетами, так само дуже скоро стане відомо й про те, як Американська адміністрація білого дому, демократи використали весь свій вплив, на який здатна супер-держава США, щоб Україна не змогла виготовити свої ракети, при тому що українські далекобійні ракети пройшли всі випробування та вже були готові до серійного виробництва ще в 2018р.

Те, що Байден шантажував Порошенка, кажучи: "не дам тобі мільярд допомоги, якщо не звільниш Шокіна", це не одиничний випадок. Це не баг. Це фіча. Це стиль. Якщо ти хочеш знати, що таке демократія та демократи, як це виглядає, на що це схоже, то подивись - це  і є зразок для розуміння. Саме так це і виглядає, це модель, це шаблон, це те, як вони діють завжди у всьому.

Отже. Очікувати, що у відповідь на удар по Київським лікарням, полетить щось по Москві, нажаль, справа марна, з вище озвучених причин.

»

*****

«

Ashel Ashel

10.07.2024 https://www.facebook.com/ashel.ashel.2016/posts/pfbid02jcGP7qPDsT6ZmsWGhDk3dFiJHehZhoaDuGHNKk44oJLb6do1PL7cXxvawaco8ewJl

Генеральный прокурор Техаса Кен Пакстон: Белый дом официально объявил, что Байден наложит вето на республиканский законопроект, направленный на то, чтобы запретить негражданам голосовать.

Теперь этого не скрыть. Байден и демократы хотят, чтобы нелегальные иммигранты проголосовали на выборах в ноябре этого года. Наши выборы НЕ защищены от массового вмешательства, пока штаты не требуют подтверждения гражданства для голосования на федеральных выборах.

»

*****

«

Boris Furman

09.07.2024 https://www.facebook.com/boris.furman.399/posts/pfbid02sm9QfPPMi9ubSNP4orKWpnFsHz9dGyTyj9XVPvAGq6siWnye9GCr1522vLhZaNswl

Марин Ле Пен отказалась носить хиджаб во время визита к мусульманским лидерам во Франции.

"Вы находитесь в нашей стране, почему мы должны соглашаться на ваши традиции?"

»

*****

«

10.07.2024 https://t.me/VadimMiami/12706

Доктор Байрам Брайдл: «Мы собираемся наполнить все виды продуктов питания этими факцинами с РНК-мессенджерами».

***

https://t.me/VadimMiami/12708

Рекордный мороз сковал реки в Аргентине

Сильный мороз остановил реки в провинции Санта-Крус в аргентинской Патагонии. Температура в регионе упала до -25°C. Страна переживает самую холодную зиму с 1907 года

***

https://t.me/VadimMiami/12709

На полях страдающей от лесных пожаров Турции были найдены десятки устройств, способных самостоятельно разжигать пожары в солнечные дни

***

11.07.2024 https://t.me/VadimMiami/12724

Тим МакАдамс — бывший профессиональный пилот.

Мой работодатель назначил мне прив*вку от фикуса цк кпк, которая образовала тромбы, вызвала инсульты и экстренную операцию на мозге. Врачи назвали чудом то, что я выжил.

В моей истории подробно описан риск прив*вки от фикуса цк кпк, которая вызвала тромбы и последующие инсульты. Я изо всех сил пытаюсь вернуть часть того, что я потерял, но я никогда не верну свою карьеру пилота. Хотел бы я знать тогда то, что знаю сейчас, даже под угрозой потери работы я бы не сделал эту ужасную прив*вку...

***

https://t.me/VadimMiami/12727

Эти врачи из Канады раскрывают ужасающую правду о необъяснимом росте детской см*ртности в Альберте с 2021 года. «Число необъяснимых см*ртей не увеличилось на 350%; на самом деле оно выросло на 3328%». Эта статистика предоставлена Службой здравоохранения Альберты в Канаде. А сатанисты продолжают быть на свободе и во власти наших с вами стран !

***

https://t.me/VadimMiami/12729

https://t.me/VadimMiami/12730

https://t.me/VadimMiami/12733

химтрэйлы

Для дураков ,,Просто след от самолёта ,,!

***

https://t.me/VadimMiami/12731

Кругом жабка Билла Гейтса и компани... Это тоже норма, или нет???

»

*****

ЗЫ.

,,Лидеры,, сатанистов предлагают нам веселье  Сатанисты скупают продукты , отдают под свой суд  = https://www.youtube.com/watch?v=WxFASwVgbYg

!!!!! Франция 2050. Во имя Аллаха, милостивого и милосердного....  И неизбежный конец Пятой республики. = https://www.youtube.com/watch?v=cUscPq3WtWo

!!!!! Мумия Белого Дома = https://youtu.be/bbRVjAuL7pk?si=cxVBjXy7Eze3_S3e

!!!!! Диагноз президента Байдена ГАРИ ТАБАХ на канале Доктора Виленского = https://youtu.be/pjEJjz_9pfI?si=yVnPrcygEuDTDZb_

2333 LIVE с ДАВИДОМ СТОРОБИНЫМ, адвокатом (Нью-Йорк) = https://www.youtube.com/live/XkSbO7GN_u8?si=E_rd2-rObzxQaiYn

!!!!! СОБЫТИЯ СГУЩАЮТСЯ: БЕШЕНАЯ КОНЦЕНТРАЦИЯ ПОДВИЖЕК #веллер 07 09 2024 = https://youtu.be/RfveHbqG9sw?si=wmOFLxfm4__hID4n

Arie Elinson.#392 Виктория Вексельман.Недельный обзор. Израиль и Мировое сообщество.Часть 39. = https://youtu.be/Hjas6YVGVss

Школы США в тайне от родителей  Массовый терак в США вопрос времени  Вымогают признания климата = https://www.youtube.com/watch?v=aBiN65N43Co

!!!!! Обама благословил Клуни свергнуть Байдена. Остальные демократы притворяются стадом баранов. = https://youtu.be/oNP8FM_JFVk?si=YhF41GwNqnI7lzRq

 

Рекламный щит в Испании с вопросом: Какую Европу вы хотите???

12.07.2024

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!