25.7.24

Немного актуализмов за последние деньки – на 25.7.24

вони там взагалі показились, ці ЗЕленоморді макаки??? вони від імені україни вступили в антиамериканську коаліцію китаю-парашки-північної-кореї-венесуели тощо по війні проти тайваню??? це на додаток до жорсткої антиізраїльської антисемітської позиції та відправки з "процвітаючої" під час війни україни допомоги терористам хамасу??? бл*, що вони коять??? завтра конгрес сша проголосує за абсолютні санкції проти україни як ворожої країни - вони цього добиваються??? і це в той час, коли в самих штатах хрін зна що буде??? бл*, якого біса вони проти тайваню поперли??? я розумію, що китай викручує руки - але ж вірити китаю та чекати на його допомогу - це вірити ху*лу і іншій камунофашистській наволочі, чи вони сподіваються, що китай, в обмін за підтримку "могутньої світової держави україни" в нападі на тайвань, змусить ху*ла відступити, замість допомогати ху*лу нас знищувати??? який же відбірний шлак в нас керує - за пороха були кретини, але зараз просто щось захмарне!!! наголосували, ЗЄбіли, хоч-поржом(с), хужє-нє-будєт(с) - та щоб ви там повсирались, голосуни кляті!!! нє, ну виступити відкрито на боці хамасу, а зараз на боці китаю, мовляв, вперед, тов. сі, починай повертати тайвань "в радную гавань"(с), як це робить тов. ху*ло з нами - який всеохоплюючий п*ць…

24.07.2024

*****

«

Den Sinelnykov

19.07.2024 https://www.facebook.com/d.sinelnykov/posts/pfbid02jrgqjsxtAitwtjE7xmcJ1UB2QAwxnHh8crPWz8Nr8tdjUT5ZNt8Q2apNwkoYaDadl

Молодий ортодоксальний єврей Шаббос Кестенбаум на з'їзді Республіканської партії США: «Я подав позов проти Гарварду. Мені заважав не лібералізм цього університету, а антилібералізм. Тому що там вчать не ЯК ТРЕБА думати, а ЩО ТРЕБА думати. Всі лекції були наповнені антизахідними, антиамериканськими і, в підсумку, антисемітськими ідеями. Я встановив американські та ізраїльські прапори в кампусі — і всі вони були вандалізовані за 24 години. Студенти та професори відкрито закликали до нових атак у стилі ХАМАС 7/10. Гарвард відмовився засудити вбивство десятків громадян США та захоплення 12 американців під час хамасівської атаки 7/10.

Демократична партія, в якій я був зареєстрований з 18 років, виявилася ідеологічно отруєною. Лівий антисемітизм піднімається. Але сьогодні ми завдаємо удару у відповідь. Я пишаюся тим, що підтримую політику президента Трампа щодо вигнання іноземних студентів, які порушують наші закони, переслідують наших єврейських однокурсників і паплюжать наші свободи!»

Доповідь була пийнята з овацією, прапорами Ізраїлю та США в залі.

»

*****

«

Leonid Shapovalov

19.07.2024 https://www.facebook.com/zvuk71/posts/pfbid0PQfcWtoVfjgEKAYLF5vai6nsdPiFW6zTTGfkV151j6zEMa6bVtQAcXuADVTPUTfCl

Палата представників Конгресу США двопартійною більшістю проголосувала за виділення $61млрд для України.

Переважна більшість коштів з цього пакету іде на замовлення американським компаніям виробництва зброї на період до 2030 року, але дивимося — що використано з цього пакету на сьогодні.

Виявляється, за 3 місяці адміністрація Байдена поставила Україні зброї на $2,111млрд — що можна вважати свідомим знущанням над Україною і свідомим саботажем збройної допомоги Україні на користь російської федерації.

(Для довідки: витрати рф на війну — більше $10млрд на місяць, прибуток рф за продаж нафти й газу завдяки відсутності реальних санкцій проти рф ~ $24млрд на місяць)

...

У розпорядженні пана Байдена за весь час піаркампанії Демпартії США (в Україні — через російсько-соросівських пропагандистів) під назвою «Трамп і республіканці блокують допомогу Україні» були і є $6,2млрд, які виявив аудит республіканців на чолі з пані Спартц, яка російсько-соросівською пропагадною піариться як «агент кремля» (документ за травень 2024).

Крім того, оскільки американське керівництво має основні важелі впливу на політику НАТО, Білий Дім свідомо блокує:

А) передачу Україні навіть старих літаків, що підтверджує відмова в попередньо обіцяних літаках Україні від урядів Німеччини і Британії;

Б) використання Україною американських ракет для ударів по території рф.

Висновок очевидний — адміністрація Байдена грає у російсько-українській війні за обидві сторони, свідомо затягуючи війну.

Тому ані перемога України, ані навіть будь-який позитивний результат для України у війні за нинішньої адміністрації Білого Дому — цілком неможливі.

»

*****

«

Alex Melan

20.07.2024 https://www.facebook.com/alex.melan.12/posts/pfbid022kxZGFN6eRMeidtRMKwCTNZo42YfAmMYz3kn4wJfwpZGr7LxrkaGv9EEoJ6TAdeAl

Трамп все-таки зателефонував Зеленському, як обіцяв. Ніяких образ за минуле не було згадано. Я думаю, Трамп розуміє, як радянська демократична партія США здатна шантажувати і переслідувати людину. Він і сам на собі витримав все це. Практично тексти про підсумки телефонної розмови ідентичні. Різниця в тому, що версія Трампа вийшла першою. І наші добавили про двопартійну підтримку. Хоча ці останні роки ми бачили рівень підтримки білого дому. На відміну від бажання американського народу допомогти Україні. Думаю, в тому білому домі зараз істерика. Не даремно перед телефонною розмовою з адміністрації байдена дали сигнал, що вони можуть дозволити бити по расіі. Чергове намагання шантажу. Типа, дивиться, ми розглядаємо. А ви там поговоріть і … І правильно, з’явилась згадка про двопартійну підтримку хоча б.

Радянська демократична партія США і особливо її керівництво, звісно, нам ще відправить дьогтю бочками. Звісно, ми ще отримаємо сотні смертоносних ударів від путіна і його команди, поки украінофоб байден при владі. Але те, що Трамп першим протягнув руку дружби Україні, це дорогого варто. Спочатку Венс, який кляв його. Тепер Зеленський, який виконував задачі брехуна байдена. Але Трамп все одно гне лінію, що справи сьогодні вартують більше, ніж слова вчора.

»

*****

«

Maksim Ryzkov с Славко Книгомордов.

19.07.2024 https://www.facebook.com/maksim.ryzkov.9/posts/pfbid02jk8nmigQTvTQbdEJ9492tUULvHkRVWH47n9t8PKCDqzFYcwNr8LQUc7tquFfxkubl

В Калифорнии 7-летней школьнице, которая на своём рисунке "Black lives matter" ("жизни чёрных важны") дописала: "любая жизнь", учителя вынесли обвинение в расизме и запретили заниматься рисованием на две недели.

Родители подали на школу в суд за нарушение прав своего ребёнка, но судья постановил, что учителя приняли правильные меры, потому что "школа это не ярмарка идей, а Первая поправка к Конституции США о свободе слова не распространяется на семилетних детей".

BLM Uber Alles, получается?

***

22.07.2024 https://www.facebook.com/maksim.ryzkov.9/posts/pfbid0376oCr5oXYycUd4UmpUDg1VrdPRC9qZLjsVQXhNEu6t9uPEgogKPJwr4LLxKSMQGpl

В общем-то, тех, кто верит, что пердёж коров ставит под угрозу существование планеты, а поедание жуков поможет изменить климат, можно убедить уже в чём угодно, даже в том, что при +20°C им угрожает смерть от жары.

"Смертность от жары в Германии больше, чем в США: даже 20 градусов могут стать опасными для жизни

По данным Института Роберта Коха, обычно увеличение общей смертности, связанной с жарой, становится заметным, когда средняя недельная температура доходит до +20°C".

***

23.07.2024 https://www.facebook.com/maksim.ryzkov.9/posts/pfbid02bBtM3jiuK8b3gQQAL3Yu1ZK6W4zsfo7PuZbYPs2Tzy2jwp3gEcuWEEANzTxTT5iul

Сотрудник Института Роберта Коха (RKI) тайно передал журналистам ту часть фикусных протоколов, которая в официальной публикации, по решению суда, была зачернена цензурой.

Из неё мы, в частности, узнаём, что пичканье известными снадобьями детей было введено политиками вопреки научному мнению специалистов RKI. А о том, что уколотые распространяют шарики с шипиками точно так же, как и неуколотые, чиновникам было известно уже в 2022 году.

А так же о том, как пффизер добился от европейского регулятора EMA разрешения приступить к массовой перфорации человеческого поголовья, минуя III фазу клинических испытаний.

"Рекомендации STIKO ("Постоянный комитет по уколизации") не основаны на иммунологии" (10 мая 2021).

Сегодня в Германии пройдёт пресс-конференция, посвящённая этой утечке.

***

https://www.facebook.com/maksim.ryzkov.9/posts/pfbid08YnN2rGk1dZVXBR15tkASPkiBCdPwLmekzK3JjyWZaJx9UzZmxURNYLzhLcd3gW1l

Результат обнародованной сегодня утечки незацензуренных фикусных протоколов в Германии - вот такие заголовки самых центральных СМИ.

"Эксперты по фикусу цк кпк знали, что власти врут, но хранили молчание!

Правительственные эксперты ЗНАЛИ, что выступавшие с резкой критикой непрuвuтых граждан были не правы. Но они решили промолчать. Точно так же, как с фakцuной, с которой они ошибались в главном".

Не хватает только подзаголовка: "...а правы были те, кого эти лжецы клеймили отрицателями науки и конспирологами"

Впрочем, ничего нового - для нас. Шоком эти откровения являются только для добропорядочных обывателей, веривших своему правительству и всей той чуши, которую то лило им в уши, называя "научным консенсусом".

»

*****

«

Аль Визи

20.07.2024 https://www.facebook.com/alwisi1/posts/pfbid0rbsyrHxrrwS7fsVZjEV5EzJN3K53igdBMKLwwJpXcpchpxhwnAVP3aKiFffxaZmVl

"Мы не смогли нанести удар по правым. Это наше большое упущение".

Так сказал Адольф Гитлер после покушения на него 80 лет назад.

Геббельс сказал в 1942 году: "В соответствии с идеей НСДАП, мы - немецкие левые... Для нас нет ничего более ненавистного, чем правый национальный блок граждан".

Догадайтесь, почему сегодня эти цитаты почти нигде не встречаются ни в политике, ни в СМИ!

То, что национал-социалисты уже тогда боролись с правыми - одно из величайших табу нашего времени. Именно поэтому их всегда сокращают до "наци" или называют "фашистами" - чтобы скрыть их социалистические элементы.

Boris Reitschuster

»

*****

«

21.07.2024 https://t.me/VadimMiami/12797

\\Интересный ролик о том, как путин готовит Россию к уничтожению!\\

зы. именно потому, что у нас в украине пока активная часть населения против всего этого ужаса, у нас пока нет массового завоза мусликов-дикарей-африканов, и мировыми типоэлитками-глобалюгами-камунофашистюгами была спланирована, подготовлена и санкционирована-устроена эта война паршивой фашистской парашки против украины - цель очевидна, это уничтожение активной части населения для дальнейшей муслимизации-африканизации-азианизации, то есть, чтобы устроить то же самое, что они уже сделали с европкой и прочим, что пока еще почему-то называют западом...

»

*****

«

Руслан Кухарчук

22.07.2024 https://www.facebook.com/ruslanstory/posts/pfbid024rWadXJZSUkDPbXbTijLzyfmDvznuu6isYEYfJD1av9enPmVmNfx9bSmKRD7MVNFl

Президент, як вважається, країни №1 у світі повідомив, що не буде брати участі у наступних виборах. (Щоправда, перед цим він щодня говорив, що буде).

І у своєму оголошенні про відхід він називає свої головні (!) досягнення (!) за роки президентства:

1) зробив дешевшими ліки для пенсіонерів;

2) призначив першу темношкіру жінку у Верховний суд;

3) провів якісь там закони щодо змін клімату.

Це

Головні

Досягнення

Президента країни №1.

Повна деградація сенсів.

Точніше сказати - їхня відсутність.

А ще - він дозволив розпочатися найбільшій війні у світі у ХХІ столітті. З ним все було погоджено.

І коли на цьому тлі американців запрошують зробити їхню країну великою знову, вони точно розуміють цей заклик, бо він цілить зараз у саме серце.

»

*****

«

Alex Chaysovckiy

24.07.2024 https://www.facebook.com/alex.chaysovckiy/posts/pfbid0MMCALaxf4sjD4XfuKc726ajccCXAPF9DRu8ratoquFYEbo2nWesb8ayMf1sqVCB7l

В стане левотни радость и ликование. Они делают биографию  гражданке Харрис. Углы сглаживаются, всё ненужное подчищается, всё лишнее убирается. Лицо становится приятной округлости, смех звонкий и задорный, а не как у дикой лошади прерий, оскал  африканской гиены сменился на симпатичную маску смеющейся макаки. А ум просвечивает даже с большего расстояние, чем оно было у стрелка, покушавшегося на Трампа. Придумали победный слоган: Прокурорша против преступника.

Когда-то среди мужчин ходила такая байка, что из женщин с низкой социальной ответственностью получаются хорошие жёны. Они вроде как нагулялась, больше им не надо. Будут любить исключительно мужа и детей. Но никто не задавался вопросом, какие из них выходят президенты. Да и женщины этой самой ответственности бывают разные. Эскорт-сервис - высокий класс, на точках - значительно ниже, а плечевые - это изгои данного сообщества. К какому классу относится наш кандидат в президенты, решать ей самой.

Нет, конечно, в истории были и Клеопатра, царица Савская, Екатерина Великая и прочие  женщины, совмещающие приятное с полезным. Но Америка впервые столкнулась с подобным феноменом. Что из этого получится, поживем увидим.

»

*****

ЗЫ.

ТАБАХ КАК ТЕСТИРУЮТ СИСТЕМУ ПЕРЕД БЕСПОРЯДКАМИ = https://www.youtube.com/watch?v=EPlNufoMezw

За это в США теперь увольняют с работы ! Нобелевские лауреаты ,за деньги готовы на любую ложь ! = https://www.youtube.com/watch?v=aztGdHkSrJc

Если у власти сатана , то на все должности он поставит бесов ! Война только обманом  ! = https://www.youtube.com/watch?v=vkpSF_mUc_g

!!!!! 2359 LIVE С ГАРИ ГИНДЛЕРОМ, ПУБЛИЦИСТОМ И ФИЛОСОФОМ (США) = https://www.youtube.com/live/ggPyWtC_kb4?si=ICsHA27R6rTO1Jg_

!!!!! Как американские левые предали мир. Буковский. = https://youtu.be/7pN8WZhqNbk?si=nAmGgEijkXJ8IGA-

!!!!! Власть бездарей = https://youtu.be/ICkP1rmu0Bo?si=uanaG92LyhU6qIbb

!!!!! ТАБАХ ВЗОРВАЛ МОЗГ ОСЕЧКИНУ | ПУГАЛО ТРАМП = https://www.youtube.com/watch?v=FWrqYv9JRUE

!!!!!  УГРОЗА, НАДЕЖДА, ГЛУПОСТЬ и ТРАМП #веллер 20 07 2024 = https://youtu.be/Gl2W2a2HNsc?si=2RX5CrE8rPxraJwj

!!!!! 2366 «ЛЕВЫЙ ИМПЕРИАЛИЗМ»! ВСТРЕЧА С ГАРИ ГИНДЛЕРОМ = https://www.youtube.com/live/XtwglJTFJgE?si=cK0GPYt15CdaPU6a

Камала вместо Байдена , Трамп уже не вариант ! = https://www.youtube.com/watch?v=1XcCVWzIzDE = версия от вадима - имхо просто принять к сведению

!!!!! ТАБАХ СУДЬБА ВЫБОРОВ - МИРА НИЧЕГО ЛИЧНОГО, НО КГБ В УКРАИНЕ ВРАГИ ЛИЧНЫЕ = https://www.youtube.com/watch?v=t-kM3ltVLcoы

Commies are always the same


Будущее Америки




на заднем фоне не хватает моники - ну шоб для полного комплекту

ощутите разницу


25.07.2024

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!