1.4.20

Стосовно закону про ринок землі - частина 2

я підписаний на мейл-розсилку від гончаренка
тільки-но отримав нового листа - і там, серед іншого, про земельний закон
я повністю поділяю точку зору олексія - він молодчага!!! терпіти не можу оте совкове "ми команда, я довіряю шефу, як шеф сказав, так і проголосуємо - всі разом, всі як один" - нє, робяти, це в кпрс та в ЗЕлені так голосують, а якщо ви сучасна партія, котра складається не з ЗЄльоних кнопочєк, а з особистостей, в котрих в кожного є мізки, є своє бачення, свої думки та критичне мислення - ніякого корпоративного одобрямсу бути не може
я взагалі був дещо здивований раптовою появою
цього питання у залі та тим, що єс, не зважаючи на всі порушення, виступила за
так, ринок землі відкривати треба, але, як на мене, тільки після того, як буде ретельно сплановано все, з ним пов'язане: буде зрозуміло, яка мета стоїть перед державою в цьому процесі, і які засоби регулювання та запобіжники держава має, та ще й як ота наша "правонарушитєльная сістєма" тут спрацює
отож, олексій голосував ПРОТИ - я зробив би так само = рєспєкт і уважуха(с)!!!
ось текст з листа про землю - погоджуюсь практично з усім:
\\
ЧОМУ РИНОК ЗЕМЛІ - ЦЕ ПОЛІТИЧНЕ МАРОДЕРСТВО
Верховна Рада відкрила ринок землі. За це рішення проголосувало 259 народних депутатів. Конкретно я голосував проти, адже вважаю це справжнім розпродажем найдорожчого, що є у українців. Пояснюю свою позицію.
1. Отже, така редакція закону залишилася для мене принципово неприйнятною. Обмеження площі землі в одних руках до 100 га діятиме лише до 2024 року. Далі ця цифра зростає до колосальних 10 000 га. Ви серйозно вважаєте, що за ці 4 роки фермери зможуть зібрати достатній капітал? Зараз, в умовах глобальної кризи? Ми просто даємо латиноамериканській моделі відстрочку.
2. Закон прийнятий з порушенням регламенту. Він буде оскаржений в Конституційному Суді, і це буде справедливо. Порушення правил задля політичної доцільності в перспективі не призводить ні до чого хорошого.
3. Закон прийнятий під тиском. Під тиском умов міжнародних кредиторів та внутрішньої ситуації. По суті, нам викручують руки. Влада своїми непродуманими діями довела країну до економічної кризи, яка посилилася пандемією коронавірусу. Тепер, щоб хоч якось залатати бюджетні діри, готова на все. Не можна приймати настільки важливий для українців закон в такий складний час.
Нам потрібен ринок землі, а не базар. Українці повинні мати можливість не лише продати землю, а й купити її. Нам потрібен такий ринок землі, який буде діяти в інтересах фермерів. Але поки що влада доводить країну до ручки та плює на свою відповідальність!
\\
01.04.2020

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!