11.8.20

Стосовно подій в Білорусі: не тільки сугубе імхо, але й така сама думка Корчинського

подивіться аналіз подій в білорусі пана корчинського:

Корчинський - результати виборів президента Лукашенка. Кому вигідні масові протести в Білорусі? = https://youtu.be/YPn4Oa7rCHI

як на мене, дуже мудрий та вірний аналіз

якщо, наприклад, гєпа з допою в харкові піднімуть ватний бунт проти ваЗЄліна під гаслом "путєн-ввєді-вайска"(с) - чи повинні ми будемо, через ненависть до ваЗЄліна, підтримувати ублюдочного гєпу з його допним ватним сбродом???

те саме зараз в білорусі: ватне стадо женуть проти білоруського гєпи - колгоспника-совка-парашкінця луки - під гаслом "путєн-ввєді-вайска"(с) = виходить, що для нас знов вибір між поганим і ще гіршим = отож, нахріна підтримувати ще гірше???

якщо ватне стадо йде на барикади, щоб скоріше доєднатись до парашкінського свинособачого совку, куди його і так лука веде всі 26 чи скільки там років царювання, але не так швидко, як стадо хоче - навіщо нам співчувати тому стаду???

і, тим більш, не зрозуміло, навіщо на високому рівні, в раді, створювати якісь групи "за путєн-введі-вайска-в-бєларуссію" та світитись з наївними камсамалістськими заявами, як роблять гончаренко та княжицький??? що за маячня, це рівень політиків державного масштабу - не бачити очевидного, вірити в казки та від імені україни проголошувати дитячі піонерські гасла???

що вони будуть казати, якщо тов. в.в.ху*ло вирішить таки звалити луку, розкачає ситуацію до кінця, посадить в крісло царька оту тупу нікчемну ватну тьотку, а та випустить з тюрми свого ватника-чоловіка, і вони разом заволають "путєн-ввєді-вайска"(с) і створять вже офіційно, легітимно бєлорусскій фєдєральний округ??? тоді війська свинособак будуть стояти в нас на кордонах з білоруссю не як іх-там-нєт(с) по факту, як зараз, а вже на законних підставах - гончаренко з княжицьким за це волають???

а якщо тов. в.в.ху*ло, який і приймає рішення, як це все спрямувати-розкрутити, вирішить поки залишити бацьку - тоді особистісно вмотивована агресія луки проти україни і наших демократичних сил потроїться, він і так про нас каже "майдануті", а тепер, вже на підставі заяв у верховній раді, буде вимагати покарання депутатів (котрі, доречі, вже без імунітету!!!) за спроби втручатись у внутрішні справи суверенної країни, і нас разом з ними - хоча я тим гончаренку і княжицькому права таке робити від мого імені не надавав, вони мене, рядового свідомого хом'ячка, та й інших таких, як я, не питали, вони впевнені, що самі з вусами(с)!!!

бл*, це що за дитячий садок, га??? у фб той княжицький банить з пів-обороту ні за що, за змістовний критичний камент, а тут від нашого імені валить політику країни в напрямку білорусі - і забанити його нема кому - пане петро, чому не зупините отих піонерчиків в вашій фракції???

не знаю, кого тегнути, до кого звернутись - там всі такі великі і вумні, що думки пересічних їх не цікавлять - але результати їх великості і вумності щось не дуже, навпаки, засмучуватись часто змушують

11.08.2020

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!