11.4.22

Немного актуализмов за последние деньки – на 11.4.22

робяты, я тут глянул видео с великим и могучим бориславом берёзкой, который мужественно расхаживает по своей квартире с пистолетом на поясе и что-то там не хочет подписывать по поводу повестки в военкомат - зрелище неприятное, но вопросы таки да возникают, не провокация ли:

1.берёзка говорит, что пришедшие НЕ представились - странно, но они НЕ возражают этому утверждению и на камеру НЕ представляются!!! как по мне, первое, что должны сделать официальные лица, которые приходят к гражданину от имени государства - это представиться, и не просто устно, но предъявить ксивы!!! ну вот представьте ситуацию: к вам в дверь звонят какие-то неизвестные, да еще и толпой, суют вам какую-то бумажку и требуют её подписать - но не называют себя и не показывают никаких документов - вы бы подписали??? я - нет!!!

2.неужели простую повестку в военкомат разносят группы в составе, как мне показалось, минимум 4-х человек здоровых мужиков в амуниции??? это что, легкотрудники такие при военкоматах??? сколько весит повестка, сколько таких "тяжелых грузов" за день они могут разнести - это что, требует 4-х здоровенных мужиков в боевой экипировке, которой на фронте не хватает??? насколько мне известно, в армии у нас есть барышни - не правильнее ли будет, если повестки будут разносить именно они??? и зачем четверо??? да, могут быть эксцессы - но для этого разносящие военнослужащие должны быть обучены и вооружены, и вряд ли в обычной квартире их ждёт засада с пулемётами - неужто 2-х тренированных барышень в брониках минимального класса и с пистолетами маловато будет??? и снова: почему НЕ представились и документы не предъявили???

3.то, что все такие действия снимают автоматом на камеру - я понимаю, но вот то, что видео немедленно оказалось на всех вражеских помойках, от страна.юа до соловьиного помёта, наводит на неприятные размышления - похоже таки на провокацию, именно поэтому не представляются и тут же сливают видео - и если это реально официальная делегация от военкомата, то зачем, и кто это всё организовал???

видео и действия пришедших к берёзке вызывают много вопросов и требуют реального расследования - сугубое имхо

и да, никаких личных симпатий к псевдо-правому-секторовцу берёзке нет - типок мутный, вылез ниоткуда, непонятно кто вообще, и почему сразу из-ниоткуда в пресс-секретари правого сектора??? самая тупорыло-безопасная работёнка, как говорится, не бей лежачего(с), это вам не мешки ворочать(с) и не на фронте воевать - тёплое казённое местечко для блатных - он там как вот так немедленно и откуда возник??? а потом сразу в верховную раду депутатишкой, в великие политики - вот такая фантастическая карьера никого из-ниоткуда - прям как ЗЕленомордые макаки в следующей серии!!!

в общем, все уже толком подзабыли об этом товарисче - и вот те на, получите видос с начесом!!!

и кста о подзабытых: кто-то хоть что-то слышал о великой хероине украины, толстозадо-грудастенькой лёдчице-вертолёдчице надюхе савченке и её хероических сестрице с маманей??? она где, уже в вертолёте бомбит свинособак, или с медведчуком свалила в неизвестном направлении??? надобно уточнить у верещучки - та тоже вродь из медведчуковского корыта "патриотка", они даже внешне немного похожи, и манерами пересекаются - одна школа имхо!!! вопрос, канешна, интересный(с)...

Лілія Чеканова

для обєктивності, обидві сестри Савченко на фронті, без зайвого піару і відосиків.

Я

ви точно це знаєте??? я ж не проти - я перепитав, бо не бачив ніякої інфи = звідки ви знаєте??? а сестра хіба військова, вона що там може робити???

Лілія Чеканова

зайдіть на її офіційну сторіночку, останній її допис якраз про це. А Віру Савчеко я ще й бачила в якомусь загальному сюжеті про оборону Києва.

Я

добре, повірю вам на слово - ходити не буду

Надія Афанасьєва

а відосік береза виклав у себе в інсті, як він до свнсбак потрапив?

Я

не знаю - я спочатку в телезі в одеського кримінальника побачив, але в того якісь дивні каменти часто, я не звертаю уваги - а потім на кухні за кавою по телеку ще раз побачив - де вперше з'явилось, не сказали, але прозвучало саме страна.юа і соловєй-масковський, я так зрозумів, що звідти почалось - але не впевнений

Надія Афанасьєва

коротше, владік за 20 баксів зняв вороженькам контент, він на цьому знається

Я

хрін його зна - я пас вгадувати = але ж не він оту делегацію з папірцями прислав... = а відос з пістолетом за поясом в своїй хаті серед біла дня - ржака реальна - страшно уявити рівень тих, хто нами керує...

Надія Афанасьєва

такого нема, я точно знаю. керують рвк молоді офіцери-атошники, такий совок тільки в уяві свнсбк

Я

як нема, коли відос всі вже бачили??? тобто, постановка??? я ж кажу: тре розслідувати, бо схоже на провокацію

Надія Афанасьєва

такого цирку нема, їм зараз не до того

10.04.2022

*****

\\Кофта, футболка, штаны с кроссовками, по оценкам на фото, совокупно стоят $120 \\ = ну вот зачем вы такую ерунду постите??? вы же не маленькие - как можно вестись на такое??? вы и вправду думаете, что ЗЕля такую одежду носит по жизни??? это образ, который хорошо продуман и подготовлен - еще 2 месяца тому назад такого и вообразить нельзя было, он на камеру шашлыки жрал, ржал-веселился и "дороги строил" = для справки: официальный долларовый миллионер (если не миллиардер), недвига в лондоне, грузии, вилла в италии - и всё это на черный нал, ибо фирма 95 квартал по отчетам убыточная... и это акромя суперэлитной недвиги в киеве и крыму, в том числе, в самом дорогом в украине доме на печерске, недалеко от верховной рады - кста, дом построен с нарушениями всех возможных и невозможных законов и правил и испортил вид древних холмов, а также несёт реальную угрозу оползней, годами шла борьба за его снос, но безуспешно... = ну не смешите такими постиками, ей-богу, это для детей младшего школьного возраста

10.04.2022

*****

слушайте, а ведь 5-й, эспресо и кривой таки отключили от эфирного вещания - у меня в т2 не показывает!!!

как это понимать???

блазень продолжает сражаться с порохом???

или они там какую-то реальную хрень несут???

в инете (ютуб) они есть, и на 5-м я даже капитана юру видел вчерась - правда, снова очень мягко выражался, видимо, жесткие условия включения, но сам факт появления вражины-трамписта у дико-озверелых бидонюг уже как бы нечто - они постепенно очеловечивают "дружбанов ху*ла трампистов" - неужели что-то начали понимать, при всеохватывающей тупости - не представляю!!!???

Лілія Чеканова

АрМоВіри в три руки зраду розганяють. Деякі сюжети посто шокують своєю ненавистю до нинішньої влади в Україні. дроздов просто на очах перетворюється в скобєєву. а геращенко збуджено біснується, чому тільки один порошенко бігає світом шукає броніки для ЗСУ і мобілізовує антипутінську коаліцію. А ввімкнути звернення президента до чергового уряду на збільшеній швидкості - норма. Такої брудної і примітивної журналістики здається в Україні дотепер не було. І це на тлі війни й постійних обіцянок АрМоВірів єднатися. Гидко, а місцями просто моторошно.

Я

давно не дивлюсь все це лайно - з часів перегонів в штатах, коли ота істерія бідон-наш(с) і трамп-чмо(с) там зашкалювала - так, іноді, заради спортивного інтересу, на пів хвилинки врубаю = такого, як ви кажете, і уявити не міг - хоча я не переношу на духу блазня і ко, однак, зараз гнати на нього в стилі скабєєвої, коли він приймає борюську англійського, це імхо якось дивно і глупо - так само як вони гнали полову на трампа... = нажаль, розчарування в здатності пороха думати давно вже перетворилось в апатію в той бік, ну і поруч там відбірні ідіоти - жорстко негативний відбір, совок як він є

Лілія Чеканова

я теж заради цікавості преглянула. Не дивлячись, що я не голосувала за Зеленського, як, власне, і за Порошенка, а просто зіпсувала у другому турі свій бюлетень, мене до кісток обурили приниження на адресу 73% виборців Зеленського: таку кількість принизливих слів-синонімів і словосполучень, яких ужив дроздов з піною з рота, я у житті не чула. Ну і на завершення підвів, що історію творить освічена, високо свідома меншість, яку очолюють справжні лідери нації, а не та плінтусна більшість, яка обирає примітивів. З усього видно, що канали Порошенка неприховано розганяють ненависть в суспільстві не лише до влади, а і до тих, хто її обрав. Власне, цим Порошенко займався всі 5 років свого президентства. Розкол суспільства на два табори: "зрада" і "перемога" - це була методично продумана ідеологічна політика АрМоВірів.

Я

ну я голосував за пороха, бо вважаю, що і ті, і інші дегенерати, але порох хоча б до війни готувався, а не розвалював армію та впк, чим активно займався блазень з шоблою прямо до останньої хвилини перед нападом = знаєте, це чимось нагадує поведінку сраліна, котрий, навіть коли вже йшла війна, ще якийсь час не міг повірити, що гітлер його випередив-підвів - так само блазень масковський до останньої хвилини не міг збагнути, що його ідол тов.в.в.ху*ло таки назвав його хвашистом і почав війну - він і досі мріє ще в очі ху*лу подивитись, ще замало надивився... ну а вся та шобла, від єрмаків до люсь - то жесть, хоча геращенка кретинка не менша

Надія Афанасьєва

дивлюсь зараз 24 на ютуб, там на рівень кращий підбір експертів, яких на ті канали навіть не запрошують, навіть влащенко приємно здивувала якістю інтерв'ю, питає саме те, що мені цікаво дізнатись, причому, русло освітлення не засмічено бідоно-нашизмом чи навпаки, просто об'єктивна якісна журналістика, я навіть здивована, на ці канали навіть більше не ходжу.

Лілія Чеканова

багато можна сперечатись, але немає жодних сумнівів, що Порошенко у сьогоднішній ситуації елементарно підписав би Мінськ 3, 4 й 5 щодо Лівобережної України. Діяча (бо ПОП ніякий не політик), який цілеспрямовано розєднує і стравлює між собою свій народ, не можна обирати президентом, він не вестиме країну до звершень й перемог; з розєднаним народом це просто неможливо. З розєднаним народом легко задовольняти збочену пристрасть до вічного володарювання з метою збагачення й привласнення ресурсів нації.

війну заперечували багато експертів. Вони говорили, що це "постріл в ногу" - з таким воєнним ресурсом, який тоді стояв на нашому кордоні, захоплювати Україну. І вони не помилились. І Андрій Ілларіонов, і капітан Табах, і Костя Боровой теж так вважали, стверджуючи, що путін програвати не любить і тому на таку авантюру не піде. Тому помилилтсь не вони, помилився путін.

Я

так, те, що порох лежить під давоснею-обамками-мрекелями-трюдошками-мікронішками-дерьмократішками - беззаперечний факт, і оточення там повний відстій (окрім реального генерала, але про нього щось зараз не чутно, може, у військо повернувся???) = але на совісті блазня більшість загиблих, бо він цілеспрямовано не те що не готувався до війни всі роки абсолютної влади, котра пороху і не снилась, а навпаки, валив і армію, і впк, пресував армійців-добровольців і далі по списку - ну ви в темі = як би він зараз не читав написані невідомо ким класні тексти, але пробачити стільки крові на його і його шобли брудних руках неможливо = імхо = сперечатись теж не бачу сенсу - це безкінечна тема

10.04.2022

*****

сьогоднішній стиль блазня дуже чітко і вірно спланований та втілений на практиці - як і сьогоднішні спічрайтери, його стилісти дуже фахові = хоча цей образ очевидний, тут особливо й вигадувати нічого не треба було: одягати його в військову форму - це просто підставити, бо він тричі уклоніст, і з нього навіть зовнішнє такий вояка, як з мене астронавт - блазень він і в африці блазень, маленьке, ніяке, та й відоси ще 2 місяці тому були про шашлики-дороги та поржати = отож, автоматом напрошується близький до військової форми по стилю та кольорам мінімалізм, плюс завідомо легко перевіряємий мінімальний рівень цін на шмотки, нібито доларовий міліонер(чи навіть міліардер) насправді простий в доску хлопак, весь з мудрого наріду(с) і ходить в одязі на 100 баксів в сумі, це зараз розкручується на повну катушку

11.04.2022

*****

«

Dmytro Zhurba в г. New York City, N.Y.

10.04.2022 https://www.facebook.com/dmytrozhurba/posts/10158704073206769

Іду по Бродвею, поруч з Нью-йоркською фондовою біржею. Із натовпу, що йде назустріч, з’являється американець і, дивлячись на мене, каже з акцентом: «Слава Україні!». Раніше більша частина населення взагалі нічого не знала про Україну, а тепер це найзнаменитіша і найвпізнаваєміша держава у світі! Став вподобайку, якщо ти справжній українець і був ним завжди, а не перевзувся тоді, коли це стало мейнстрімом.

»

*****

«

Олексій Гетьман

09.04.2022 https://www.facebook.com/alexeyhetman/posts/4930262173721147

Ми з вами ще нещодавно називали русских і мокшами, і москалями, і кацапами, і багато ще як. Бо назва "русские" не вважалася лайливою.

Зараз саме слова Россия, Путін, русские можна вважати ненормативною лексикою.

Тобто, у фразі "русскій корабель, йди нах*й" лайливим є не останнє, а перше слово.

***

09.04.2022 https://www.facebook.com/alexeyhetman/posts/4929574637123234

Раночку, незламні!

Мародерство буває не тільки матеріальних речей. Ще можуть красти чужі дії, привласнюючи собі те, що ніколи не робили. Перших ми засуджуємо, другим інколи аплодуємо, та навіть засуджуємо тих, хто вказує на таку помилку.

Це демотивує людей, що дійсно боронять Країну, та підживлює негідників, які привласнюють собі чужу славу.

Не стільки москалі можуть зруйнувати нашу державу, скільки таки дурнуваті вчинки наріду. Бо може статись, що неначасі опиниться Україна.

То не робить так.

»

*****

«

Апач Ржевський

09.04.2022 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3112262862418125&id=100009033266514

Зеля та компанія не готувалися до оборони та не готували евакуацію людей з однієї простої причини: вони, знаючи про неминучий початок війни, готувалися до здачі. Але, як кажуть, "щось пішло не так". Вони не припускали, що ЗСУ дасть гідну відсіч ворогові в перші ж часи нападу. І команда зелі, яка звикла перевзуватися на льоту, перехопила ініціативу і різко з "голубів" перетворилася на "яструбів".

Іншого пояснення, чому не готувалися ні до оборони, ні до евакуації – просто немає.

»

*****

«

Владимир Завгородний

8 April, 15:03  · https://www.facebook.com/vladimir.zavgorodny.75/posts/1371476080019462

Президент Германии Штайнмайер: Путин и Лавров должны предстать перед трибуналом за военные преступления в Украине.

---

Надо же, блядь, как формула Штайнмайера поменялась.

»

*****

«

Mason Lemberg

09.04.2022 https://www.facebook.com/mason.lemberg/posts/1618642588522689

Проміжні підсумки війни:

Будь-які санкції вже не в силах зупинити путіна.

путін вже не в силах зупинити війну.

Ніхто вже не здатен зупинити московську орду в її кровожерливості.

Тому війну в Європі зупинять тільки бойові дії на території колишньої рф, повне виселення русскіх з усіх цивілізованих країн в їхні смрадні їбіня, демілітаризація і денацифікація гусні.

Все інше - самообман, за який доведеться заплатити життями.

»

*****

ЗЫ.

Мы Из Центра Демократической Честности. Разные Уровни Самых Честных Из Честнейших. Гари Юрий Табах = https://youtu.be/_swuDUOr9PQ

!!!!! 825: "Не народ, а скотина, хам, дикая орда душегубов и злодеев." Михаил Булгаков = https://youtu.be/RxGS-anleoo

Леон Вайнштейн Передислокация российских войск // Biden is a puppet = https://youtu.be/eR4I0jI9mBA

Александр Мацука. Война цивилизации против России = https://youtu.be/m8B6HF9FKy4

За Базар Придётся Ответить, в БелоруZии. вы Не Военны, вы МраZZи. Гари Юрий Табах Елена Васильева = https://youtu.be/XlNLl0jMXjg

!!!!! 825 Прояснилось что Россия собиралась "после победы" сделать с Украиной и украинцами. = https://youtu.be/mdaK3ilq6x4

КГБ и НАТО - Кто и Как Нам Врёт. Мы С Украиной. Гари Юрий Табах и Сергей Жирнов = https://youtu.be/EC4hJz0Omk8

ЗЫЗЫ.

ШАЛЕННО! Під час війни Уряд бере 150 міл. Євро КРЕДИТУ на КОВІД! ДЛЯ ЧОГО? = https://youtu.be/gp9can8NvAM

Молчание - это содействие

Мэр Харькова Игорь Терехов сообщил, что российские оккупанты сбрасывают на город бомбы на парашютах, и просит людей не приближаться к таким снарядам.
Фу бля, свнсбак забули спитати. Послання, що залишили орки в Бучі.

11.04.2022 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!