4.4.22

Немного актуализмов за последние деньки – на 4.4.22

не можу дивитись на ці фотки загиблих, ставити сумні вподобайки - це винищення генофонду нації, катастрофа - але саме задля цього парашка війну й влаштувала, задля повного руйнування країни та винищення генофонду нації...

04.04.2022

*****

«

Alex N Alex Noyt

03.04.2022 https://www.facebook.com/alexnoiyit/posts/5283160421703949

Макрон: "Кадри, що доходять до нас із Бучі, звільненого містечка під Києвом, нестерпні. На вулицях сотні підло вбитих мирних жителів. Моє співчуття постраждалим, моя солідарність з українцями. Відповісти за ці злочини доведеться російській владі"

Водночас Франція поставлляла у 2015-2020 році російським фашистам зброї та військових комплектуючих на сотні мільйонів євро, попри ЗАБОРОНУ, яку сама Франція публічно і підтримала. Про Німеччину я взагалі мовчу. Ось така "реалполітік". На жаль, тільки зараз деякі країни Європи усвідомлюють, якого звіра вони  виростили....

Я

ХТО усвідомлює??? оте мікронішко - жалюгідний нікчема, камуняцький покидьок??? чи вища компартноменклатура та співробітниця штазі "кращий друг україни"(с) мрекельша??? камуняка трюдошка, котрий в своїй канаді справжній фашизм проти свого народу влаштував (привіт так званій українці, котра там його права рука - така сама камунофашистська мразота)??? чи ви про альцгеймерного бідонішко в памперсах, котрий не розцуміє, хто він, де знаходиться, і плутає свою онуку з дружиною, а верблюдиху називає президентом штатів??? ви не бачите, до якого рівня деградації і тоталітаризму скотився так званий західний типуелітний прошарок, і як населення на заході хаває, в більшості, весь цей непотріб - так само з промитими пропагандою мізками??? ніхто там нічого збагнути не може й не хоче - вони можуть щось почати робити тільки з переляку - і нам вже байдуже, чому, аби припинили висловлювати занепокоєння та почали хоч щось робити реально

Евгений Понасенков

04.04.2022 https://www.facebook.com/maestro777Eugene777Ponasenkov/posts/4915655411815430

Леваки в Европе снова отличились

Германия отказалась поставлять Украине 100 БМП Marder, которые были запрошены на прошлой неделе, - сообщает Welt со ссылкой на источники. / А ведь многие на Украине верили, что вот-вот и всё дадут. Но леваки – это про пиар на костях, это все для вида, это вечная «озабоченность и осуждение».

»

*****

«

Tatiana Belyankina

03.04.2022 https://www.facebook.com/tatiana.belyankina.9/posts/1117844718781812

- Я зроблю все, що в моїх силах, щоб заморити голодом військову машину путіна, - прем'єр Великобританії Борис Джонсон

Я

буде добре, якщо балаканина, нарешті, перейде в реальні справи = не забуваймо, що цей борюсік - частина отої лівацької західної машини винищення цивілізації (хоча формально нібито консерватор - це як в штатах ріно) - він буквально вчора просував, як скажений, весь маразм фікусу цк кпк, сам при тому насміхаючись з бидла та ігноруючи відкрито свої ж приписи для пересічних англійців = окупація англії дикунами теж йде на повний зріст... = якщо він відкрито зневажає своїх - чому ми повинні вірити, що він хвилюється за нас??? ще раз: дуже хочеться, щоб це було правдою - впевнений, якщо він щось і робитиме, то ніяк не через переживання за україну та геноцид свинособаками українців, там інші міркування - але нам байдуже, аби була зброя та підтримка, а чому то таке...

»

*****

«

Надія Афанасьєва

03.04.2022 https://www.facebook.com/paniNadia/posts/1618931945166568

[Forwarded from Український Наступ | #УкрТґ]

ГЕНОЦИД УКРАЇНЦІВ 2022

Ще один серйозний, однак важливий для розуміння пост. Прошу про максимальне поширення цієї максимально простої, але страшної думки.

Моделюємо ситуацію:

1. росія переконана, що в Україні не зустріне опору, візьме Київ за три дні, а решту країни - максимум за кілька тижнів.

2. 23 лютого СБУ повідомляє про закуплені кацапами 45 тис. мішків для трупів (https://www.pravda.com.ua/news/2022/02/23/7325092/).

3. Маємо докази присутності в Україні та прикордонних областях рф та рб мобільних крематоріїв (https://www.unian.ua/.../rosiyskiy-advokat-rozpoviv-yak-u...).

4. За російськими військовими одразу прибувала росгвардія, що повинна була придушувати повстання в захоплених містах, як-от у Херсоні.  

(https://www.dw.com/.../na-khersonshchyni.../a-61063994)

5. Йобані свинособаки ще у вересні затвердили (https://docs.cntd.ru/document/727930017?marker=64S0IJ) НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ ДЛЯ БРАТСЬКИХ МОГИЛ.

(За цим посиланням (https://aif.ru/.../chto_za_nacionalnyy_standart_o...) його детальний опис)

6. Всі ми бачили фотографії з Бучі.

Природно, що ні мішки, ні крематорії не планувалися на російських солдатів. Командування не очікувало таких втрат.

Складаємо два і два докупи. Який план маємо?

підараси заходять в Україну під квіти > підараси перехоплюють владу > підараси вчиняють геноцид

З квітами не склалося, з владою теж. Однак, масові убивства українців ці нелюди уже зчинили в декількох містах. Мусимо не дати цьому продовжуватися.

ПОВІДОМТЕ ПРО ЦЕ СВОЇХ ІНОЗЕМНИХ ДРУЗІВ.

Кожна людина на планеті повинна усвідомлювати, що мова йдеться не про якийсь конфлікт у Східній Європі. Мова йдеться про цілеспрямоване знищення української нації. Придушення сорока мільйонів людей. Про "остаточне закриття українського питання".

Росіяни - не люди. Росіяни - убивці. Вони прийшли з метою убити тебе і зґвалтувати твою сестру на очах у твого молодшого брата. А потім зробити це 40 мільйонів раз. Це нечисть. Смертельна напасть, котра уже не одне століття тероризує наш народ. На наше покоління покладена місія викоренити цей гнилий бур'ян зі святої української землі.

Наша русофобія ніколи не стане достатньою. Борімось.

Слава Україні!

»

*****

«

Екатерина Яресько

03.04.2022 https://www.facebook.com/kattyfun1/posts/2156756594482472

Чітко задокументовано масові злочини, спрямовані на винищення мирного населення. Це не окремі випадки, а систематичні злочини геноциду, який побачив весь світ.

Це відбивається і на ситуації навколо переговорів.

Зі злочинцями не можна домовлятися про мир, з ними можна говорити лише про вивід військ зі всієї території України і про покарання всіх військових злочинців, які гвалтували українок і вбивали цивільних із зав'язаними руками.

Вище керівництво рф - до суду в Гаазі, всі інші військові злочинці - до суду на території України, наприклад в Бучі, Ірпіні, Гостомелі.

ЖОДНИХ переговорів не може бути.

»

*****

«

Інформаційні війська України

03.04.2022 https://www.facebook.com/i.army.org/posts/2878511322447786

Вгорі: єврейські жителі міста Ясси, Румунія, вбиті союзниками нацистів у червні 1941 року. Убиті просто тому, що вони були євреями.

Внизу: жителі міста Буча, Україна, вбиті російськими солдатами в березні 2022 року. Убиті просто тому, що вони - українці.

»

*****

«

Єгор Чернєв

03.04.2022 https://www.facebook.com/cherneve/posts/5154207087951365

Всі винні у геноциді в Ірпіні, Бучі, Гостомелі, Мотижині та інших містах протягом кількох днів будуть відомі поіменно. Вся вичерпна інформація про них також.

А далі - настане правосуддя.

Ми будемо їх шукати та вбивати. Як це робив Моссад з нацистами. По всьому світу. Де б вони не ховалися. Під час війни та після неї.

Росія їх не захистить. Ми знайдемо кожного, у Костромі чи Волгограді, Ульяновську чи Хабаровську, приїдемо та вб'ємо.

Ми будемо вбивати їх на вулиці, у під'їздах власних будинків, у домах та квартирах.

Через місяць, рік або десять років. Без пощади та строку давності. Всіх знайдемо та покараємо.

Час пішов. Нехай кожен з них тепер щодня живе у страху та очікуванні неминучої жорстокої смерті.

»

*****

«

Борис Редін

03.04.2022 https://www.facebook.com/BorysRedin/posts/3229950440557652

Десь 18000 вбитих московитів, під сотню тисяч поранених, металобрухту московитського набито більше, чим у половини Європи в наявності боєздатної техніки. Санкції, що руйнують московитську економіку, життя орків.

І ви гадаєте, що це їх зупинить?

Гарантію даю, що ні.

Ці втрати для них взагалі не втрати, вони своїх вбитих з полів та ярів не збирають, бо те лайно для них росходний матеріал. І орк знає, що буде гнити під відкритим небом, але ж іде на це, розуміючи ситуацію.

Московія це територія смерті, несуть навколо себе вони тільки смерть, дітей народжують виключно для того, щоб було кому нести смерть.

Вони настільки ненавидять життя, що готові вбити всіх на планеті.

Вони вийшли з київської області, і це добре, але ж вони вийшли звідти виключно тому, щоб перегрупувати зусилля вбивати далі.

Вони винесли деякі уроки і зараз складають нові смертоносні плани.

Тому, для тих, хто гадає, що війна скоро закінчиться, нажаль, вона надовго, і втрати їх по факту в цілому незначні для них. Вони знову будуть нас довбати у Харкові, на сході та на півдні.

Ми знову налупимо купу тих вилупків, і вони перегрупуються на сході.

А закінчиться це не зі зміною влади у кремлі, а виключно з розпадом їхньої рашисткої імперії, бо, доки вони мають вдосталь сили, доти вони будуть вести війни, з нами та усіма сусідами. Рівень їхнього падіння дуже важко переоцінити, це люди, що несуть смерть, і більше нічого, крім неї.

Тому готуємось до довгої та запеклої і однозначно переможної боротьби.

»

*****

«

Європейська Солідарність

03.04.2022 https://www.facebook.com/EuropeanSolidarity.official/posts/519965186152277

Фракція «Європейська Солідарність» закликає Верховну Раду України офіційно відреагувати на злочини окупаційної армії.

Після звільнення міст-супутників Києва – Бучі, Ірпеня, Гостомеля і навколишніх селищ – українцям і всьому світу відкрилася страшна картина злочинів проти людяності і воєнних злочинів російського окупаційного режиму.

Братські могили, куди скинуті сотні тіл розстріляного цивільного населення, вулиці мирних населених пунктів, де не було ніяких військових об’єктів, всіяні трупами вбитих мешканців.

Голі тіла зґвалтованих вбитих жінок, яких намагалися спалити, аби приховати злочин, розстріляні машини з дітьми, яких батьки намагалися вивезти з пекла, чоловіки зі зав’язаними руками, вбиті пострілом у голову.

Пострілом в голову було вбито і документаліста Максима Левіна, тіло якого знайдено в лісі.

Світ шокований кадрами знищеного Маріуполя, де окупаційна армія бомбардує лікарні, театри і школи, Волновахи, стертої з землі, зруйнованих Харкова, Чернігова, інших населених пунктів.

Чисельні факти порушення правил війни, мародерство, масова примусова депортація десятків тисяч українців з окупованих населених пунктів на територію країни-агресора, вбивства тисяч мирних громадян, масові  факти зґвалтувань, у тому числі групових, жінок і дітей – все це носить ознаки геноциду.

Геноциду українського народу, влаштованого за прямим наказом путіна його окупаційною армією. Росія проводить етнічні чистки і геноцид українців за національною ознакою.

Росія не має права бути членом ООН і, тим більше, Радбезу ООН, як країна, яка системно грубо порушує всі засади і правила цієї організації, руйнує її фундамент.

«Європейська Солідарність» звертається до Верховної Ради з ініціативою негайно прийняти звернення до світу щодо геноциду українського народу.

Ми вимагаємо від влади ініціювати термінове засідання Радбезу ООН і Ради ООН з прав людини, на яких представити світу факти геноциду. І негайно звернутися до Міжнародного трибуналу в Гаазі з вимогою розпочати провадження за фактом геноциду українців.

Путін має бути оголошений воєнним злочинцем, він не повинен уникнути відповідальності.

»

*****

про білорусь

«

Сміливості цієї дівчині позавидує кожний чоловік! Удачі!

https://www.facebook.com/groups/1046224872810264/posts/1153632562069494/

»

*****

«

Borys Filatov

03.04.2022 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4998333133581877&id=100002157183088

Вижу, как всех нас захлестывает ненависть после того, что нелюди творили на Киевщине.

Но замученных, расстрелянных, заживо сожжённых уже не вернуть.

Оставим ненависть.

Увы, но она бесконтрольна.

Пришло время холодной ярости.

Теперь у нас есть полное моральное право спокойно и с совершенно незамутнённым разумом убивать этих нелюдей уже по всему миру, неограниченное количество времени и в максимально больших количествах.

Методично и без лишнего героизма.

Бережём силы.

Они нам ещё понадобятся.

»

*****

«

Mason Lemberg

03.04.2022 https://www.facebook.com/mason.lemberg/posts/1614163892303892

Русскіє гієнниє відкрили в Білоруській СССР ринок, де продають награбовані в Україні речі.

Я ж хочу нагадати, що ринок - це завжди попит і пропозиція. І "білорусскіє партізани", братішки русскіх гієнних, купляють товари, привезені з України, купляють золото, зняте з мертвих закатованих людей, купляють дитячі іграшки, взяті з рук вбитих українських дітей.

Білорусня такий же співучасник злочинів, як і сама гусня. І цей випадок це яскраво демонструє.

»

*****

«

Святослав Стеценко

03.04.2022 https://www.facebook.com/sostecenko/posts/7184777818262660

Міцний фермер на сході України:

"Оце хлопці з ** бригади колону п***расів спалили, то я із своїми під'їхав, розбирав дещо собі. Тримаю напоготові цистерну з дизелем і трактори, наступну колону - спалю голову і хвіст, а решту тракторами повитягую. Танк хочу витягнути, маю екіпаж.

Ще б Джавелина мені, але і так впораємося, вже є чим".

Переможемо.

»

***

03.04.2022 https://www.facebook.com/sostecenko/posts/7186101054797003

Московити - хибна гілка деградації (бо розвитком це не є) гомінідів.

Рашисти - останній ступень їхньої деградації.

»

*****

«

Ксения Сар

1 April, 09:27  · https://www.facebook.com/ksenia.sar/posts/5105642346158518

85% людей легко обрабатываются ТВ пропагандой до полного бесчеловечия. Как те же европейцы с энтузиазмом своих собственных деточек колют непойми чем с вероятным летальным исходом, засовывают провоцирующие рак пали в слизистые, душат кляпами по 8 часов в день. Своих собственных. Пропаганда. Когда все реальные участники вымерли, то и парады после 2005 (50 лет победы) уже пора было прекращать по здравому смыслу. Но, вместо этого, пошел первый бессмертный полк, стали везде раздавать гвардейские ленточки и привязывать их на антенны машин. Из каждого утюга пошла имперская лапша с величием. И лапша легла на приготовленую в совецком детсаду-школе тарелку. Так же, как у старых немцев обрезаные ниточки третьего рейха еще отчетливо болтаются, так и у совков болтаются ниточки совка. Все эти "Вставаай, страна огромная". Многие их осознают. А для большинства это прошивка со штеккерами, и "органы внутренней секреции" знают, как подключаться, и на какие точки жать, ибо сами семьдесят лет выращивали стандартиризованого хомосоветикуса. Обработать до прилива патриотизма можно почти любого хомосоветикуса, если привязать к ящику. Пятнадцать лет жесткого облучения Останкинской иглой - и 85% обработаны.

Alexander Nazarenko

Ну тут Останкинская игла сильно уступает выученной законопослушности западного человека. Зачем пропаганда, если принял закон - и все поворчат, но согласятся.

Ксения Сар

Главное - принимают указивки, прямо противоречащие половине статей конституции, декларации прав человека, уголовному кодексу, закону о безопасности труда. А вот какая-то указивка без подписи от культусминистериума перекрывает, как слон болонку, весь кодекс законов Германии.

Alexander Nazarenko

А это суть законопослушности: она должна избавлять человека от необходимости думать. Если закон есть, значит, его приняли легитимным путем, значит, надо исполнять. Если убрать презумпцию доверия системе, получится русский??

Ксения Сар

Ты учителям-продавцам-вахтерам показываешь список законов, включая уголовные, на пару листов A4 со сроком до 10 лет тюрьмы, которые они грубо нарушают - на тебя смотрят оловянные глаза над маской - "Я просто выполняю приказ"

Alexander Nazarenko

Потому что система работает по конечным документам, подзаконным актам, приказам, устным указаниям, а кто не согласен - идите в суд.

Ксения Сар

А если судья отменяет маски в одельно взятой школе - у судьи проходит домашний обыск

Alexander Nazarenko

Потому что суд должен не отменять маски, а запрещать деятельность органа, который ввел их с нарушением закона.

Ксения Сар

LOL. Это ж Бундестаг - это ж памятник

Юрий Монастырев

Останкинская игла это детский лепет на фоне западной машины оболванивания, начиная с детсада

Ксения Сар

Немцев воспитали беззубыми зелеными пацифистами, нетерпимыми к нонконформизму

Юрий Монастырев

...у них выбора не было. Не физическая кастрация - так духовная. Чему многочисленные паразиты со всех краёв света очень рады. И их число множится на порядки. Предыдущая инвазия воспринимается теперь как детский лепет.

»

*****

«

Eugene Stepanenko

03.04.2022 https://www.facebook.com/eugene.stepanenko.1/posts/10220186046232223

Рада безпеки ООН має виключити Росію із організації або саморозпуститись. Якщо після публікації жахливих фотознімків зі звільнених міст України це не буде зроблено, розпускати потрібно саму ООН.

»

*****

«

Tito Tarantula

04.04.2022 https://www.facebook.com/tito.tarantula.142/posts/358190192912155

В данном цикле всё началось с "закона Димы Яковлева". Если мы сами не убьём детей, их убьют американцы. В сущности, всё тогда уже и сработало, вся схема. Общество согласилось с этими убедительными доводами, расписалось, убило, и дальше всё пошло по этой логике без проволочек, с масштабированием. Главное - убивать, а мелкие несостыковки не в счет.

»

*****

«

Oleksandr Sheiko

03.04.2022 https://www.facebook.com/oleksandr.sheiko/posts/10227776783275270

Багато людей дивуються: нам, мовляв, всілякі "арестовичі" розповідали в перші тижні війни, буцім проти України воюють самі бомжі-імбецили, які негодні ані з автомата правильно стріляти, ані номерів своїх військових частин запам'ятати. Але від картин, які побачили на щойно звільнених теренах Київщини, волосся дибки стає...

Жодної суперечності, на мою думку, тут немає. Аби знущатися над цивільними, убивати беззбройних, мародерствувати чи чинити наругу над жінками, зовсім не потрібно бути якимось суперсолдатом.

Полонений срочнік Діма 2002 р.н. з Армавіру або Челябінська, котрий, розмазуючи сльози по немитому писку, розповідає тремтячим голосом, буцім, його, бідолаху, "надурили", відіславши на війну, замість "учєній", за інших, так би мовити, обставин міг би цілком стати одним з катів Бучі чи Ірпеня, якому позаздрили б більш досвідчені убивці з елітних прошарків кацапської орди.

Бути безжальним за одних обставин та обісцяним від переляку за інших є цілком природно й властиво не тільки москалям. Немало іділівців, опинившись в полоні, так само намагалися корчити із себе бідолашних хлопчиків, яких обманом затягнули на війну.

Більше того, побачене в Бучі цілком вписується в теорію, що українські захисники воюють не проти "другої армії світу", але проти здичавілої банди гвалтівників й мародерів. Воювати така "армія" в принципі не здатна. Вбивати цивільних, чинити наругу, грабувати, стирати з лиця землі міські квартали, нищити об'єкти інфраструктури, бомбардувати пологові будинки і бомбосховища, розстрілювати гуманітарні конвої може. А от воювати - ні.

Армія, в якій солдати й офіцери грабують та нищать майно, розстрілюють цивільних або гвалтують неповнолітніх, свого основного обов'язку виконувати неспроможна. Нащо лізти під кулі, замість того, аби жлуктити дармове бухло й "розважатися" з "хохлушками"?

Сталін свого часу це зрозумів: після того, як "визволителям" дали змогу досхочу повбивати і пограбувати на захопленій німецькій території, керівництво взялося відновлювати дисципліну в лавах збройних сил єдиним відомим йому способом - розстрілами тих, кого обрали цапом-відбувайлом. В іншому випадку Червона Армія остаточно перетворилася б на некерований озброєний натовп...

Між іншим, середній вік сумновідомих "червоних кхмерів" у Камбоджі був, якщо не помиляюся, молодше вісімнадцяти років. Якоюсь особливою військовою доблестю вони не уславилися, але близько третини співгромадян спромоглися винищити в особливо нелюдський спосіб.

Те саме стосується усіх цих child soldiers, котрих не бракує під час будь-якого збройного конфлікту на африканському континенті: солдати з них такі собі, але від їхніх звірств кров холоне у жилах.

В принципі, що африканські діти-солдатики, що кацапські строковики - це і є саме та категорія, яка особливо схильна до проявів нечуваної жорстокості. Часто ними керує страх, це правда. Але ще частіше - відчуття цілковитої безкарності, влади над іншими, можливості побути "богом", що вирішує, кому жити, а кому - ні.

В жодному разі не можна применшувати загрози з їхнього боку, але, переконаний, немає жодних принципових суперечностей між образом брудного 20-річного нещастя в лахміттях замість уніформи та образом убивці-садиста, який відчуває насолоду від грабунку й сексуальної наруги.

Гадаю, навіть толкінівські орки мали б усі підстави образитися через постійні порівнювання себе із контингентом "могущіх павтаріть"...

»

*****

ЗЫ.

821: Буча и Ирпень! Точка поворота в войне с Российским фашизмом. = https://youtu.be/9hdStRV5oMY



04.04.2022

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!