14.4.22

Немного актуализмов за последние деньки – на 14.4.22

мразота, котра на заході фактично винесена на п'єдестал, замість так званого "пригніченого пролетаріату" - разом з іншим генетичним сміттям на кшталт блм-антифа та аналогічних камунофашистських штурмовиків сучасної типуліберальної західної типуелітки

«

Надія Афанасьєва

11.04.2022 https://www.facebook.com/paniNadia/posts/1624528314606931

А вони фінансуються з тих 13 млрд, які надасть нам США, причому, бюджет на них, в т.ч., більший, ніж на зброю.

»

*****

токашо зашел на свинособачеязычную страничку поддержки интела - НЕ работает, висит надпись, что они прекратили сотрудничество = однако, круто!!!

12.04.2022

*****

робяты, я вот что-то не въезжаю, глядючи на мелькающие до ряби в глазах фотки какого-то убогого мужичка в камуфляже с подписью "медведчук" - вы это серьёзно???

простой вопрос: откуда у долларового миллиардера, дружбана ху*ла и вообще великага палитега-адваката-мыслитиля всея парашки-малоотсосии примитивный камуфляжный прикид??? или я чего-то не понимаю в нонешних писках моды, и это такая супер-крутая моднючая одежонка от-кутюр, которую ему его ублюдочная женушка где-то в супердорогом итальянском бутике прикупила??? нет, ну вы реально можете хоть как-то объяснить наличие в гардеробе этого самовлюблённого подонка такого вот формата одежонки, и чтоб он это практически использовал по жизни, а не где-то на сабантуе чисто поржать??? где, при каких обстоятельствах он мог пребывать в таком прикиде, и как его успели схватить именно вот в этом??

не верю(с)

ни во что не верю:

- ни в то, что это медведчук в таком прикиде разгуливал,

- ни в то, что его (медведчука) поймали,

- ни в то, что на фотках этот убогий мужичонка реально медведчук

кого еще вместе с ним повязали - или он один-одинёшенек в поле воевал???

где оружие, которое должно прилагаться к такому прикиду - он чем отстреливался???

а охрана где - насколько я помню, он даже в мирное время разъезжал с автомобилями прикрытия-вооруженной-охраны - так где товарисчи особисты от ху*ла, охранявшие реального медведчука, если вы говорите, что он медведчук??? по-идее, нам должны предъявить параллельно фотки гор трупов, образовавшихся в результате операции захвата - охрану ж перебить надо, или где???

в общем, фотка таки уже заброшена в эфир и успешно распространена - но имхо вопросов больше, чем не то что ответов, но даже намёков на ответы

ждём-с(с)

Надія Афанасьєва

і волосся давно не фарбоване, відросло пасмами, землистий колір обличчя, враження, що він давно десь у підвалі сидів.

Я

про це взагалі мовчу - медведчук не може так виглядати - невже більш пристойного актора не знайшлося??? питання в тому, навіщо це - може, хочуть закрити тему, мовляв, спіймали та посадили - а справжній медведчук весело спостерігає за всім цим дійством з маскви чи сочі???

Надія Афанасьєва

як раз щодо того, чи справжній, то можуть бути варіанти, та може охорона його продала, а поки торгувалися, сидів десь на підвалі, у Румунії, наприклад. може бути всьо.

Я

охорона там має бути безпосередньо від ху*ла, не думаю, що хтось більше заплатить, там відбірні покидьки, і платять так, що мама-нє-гарюй = хрін його зна, що воно таке - але особисто мені не цікаво взагалі, скоріш огидно - якщо вже брати медведчука, то тоді що роблять його люди на найвищому державному рівні, красуючись кожен день в камуфляжах по телеку і виступаючи з супер-патріотичними промовами від нашого імені???

Надія Афанасьєва

Думаю, з часом все проясниться.

ще згадала з приводу того, чи могла його здати охорона: багато випадків кримінального світу, де саме авторитетів на замовлення прибирали охоронці. один з них - то брати карамазови, вони ще були депутати, пам'ятаєте бігбоди продай мейбах купи броневік, так от вони ще у 90-ті по замовленню суркісів прибрали свого шефа, авторитета, який збудував Донбасарена на пл. Товстого, відповідно, забрали бізнес собі, а частину віддали цим братам.

Я

у випадку з медведчуком, як на мене, не можна порівнювати з чистим криміналом - тут конкретний представник парашки-ху*ла на самому високому рівні, і він не вирішував задач заробітку коштів, навпаки, був збитковим і сам фінансувався ху*лом - мета його фінансування та існування в контролі за україною на найвищому рівні, а не в якихось баржах-заводах-пароходах тощо...

Надія Афанасьєва

медведчук-ху*ло то чистої води крімінал, тільки всесвітнього масштабу. не здивуюсь, якщо його ху*ло і замовив, але щось зірвалось, або перебили здобичь. те, що сьома магелевіч з києва, який контролює зараз весь пост-совок, зв'язаний з ху*лом, я точно знаю, про це ще є інтерв'ю вбивці япончика у штатах, забула прізвище, але пам'ятаю, що клічка толя довгий, також з києва.

Я

ну добре, я в тому ніфіга не тямлю, бо хом'ячок звичайний - побачимо = те, що ху*ло чистий кримінал, зрозуміло, там вся влада завжди кримінал - і в нас не набагато краще, і в штатах теж, як бачимо, ті ще покидьки рулять, і в європі теж...

Tatiana Belyankina

Ну вот... Вы взяли и уничтожили всю интригу этой киношки одним махом....)))

Я

та ладна, меня может прочитать пару десятков человеков - а интрига на миллиарды!!!

Tatiana Belyankina

помню, была когда-то передача "Вас заказали". Чуйствуется рука мастера.

Я

не знаю, шо за передача - и никаких версий, акромя простой: у власти квартальчик, и всё, что они реально умеют делать - снимать киношки = кстати, от тоски текущего момента стал посматривать киношки, чего не делал уже много лет - и вот посмотрел реально хороший фильм под маркой 95 квартала, чему очень удивился - посмотрите - рекомендую – легкий, без мерзостей, и артисты симпатичные, и сюжет нормальный на удивление, и снято неплохо = семья на год называется = https://www.youtube.com/watch?v=RsfaqyaoScI

13.04.2022

*****

прослухав: Монобанк ВСЕ? Що буде з грошима людей? Дуже серйозні проблеми = https://youtu.be/2JIfnA2JJgw

толком нічого не зрозумів, окрім того, що в банку реальні проблеми, і це вже відкрито проголошують

пригадав, як цей банк заснували мажори та інші бувші бєніни з привату, коли розграбований за їх участі приват довелось дофінансувати та націоналізувати уряду - я тоді дуже здивувався, що знайшлось стільки бажаючих стати клієнтами в новоствореній структурі персоналій, котрі прям тут і зараз вже так облажались самі і облажали клієнтуру, що ні про які забулось і казати не можна було = якийсь мудрий нарід(с) зовсім нєобучаємий: так само полізли під великі відсотки під час банкопаду в якийсь новостворений михайлівський, котрий луснув за кілька місяців - і звично пішли під раду вимагати повернення коштів від держави, тобто, коли кошти несли невідомо кому, жадібність мізки застилала, а коли обісрались (що було зрозуміло вже на старті), то одразу верніть нам все, бо ви нам всі винні = так не повинно бути, всі, хто ризикує своїми коштами, повинні самі за ризики відповідати, а не інші, хто НЕ лізе в авантюри = в мене якраз на цю тему ще тоді було написано - і там цікаві каменти звідкись виникли: Хитросделанные валютные должники, или: Как банки перехитрили сами себя = http://alexabarboss.blogspot.com/2014/05/blog-post_30.html

13.04.2022

*****

«

informnapalm

https://t.me/informnapalm/6861

Сьогодні пізно ввечері з нашим побратимом, адміном тлг-каналу @ukrainian_militant, ми обговорювали тему російської хімічної атаки в Маріуполі.

До слова, цю тему, а саме, ймовірність хімічної атаки для прориву оборони на певних важливих ділянках, які не можуть взяти російські війська, ми підіймали з ним давно. Попри те, що ми морально були готові до такого сценарію, але ця звістка все ж таки стала для нас важкою. Ми сподівались, що публічні попередження та привернення уваги Заходу зможуть зірвати плани агресора. Але рашисти пішли далі, не дивлячись на те, що за ними спостерігає весь світ, вони вдалися до кроків, на які мають отримати жорстку відповідь всієї світової спільноти. Якщо ж відповідь буде доволі квола, то ставки в цій смертельній грі на виживання будуть підійматись до таких масштабів, що людство буде шкодувати, що не втрутилось вчасно...

Послухайте, що каже наш побратим.


»

*****

«

Надія Афанасьєва

13.04.2022

Нарешті, не пройшло і року, як точиться війна, і загинуло стільки невинних громадян, діток та військових - комусь прийдеться це пояснювати з вашої адміністрації, сплячий Джо, чому не раніше.

Словакия может передать Украине истребители МиГ-29

Об этом сообщает репортёр Foreign Policy Джек Детч в Twitter.

Он уточняет, что США не выразили протеста против передачи словацких истребителей МиГ-29 (ранее американцы блокировали эти поставки).

Всего на вооружении Словакии находится 12 МиГ-29. Их планируют заменить на американские F-16.

»

*****

«

Yaryna Chornohuz

11.04.2022 https://www.facebook.com/yaryna.chornohuz/posts/5072374109520030

Щодо звернення морпіхів на сторінці 36 бригади, яка 47 день в цілковитому багатокілометровому оточеному Маріуполі та не склала зброю. Знаю, що це не фейк, і знала відпочатку по тону.

Навіть не думайте звинувачувати їх у чомусь!

Розумієте, більшості з вас, хто не був в оточенні ворожою армією - їх не зрозуміти. Навіть близько не зрозуміти. Тримати вільну частину міста і не здаватися такий довгий період часу без постачання, будучи приреченимми на загибель - це вам не у фейсбуці розказувати про незламність і "до кінця". Це героїзм. Неймовірний.

І поки ви не здатні їм допомогти практично, як врятувати їхні життя, вивести з оточення чи підкріпити - не смійте їх судити. Ви не маєте на це ніякого морального права.

Я вважаю, що кожен з них після цих 47 днів має повне право вирішувати за себе, загинути в бою чи спробувати зберегти собі життя в інший спосіб (вони не менше за вас знають, що життя їм у полоні навряд збережуть). Тому просто всі, хто безстрашні герої на відстані і в безпеці - припиніть судити їх за цей лист. Припиніть називати його фейком. Він не деморалізує абсолютно ніяк. Він, навпаки, підтверджує, що ті, хто там досі не здався - дуже свідомі справжні люди.

Вони усі герої, хто загинув там і вижив до цього 47-го дня оточення.

Вони довели, що обирають боротьбу, а не ганьбу, уже тим, що витримали стільки.

Як і довели на практиці кацапам, що немає нічого страшнішого на війні за приречену відвагу.

Eugene Stepanenko

11.04.2022 https://www.facebook.com/eugene.stepanenko.1/posts/10220219169420282

Люди. Зрозумійте. Попри дуже складне становище в Маріуполі.

Все, що відбуваєтся зараз в інформаціонному полі навколо Маріуполя (не тільки, але навколо Маріуполя найбільше) - несе всі ознаки ретельно спланованої, але посередньо втілюванної операції ІПСО.

Невже ви думаєте і щиро допускаєте, що Залужний, наше командування тощо, здатні "здати" чи "злити", як ви пишете, наших захистників?

Може, їм було простіше зразу Київ злити? Ні? Чи взагалі, прямо з перших днів вказати просто точні координати руслікам, і ті зразу би всіх вбили наших.

Ви при памяті так писати?

Невже ви думаєте, що будь-яка війскова людина (попри всю виснаженість) здатна в ВІДКРИТОМУ зверенні, в публічних соціальних мережах вказувати кількість БК, яку їм передали, з детальним описом, та писати свою геолокацію?

Класичний радянський текст - "всіх тиловиків" на передову - "водителЯ", "поварА" і цілий оркестр - бо вся піхота!!!! вже полягла! - вам цей пассаж, напевно, ок, бо про війну ви знаєте із радяських фільмів, де такий собі герїчний хенерал кричить - "весь обоз вперед!!!"

Може, вам нагадати, як і що писали про нас в Дебальцеве, чи про нас в ДАПі? Чи про той самий Маріуполь в 14 році?

Було те саме, якщо не гірше.

Всі ці радянські пассажі про "котел", "зрада", "ви нам ще атветіте за наших хлопчиків", "їх зрадили", "кинули" тощо - ні до чого не ведуть, крім розкачування ситуації в цілому і безглуздого тиску на командування.

Припиняйте негайно.

Не слухайте Арестовича.

PS Стосовно звернення Азову. Я вірю хлопцям, але я не вірю в свідому спробу ГШ якось їх злити чи вбити. І ніколи не повірю

PPS -  сорі на коменти не буду відповідати. Часу немає просто.

»

*****

«

Юрій Гудименко

13.04.2022 https://www.facebook.com/hudymenko/posts/5010057085709036

Я раніше не знав, наскількі різні почуття можуть бути змішані в трьох коротких словах.

«Не по нам».

«Не по нам» – можна працювати, можна дихати, можна жити. Полегшення.

І стид за це полегшення. Бо «не по нам» – це по комусь іншому. Комусь такому самому, в такому ж пікселі, хто так само, як і ти, хоче дихати, жити і працювати.

Не знаю, нащо я це написав. Просто тому, що можу.

»

*****

«

Leon Weinstein

10 April, 21:04  · https://www.facebook.com/leon.weinstein.5/posts/5817657484917599

Анатолий Гин

Путин: ИТОГИ.

Кратко и по существу. Итоги для России и для россиян.

Итоги «великих побед» путина за последний месяц. Итоги военные, экономические, политические, социальные. А также фундаментальные причины этих достижений.

1) Военные.

1.1. Для всего мира, наблюдающего колоссальные потери и неэффективность российской армии, стало понятно, что «тигр на глиняных ногах». Это видят и китайцы, у которых большие претензии на Сибирь и Дальний Восток, и японцы, которые не подписали с нами мирный договор после Второй мировой из-за курильских островов. Это видят и страны бывшего Союза, которые боялись силы, а теперь сделают выводы, что не так страшна Красная Армия, как её малевали…

1.2. Да, немало граждан, достаточно глупых и некритичных, свято верят телевизору и ещё не понимают, как это их лично долбанёт обухом по глупым головам, продолжают верить в победы. Однако разочарование неминуемо, вопрос времени. Престиж Армии, и так давно уже не высокий, упадёт ниже плинтуса.

1.3. Современное армейское оборудование начинено сложной электроникой. Важнейшие элементы этой электроники (чипы и пр.) поставляются технологически развитыми странами. Эти поставки прекращены. Только ничего не понимающий в экономике и производстве идиот может считать, что их можно быстро «импортозаместить». Это десятки лет работы науки и производства, которые тоже разгромлены (см. ниже). Таким образом, российская армия откатится на полвека (в лучшем случае) назад в разработке оружия.

1.4. Самый большой подарок путин сделал для НАТО. Это военный блок уже многие годы испытывал кризис. Европейские страны манкировали взносы в блок, ибо считали, что им нечего бояться. Небольшие страны, сохраняющие нейтралитет (например, Финляндия), не собирались вступать в НАТО. Теперь же военный блок переживает возрождение: появился так нужный ему враг (ибо нафига нужен военный блок, если не врага?), все поняли, что нужно платить ради собственной безопасности, ещё ряд стран устремились в НАТО.

1.5. Деморализация армии.

2) Экономика.

2.1. Первое следствие: огромный рынок вооружений, на котором РФ держала хоть и не лидерскую, но вполне существенную долю, резко сократится.

2.2. И так уже существующий в Европе тренд на сокращение сжигаемых углеводородов и зависимость от их поставщиков резко «подхлёстнут» войной. Это нанесёт удар по самой доходной части российского бюджета.

2.3. Учитывая колоссальную отсталость в передовых технологиях, России нечего будет предоставлять для обмена другим странам, кроме сырья. Это путь превращения в Афганистан.

2.4. Автомобили, суда, самолёты, любое сложное оборудование, имеющее хотя бы 1% высокоинтеллектуальных импортных составляющих, придётся резко ухудшать по качеству. Я сказал 1%, но многие российские устройства имеют и 30, и 50 процентов иностранных составляющих, и больше. Это резко увеличит аварийность, понизит качество всех других производимых продуктов, в том числе, продуктов для населения.

3) Политические.

3.1. Стран дружеских у России больше нет. Белоруссия? Не смешите. Эритрея? Хорошо, если это вас успокоит))). Северная Корея? Будут дружить, правда, в обмен на хлеб, конечно.

3.2. Все страны бывшего Союза, в том числе, сильно ранее зависимые от России экономически и политически, будут, сохраняя дипломатическое лицо и стараясь не дразнить «гусей», отдаляться от России как можно дальше. Точнее, это уже происходило и ранее, но война стала сильнейшим катализатором.

3.3. Россия выступала, напомню, гарантом неприкосновенности Украины в обмен на то, что Украина отдала ядерные бомбы, крылатые ракеты (которыми сейчас её долбят) при разделении Союза (Будапештский договор). Сколько понадобится теперь десятилетий, чтобы договорам, подписанным Россией, кто-то верил?

4) Социальные.

4.1. Резкое падение уровня жизни населения. Ухудшение материального благосостояния ниже уровня 90-х.

4.2. Убитых – а это молодые люди самого производящего возраста – не вернуть. Добавьте искалеченных. Добавьте, что неминуемо наступит для многих семей прозрение, что их родные убиты и покалечены без всяких целей, тупо «мясо войны».

4.3. Повторение «афганского синдрома» на более высоком уровне. Психические аберрации. Бандитизм.

4.4. Уменьшение продолжительности жизни. Обеднение. Даже при самых лучших сценариях, меньше людей сможет отдыхать даже в Египте и Турции, нехватка лекарств и/или лекарства худшего качества, уменьшение качества образования (хорошее образование требует большого внимания общества и государства, ну не до этого теперь…).

4.4. Власть либо потеряет управление, и страна развалится, либо введёт жёсткое регулирование во всём. А это путь в Северную Корею.

4.5. Колоссальный отток высококвалифицированных кадров во всех сферах, которые «взращиваются» годами и десятилетиями, а теряются в дни.

В следующем посте также постараюсь чётко и сжато рассказать о главных причинах самого зримого и тотального упадка страны (среди всех стран планеты) в 21 веке.

»

*****

«

Святослав Стеценко

· 11 April, 20:06  · https://www.facebook.com/sostecenko/posts/7221111614629280

1. Ця війна (саме збройна фаза цієї війни) почалася не в лютому 2022 року, а в лютому 2014 року.

2. Ця війна триватиме ще довго, отже, налаштовуйтеся жити під час тривалої війни.

3. Ніякі втрати і санкції не зупинять московитів, доки в них ще є призовний ресурс, і працюють заводи з виробництва снарядів.

4. Помре Путін - те саме продовжить інший.

5. Абсолютно згоден з Святослав Шевцов - це релігійна війна для московитів, її мета знищення України як історичного суб'єкта і українців як нації. Компроміси в таких війнах неможливі, будь- які договори і гарантії не варті нічого.

6. Нашу війну сприймайте теж як релігійну, війну за віру в українство і за віру у Волю.

Чого хочу:

усвідомити, що треба планувати війну на довго;

нові бригади формувати не три тижні, а мінімум три місяці, якщо з ОР-1, і мінімум півроку, якщо з ОР-2. Починати це просто зараз. І не чіпати ні в якому разі, поки не завершать підготовку;

ТРО зробити військовими. Справжніми. З дисципліною, управлінням, логістикою такими самими, як в регулярній піхоті. Ніяких тактикульних спортиків на пікапах на охороні губернаторів, ніяких охоронців блокпостів під польським кордоном, всіх в стрій, гарний зв'язок і тисячі пікапів;

про економіку і держапарат не пишу, без мене достатньо написали. Там треба абсолютно все по іншому.

Всім добра.

Переможемо.

»

*****

ЗЫ.

ВОЙНА И ВЕСЬ МИР: МЫ КРАЙНИЕ - Веллер 12 04 2022 = неплохой комплексный анализ, от истоков до текущего момента = https://youtu.be/ChNThqZvPNU

Росіяни нас ссуться: і військові, і цивільні - Юрій Гудименко = https://youtu.be/VjEJ5KQ3PX0

Российская пропаганда повлияла на весь мир = https://youtu.be/xDhs1r2cXHY

Молчание - это содействие

Мэр Харькова Игорь Терехов сообщил, что российские оккупанты сбрасывают на город бомбы на парашютах и просит людей не приближаться к таким снарядам.

Ололітика від Арестовича

Підтримка нашому головнокомандувачу - Залізному Генералу Залужному

Фу бл*, свнсбак забули спитати. Послання, що залишили орки в Бучі.
14.04.2022

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!