23.4.22

Немного актуализмов за последние деньки – на 23.4.22

в фб всплыло воспоминание:

\\

19 апреля 2020 г.  ·

это п*ц - на всех каналах попы воют

у нас вообще светское государство, или где???

атеисты имеют хоть какие-то гражданские права???

почему из всех утюгов со всех сторон только и именно вот эта поповщина???

д*билы, бл*(с)!!!

\\

ну вот да: интересно, как нам этот поповский вой помог предотвратить войну??? а вот эти все убийства, пытки, изнасилования, издевательства, реальный геноцид - товарисч бох как бы ни при делах??? а вот когда наша армия мочит свинособак - это благодаря товарисчу боху??? однако, железная логика у так называемых верующих...

19.04.2022

*****

смотрю я на эту псаку, на этого вот ушлёпка - они даже внешне абсолютно ущербные, просто чисто дегенеративный вид = очень удивлялся раньше, когда читал-слышал восторженные отзывы о внешности обамки и его толстозадой тётки - боже, это ж через какие кривые зеркала и электронные очки с визуализацией надо смотреть, чтобы увидеть в обамках (обоих) хоть что-то привлекательное - это ж просто готовые персонажи для фильмов ужасов, гримёры не понадобятся

\\

Ashel Ashel

https://www.facebook.com/ashel.ashel.2016/posts/1632231160509506

Представитель госдепартамента Нед Прайс о ядерных переговорах с Ираном:

«Каждый, кто принимал непосредственное участие в этих переговорах, знает, какая сторона представила на стол конструктивные предложения, знает, какая сторона вела переговоры и добросовестно участвовала в них, а какая — нет».

Судя по его выступлению, Иран продолжает выкручивать им руки. Иран прекрасно знает, что выдавит из этих слизняков всё, что им нужно. США в итоге сдаст все позиции и ляжет под Иран, отдав на откуп весь Ближний Восток. Обама рулит.


\\

19.04.2022

*****

однако, это всемирное потепление, когда в конце апреля в квартире 14, а на улице 8, уже чуток доставать начинает

20.04.2022

*****

телевидение - по крайней мере, вещание в формате т2 - практически ликвидировано: по всем каналам одно и то же - только один киевский канал что-то своё передаёт, но повсюду вещание серое, однообразно-одноформатное и унылое, а персонал именно и только те, кто еще пару месяцев тому назад вещали за мир-дружбу-жвачку с парашкой и проводили жестко антиукраинскую политику - я даже морд этих не знаю, никогда не употреблял, только широко известную скабееву(с)-мосейчучку узнаю, остальные для меня, в большинстве, совершенно неведомое УГ = блазень с шоблой в украине свою любимую парашку строят - начинают, как и положено, как учит великий тов.в.в.ху*ло, которому главное в глаза посмотреть(с), с монополизации телевидения...

я не знаю, что там сейчас вещают на 5-кривом-эспресо, ибо тех уродов-бидонюг-пропагандонов-камуняк-левачьё давно уже не включаю - но присутствие этого левацкого отстоя вносило хоть какое-то разнообразие - а сейчас просто чистой воды парашка-совок во всей красе

пичалька

имхо ничего хорошего такая информационная политика не принесёт: одно дело военная цензура, которая в нынешних условиях остро необходима - и другое политическая, которая сводится всё к тому же: блазень с шоблой херои, а остальные, в первую очередь, порох - антигерои...

в таких условиях никакой правды о реальной жизни страны не может быть по умолчанию

плохо это

22.04.2022

*****

«

Yaryna Chornohuz

20.04.2022 https://www.facebook.com/yaryna.chornohuz/posts/5094148020675972

підкажіть цим пдрм, що Ленін уже застарів, пора новим героям пам'ятники ставити

і якщо подвиги дєдов, які описують деякі мемуари, можна було приховати, забути, зацензурувати, замовчати, то тепер ніхто нічого не спалить в архівах, не замовчить і не забуде. мерзенна сутність рускава салдата та рускай черні, яка насолоджується вбогою мародеркою та різнею цивільних і дітей в сусідній державі - задокументована і назавжди розкрита для світу

»

*****

«

Ashel Ashel

19.04.2022 https://www.facebook.com/ashel.ashel.2016/posts/1632304350502187

Независимо от того, купит ли Илон Маск Твиттер, он оказал миру неоценимую услугу, заставив левых признать, что Твиттер и другие социальные сети принадлежат им и подвергаются цензуре, и что нет ничего, что пугало бы левых больше, чем свобода слова.

***

20.04.2022 https://www.facebook.com/ashel.ashel.2016/posts/1632634603802495

Бывший генеральный директор Twitter Джек Дорси сказал в понедельник вечером, что он знает, что CNN продвигает ложные новости, потому что он был свидетелем того, как крайне левая сеть пыталась вызвать конфликт во время беспорядков в Фергюсоне, штат Миссури, еще в 2014 году.

Дорси сделал откровение в ответ на твит от Мисс Вселенная Ирак 2017 Сары Абдали Идан, которая сказала: «Даже CNN иногда распространяет ложные новости. Я знаю это из освещения событий в Ираке в 2019 году. Люди должны понимать, что каждое СМИ склонно либо к ошибкам, либо к преднамеренной коррупции. Проведите собственное расследование, прежде чем верить в то, что вам продают».

Дорси ответил: «Я знаю это, находясь на улицах Фергюсона во время протестов и наблюдая, как они пытаются создать конфликт и снимают его на видео, заставляя протестующих скандировать «f *** CNN»».

В общем, встречайте, у нас новый раскаявшийся апостол Павел.

Ща заплачу от умиления.

***

21.04.2022 https://www.facebook.com/ashel.ashel.2016/posts/1633340770398545

Знакомьтесь, это колесный погрузчик Cat 994H. 1,400 лошадиных сил. Он используется на шахтах и карьерах для загрузки самых больших самосвалов мира всего за несколько движений. Это одна из самых экономичных моделей в мире, сжигает 6,600 литров топлива (при баке в 3,700 л.) за 12 часовой рабочий день. Этой машине необходимо перелопатить 226 тонн земли, чтобы набрать необходимое количества минералов на одну батарею, в один автомобиль Тесла! Вам всё ещё кажется, что это экологично?

»

*****

«

Святослав Стеценко

20.04.2022 https://www.facebook.com/sostecenko/posts/7258059254267849

Цю нотатку я написав рівно за сім років до початку масованого наступу Московії.

Нажаль, всі українські урядування без винятку за всі сім років, до 24 лютого 2022 року, робили все навпаки.

Нажаль, більшість українців ігнорували такі попередження і обирали у владу і підтримували не тих, хто говорив і писав про об'єктивні, неприємні, але чесні речі і тенденції, не тих, хто робив сам те, до чого закликав інших. Обирали у владу брехунів, які вішали на вуха заспокійливу солодку локшину про мир і, під прикриттям цієї брехні, забезпечували собі солодке життя.

Нажаль, і мені з друзями не вдалося втілити мої рекомендації з Українським Легіоном, Стрілецьким Легіоном і Рухом сприяння територіальній обороні України. Реальність була такою, що навіть наш особистий приклад і самовіддана праця були значною мірою поховані під шарами брехні і бруду.

І навіть зараз маю мало сподівань, що на наступних виборах в Україні буде по іншому.

Оскільки фейсбук сховав нотатки, і не кожен може її прочитати, то просто повторю весь текст тут.

"Тотальна війна України

24 лютого 2015 р. о 16:09

Навіть за рік після початку агресії Московії проти України більшість громадян України не розуміють сутності цієї війни.

Першою типовою помилкою більшості громадян України є сподівання, що Московія буде задоволена частковими поступками, що можна досягти миру за малу ціну.

Другою типовою помилкою є сподівання, що владна еліта захистить їх від московської агресії, що владна еліта готова до рішучої боротьби проти московського імперіалізму.

За такі помилки ми сплатили велику криваву ціну. Крим, Луганськ і Краматорськ, Донецьк і Слов’янськ, Ізварине і Іловайськ, донецький аеропорт і Дебальцеве, зруйновані міста і села, тисячі загиблих і понівечених нічому не навчили а ні владну еліту, а ні масу українського електорату.

Московія не задовільниться частковими поступками, вона буде нарощувати зусилля, намагатися зруйнувати саму українську державність, унеможливити створення в Україні вільного суспільства, оскільки успішне і вільне українське суспільство самим фактом свого існування зруйнує всі московські імперські потуги.

Ми не спроможні перемогти Московію за її правилами, за її схемами ведення війни.

Московія значно переважає нас ресурсами, тому для перемоги нам потрібна війна асиметрична.

Я кажу саме про тотальну війну.

Що означає тотальна війна?

Тотальна війна ведеться всією активною частиною суспільства, активна частина втягує в боротьбу з ворогом більшу частину населення.

Тотальна війна ведеться одразу в усіх сферах діяльності суспільства: світоглядна, ідеологічна, інформаційна, соціально-організаційна, економічна (господарська), воєнна.

В тотальній війні беруть участь громадянин, суспільство, держава. Держава є однією із складових тотальної війни, найбільш потужною за ресурсами, але підпорядкованою громадянину і суспільству на світоглядному, ідеологічному та соціально-організаційному рівнях.

Тотальна війна ведеться як проти зовнішнього ворога і його п’ятої колони, так і проти тих, хто в середині країни готовий поступитися ворогу задля збереження власних особистих або корпоративних переваг.

Сама збройна боротьба є лише частиною тотальної війни і спирається на світоглядну, ідеологічну, інформаційну, організаціну перевагу над ворогом.

Лише ми самі можемо перемогти, ніхто у світі не буде воювати замість нас. Слід добиватися підтримки інших країн, але бути готовими перемогти самотужки.

Щоб вести тотальну війну і перемогти в ній, ми маємо чітко визначити головні завдання у всіх сферах і послідовно, наполегливо їх реалізувати.

Світоглядні: відмова від споживацтва на користь розвитку.

Ідеологічні: формування зрозумілих для активної частини суспільства сенсів, середньострокової і короткострокової програм дій на чітких ідеологічних засадах, мотиваційних гасел для широких мас.

Інформаційні: побудова потужної загальнонаціональної системи пропаганди, незалежної від фінансових груп і державного апарату.

Організаційні: утворення ідеологічних громадянсько-політичних сил і на їхній основі мережі, спроможної діяти узгоджено, приймати рішення оперативно, зосереджувати зусилля на головних напрямках швидко. Формування нових національних еліт.

Економічні: створення потужного власного військового виробництва, матеріальних запасів для збройних формувань і життєзабезпечення населення для тривалої війни, докорінні економічні реформи для максимального сприяння вільної підприємницької діяльності.

Воєнні: утворення системи масової військової підготовки, спроможної підготувати військовонавчені резерви для збройних сил, для територіальної оборони, для партизанського опору. Озброєння військовонавченого резерву. За приклад можна взяти естонський Кайтселійт, латвійський Земессардзе, літовський KASP.

Всі ці зміни має робити суспільство власними силами і ресурсами, водночас тиснути на владну еліту для залучення її ресурсів і ресурсів держави.

Що робити просто зараз? Об’єднуватися навколо ідеологічних організацій, створювати їх, озброюватися, готуватися до збройного захисту своєї родини, домівки, громади, країни."

***

22.04.2022 https://www.facebook.com/sostecenko/posts/7264705543603220

Мир без перемоги мені не потрібен.

В такому мирі однаково не було би місця ні мені, ні моїм побратимам і посестрам.

Я не хочу такого миру моїм дітям і внукам, миру переможених нелюдським злом.

Від кожної промови про мир, в якій забувають наголосити на перемозі, мені болить.

Не час теревеніти про мир.

Переможемо.

Всім добра.

»

*****

«

Maksim Ryzkov

18 April, 15:28  · https://www.facebook.com/maksim.ryzkov.98/posts/529423531927078

По оценкам ООН, война в Украине из-за блокировки поставок зерна может грозить миру голодом для 400 миллионов человек.

https://www.nytimes.com/live/2022/04/16/world/ukraine-russia-war-news

Несмотря на это, правительство Великобритании неделю назад ввело стимулирующую программу, которая предлагает денежные выплаты местным фермерам за то, что они бросят заниматься фермерским хозяйством.

https://www.gov.uk/government/publications/apply-for-a-lump-sum-payment-to-leave-or-retire-from-farming

Ранее Нидерланды ввели похожую программу, выделив 25 миллиардов евро на радикальное сокращение поголовья скота в фермерских хозяйствах. https://www.theguardian.com/environment/2021/dec/15/netherlands-announces-25bn-plan-to-radically-reduce-livestock-numbers

Но разговоры об искусственно устраиваемом дефиците продовольствия в рамках следующего этапа "Великой перезагрузки" - это очередные теории заговора чокнутых конспирологов, не забывайте!

»

*****

«

Надія Афанасьєва

21.04.2022 https://www.facebook.com/paniNadia/posts/1631420473917715

Неможливо підписувати мирні угоди з сатаною! Читайте, знайте! Марафони вам по телеку цього не покажуть!

Два тижні тому, відразу після того, як українські військові звільнили агломерацію Ірпінь-Буча-Гостомель, в одну лікарню на околиці Києва почали надходити постраждалі.

Це були люди, які вижили після того, що стало відомим у всьому світі як BuchaMassacre.

Це не один з військових госпіталів, в яких персонал за 8 років війни якось поневолі загрубішав в емоціях від буденності побаченого і вже звик до страшних воєнних поранень, відірваних кінцівок і навіть до смерті, що завчасно зупиняла молодість на злеті. Це звичайна добре оснащена сучасна лікарня, переобладнана зараз на прийом великої кількості поранених і постраждалих від війни. Як у будь-якій лікарні, там, мабуть, під 90% персоналу – жінки.

Туди почали звозити жертв катувань з Бучі і інших місць. Тих, що вижили.

Але ще не відомо – як зможуть жити далі. Дівчата, молоді жінки, підлітки, зовсім хлопчаки.

Відрізана фаланга пальця. Хлопчик з відрізаними геніталіями. Дівчина з повністю понівечиним ножем обличчям. Інша – з вирізаною літерою Z на спині - цією новітньою свастикою московських фашистів. Понівечені статеві органи. Відрізане ножем волосся. Відрізане разом з частиною скальпу. Сліди садистських тортур на обличчях, тілах, почорнілі гематоми, зламані носи і відрізані частини вух. Вагітність 14-літніх. Це не просто згвалтування. Це ритуальні акти сатанизму. Ніби сотні «чикатил» вирвалися з пекла і влаштували у невеликому поліському містечку під Києвом мессу в ім’я диявола і його кремлівського намісника.

Напевно, психологи і криміналісти, які інколи мають справи з нечисленними жертвами маніяків і серійних вбивць, знають, як важко повернути до нормального життя жертв таких важких злочинів, що вціліли. Наскільки тяжкими для психіки постраждалих стають спогади і неминуче повторне «відтворення» пережитого жаху, коли доводиться надавати покази для слідства. А тепер уявіть собі одночасно десятки таких жертв. У обмеженому колі медиків і психологів, яких залучили до спілкування з цими жертвами фашистського терору, звісно, є вже зрілі, літні жінки, які трохи бачили життя. Але ніхто з них не знає, як можна залишитись живим після подібного. Не існує слів, якими можна передати емоції лікарів. Шок. Дотик до мороку. Опік інфернальним полум’ям. Ці слова не здатні передати емоції. Ще складніше, а насправді неможливо навіть уявити, які емоції переповнюють серця постраждалих.

З етичних міркувань серед персоналу лікарні, що спілкуються з жертвами бучанської, ірпінської трагедії (а потім додалося ще певна кількість таких самих жертв з Чернігівської області), укладена мовчазна угода про сувору таємницю щодо розголошення. Це більше ніж проста лікарська таємниця. Але і мовчати вони не можуть. Жахіття, яке лікарі вдихнули від зустрічі з жертвами бучанських звірів з московії, рветься через крик у сльози, депресії, ненависть. Деякі факти про військові злочини у Бучі, які були озвучені за минулі два тижні Денісовою і Венедиктовою для українських і іноземних ЗМІ, для високих політичних візітерів з Європи – лише частина правди. Справжня правда ще страшніша. Настільки, що всі бояться перейти умовну межу між необхідністю говорити про ці жахливі злочини, формалізувати інформацію про них для слідства і, з іншого боку, уберегти жертв від надмірної уваги і повторної травматизації. Вже в перші дні медперсонал встиг запобігти двом спробам самогубства, які намагалися скоїти молоді дівчата.

Що призвело до цих страшних наслідків? Дія та бездіяльність нашої влади, в тому числі! Тому дуже добре подумаємо, чи варто вести переговори про мир, про земні діяння і бездіяльність, українці вимушені протистояти цілком реяальним «дивізіям кремлівського намісника сатани»

Текст із моїми змінами взято зі сторінки Циля Зингельшухер

Відео з телефону одного з утилізованих орків, за декілька годин до того.

»

*****

«

https://t.me/stasdubrik/10238

Карло Чиппола, «Пять законов глупости»

Первый закон глупости: Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.

Второй закон глупости: Вероятность того, что человек глуп, не зависит от других его качеств.

Третий закон глупости: Глупец — это человек, чьи действия ведут к потерям для другого человека или группы людей, и при этом не приносят пользы самому действующему субъекту или даже оборачиваются вредом для него.

Четвёртый закон глупости: Не-глупцы всегда недооценивают разрушительный потенциал глупцов.

Пятый закон глупости: Глупец — самый опасный тип личности.

 »

*****

«

https://t.me/SergyiPoyarkov/1379

Фашизм в России, как государственная идеология и доминирующее настроение масс - научный факт.

Тот, кто сомневался в том,что фашистское безумие в России -тотально, пусть прочтёт расшифровочку разговора безумного попа Охлобыстина с писателем А.Никоновым.  Мечты путинистов - уничтожить мир и человечество. Всех, кто откажется покориться «русскому миру», удавить, сжечь, расстрелять и расплющить. Охлобыстин лишь транслятор того, о чем меж собой оргазмируют патриоты.

Невзоров @nevzorovtv


»

*****

«

Анна Тимощук

20 April, 08:58  · https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1620557731658952&id=100011142224415

Чонгар пройти було неможливо???

Багато хто з профі говорив, що вихід орків з Криму в принципі неможливий.

Захісні протитанкові споруди та перешийки перекривалися підривом мостів, а скупчення противника реактивною і звичайною артилерією. Орків перекрутили б там у фарш, як на м'ясорубці.

Мости були ретельно підготовлені до підриву, система управління було ДУБЛЬОВАНА, відпрацьовувались варіанти боротьби з десантами та диверсійними групами, які можуть намагатись захопити мости.

Постійно перевірялась справність і наявність вибухівки. Так було до певного часу.

По факту орки пройшли перешейки, як на параді, і о 9:20 ранку були вже в Херсоні.

Чому так сталося? Чому так спокійно зайшли на беззбройнний південь?

У мешканців Херсонщини, Маріуполя, Мелітополя викликає злість, що ці питання ніхто не піднімає, окрім них та журналістів. Влада та державні органи мовчать.

Але ж питання ставити треба. Саме тим, що ставимо запитання владі і шукаємо відповіді, ми й відрізняємось від росіян.

"Всі поля біля КПВВ Чаплинка раніше були заміновані, але зранку танки там пройшли як на параді... жодна міна не взірвалась"

"В мене родичі там. Я хочу знати, як можна було просрати кордон з Кримом, це ж вузька смужка, там можна було їх, як капусту, порубати!" - пишуть люди в мережі.

За мости всі люди просто кричать, що вони мали бути підірвані.

Що відбулося?

У 2020 році почалося будівництво на перешийку.

"Держава спільно з компанією Socar до кінця року відкриє на Чонгарі великий хаб - центр надання адміністративних послуг, зона відпочинку та інші дуже важливі об'єкти", - сказав Зеленський 26.02.2020р.

За 10 днів до війни, 14 лютого, на КПВВ "Чонгар" та "Каланчак" розпочали курсувати шатли від пункту пропуску до адмінмежі.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

Цитата:

“23 листопада 2021 року пообіцяла, що впродовж трьох місяців команда Мінреінтеграції запустить шатли на КПВВ "Чонгар" та "Каланчак": від пункту пропуску до адмінмежі.

Сьогодні шатли поїхали. Завдання виконано. На тиждень раніше дедлайна"

За день до війни 23.02. 2022 року, провозахисна організація "КримSOS" розповіла, що на "Каланчаке" стало чище.  "Из-за угрози обострения военного конфликта все  путишествия откладываються". "Нам также рассказывали, что на оккупированной территории Крыма в направлении украинского КПВВ стягивают тяжелую военную технику. Это тоже не добавляет положительного настроя для поездок», – розповіла представниця організації.

Протитанкові укріплення? Заміновані поля і мости, кажете? Путєшествія..!

Вистачило якихось двох років, щоб зламати всю систему захисту й здати неозброєний південь України. Здати путіну все, про що він мріяв, за один день - вода в Крим, сухопутній зв'язок лугандонії з Кримом... За один день!!!

Не було б блокади Маріуполя і смертей тисяч мирних жителів, яких хоронять у братських могилах. Чи це вже не надзвичайно великі втрати і руйнування???

Всі знали, що буде війна, але навіть жителів Маріуполя, особливо жінок з дітьми, інвалідів, не евакуювали.

...Кому поставити питання? Хто знає відповідь ???

»

*****

«

https://www.facebook.com/paniNadia/posts/1632227333837029

Андрій Білецький

Спочатку ти кличеш росіян в Маріуполь та підтримуєш "рускій мір", а потім "братва" тебе кидає та знешкоджує, як гарматне м'ясо, в бою проти українського війська.

Росіяни "мобілізували" та утилізували в Маріуполі донецького музиканта Бобровського та краєзнавця-русофіла Жарова.

"По-братськи" два квитки на концерт Кобзона.

»

*****

ЗЫ.

Це Величезна Сила Армії! Рустанк Просто Розірваний = !!!репортаж з житомирської траси про знищений свинособачий танк!!! = https://youtu.be/mLjblBQeh4I

Мы ждем большого наступления - украинский боец обратился к российским солдатам = !!!гудименко з фронту - реально красава!!! ненормативна лексика = https://youtu.be/DrHzIISEgC0

ДУХОВНОСТЬ: ОПИУМ ВОЙНЫ - #Веллер 19 04 2022 = https://youtu.be/G7AceFVMfoE

!!!!! К «порядочным» русским ненавидящим путина. Ко всем этим, акунинам, гребенщиковым и навальным. = https://t.me/stasdubrik/10168

!!!!! Про атомную войну. А понимают ли русские, что всем п*ц? = https://t.me/stasdubrik/10167

Леон Вайнштейн Причины почему Байден тянет с помощью Украине = https://youtu.be/TLmTi4CsW9E

Первый Зам Командира Батальона «Азов», Игорь Мосийчук и Гари Юрий Табах. Чеченцы Vs Кадыровцы = https://youtu.be/cdVBJIm9GcA

Кому вигідна війна? Все буде дуже довго? = https://youtu.be/2YW2f1Z3Jc0

Понасенков: вероятные итоги спецоперации = https://youtu.be/N2xF7MbkMA8

Ногу Свело. Русские, мы все просрали = https://youtu.be/c4DkzxemKRk

!!!!! Какой Шлемазел Решил Плыть На Припоцаной «Москве» На Нашу Адьесу? Гари Юрий Табах Алексей Гончаренко = https://youtu.be/6KwGbC1fjKc = обалдеть!!! один из депутатов от пороха беседует в эфире с ярым трампистом капитаном юрой!!! правда, разговор без резкостей в сторону бидонишко - темы чисто неполитические - тем не менее, они там у пороха что, заболели??? им ком-дем-партия сша разрешила такие вот непонятки - с вражиной беседовать прилюдно???

!!!!! Экстренный Выпуск. Не Нужна Военная Помощь Украине, Там Коррупция. Говорят Самые Честные. Гари Табах = https://youtu.be/m3LrToUCtgI

ЗЫЗЫ.

Створення БАЗИ ДНК УКРАЇНЦІВ! Серйозна небезпека! Для чого створювати = https://youtu.be/0VLK-b0j97w

Вражаючі цифри! Коли серйозно потрібно задуматися! = https://youtu.be/h2xLyjpspWg


запах роSSии


типичная свинособачья семейка

23.04.2022 


Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!