2.4.22

Немного актуализмов за последние деньки – на 2.4.22

в чате привата узнал, где можно пополнить каточку - сходил - таки да, пополнил

поелику местность знакомая, шел дворами, чтоб покороче

так вот, по дороге наблюдал картину: во дворе барышня сажает под окном своей пятиэтажки цветочки, или, может, даже что съедобное - я в этом не понимаю = сажает аккуратненько, ровными  рядочками, чтоб красиво и хорошо росло

и это на фоне происходящего

редкое приятное зрелище

вспомнил, ибо прям сейчас по телеку рассказывают о посевной: где-то в киевской области еще вчера территория была под оккупацией свинособаками, а сегодня там сеют!!! и это невзирая, что местность в зоне приямого попадания, то бишь, под обстрелом

однако, именно это свинособакам и не даёт покоя - что мы хотим жить чисто, красиво, аккуратненько и правильно!!! именно поэтому они хотят всё тут уничтожить, и саму местность, и инфраструктуру, ну и нас всех, естественно

и потому уничтожить надо их, в комплекте с их свинособакией

халилуийя(с)

31.03.2022

*****

из приятного: сходил в супермаркет - никакого ажиотажа, никаких очередей, никаких толп, всё чинно-благородно-спокойно, ассортимент поменьше, чем до войны, но, в принципе, всё есть, и лично я практически всё, что нужно, взял, причем, очень быстро = так что удивительно, что в стране парашке, которая могучая и победобесная, дерутся за хавчик, а у нас, под бомбёжками, спокойняк, и хавчик имееццо!!! я боялся, что не будет молочки - творог, твёрдый сыр - однако, есть!!!

ну что, молодцы те, кто всё это обеспечивает, и производители, и торговые сети

вчера по случаю заскочил в маленький магазинчик подальше от дома - там тоже всего завались, и покупателей вообще нету...

Лілія Чеканова

Плюс до всього, маски ніхто не вимагає, кульки по 9 копійок ніхто в ціну не включає Люди стали чемнішими й чуйнішими один до одного. І це вам не абищо, у наш нелегкий час. Будьмо!!!

Я

так, теж відмітив, що з намордниками поки відчипились - але я слухаю адвоката гулу, він цю тему дуже полюбляє і завжди тримає в полі зору - отож, це, нажаль, тимчасове явище, мінздоров'я приймає якісь божевільні постанови і пропонує закони, але просто зараз все це втюхувати не на часі, бо ніхто не зверне уваги і виконувати не стане = це глобальна афера та встановлення нового світового порядку, і вони не відчепляться...

Лілія Чеканова

подивимось, як українські чиновники себе поводитимуть з загартованим озброєним народом після перемоги, і як цей народ буде виконувати їхні злочинні наказаи. Впевнена, афера, вибачаюсь, здохне, принаймні, в вільній незалежній Україні. БУДЬМО!!!

01.04.2022

*****

хтось знає, чи будуть відновлювати телевежу та трансляцію Т2 - а може вирішили поки не робити, щоб не провокувати нові обстріли??? коли пошкодили, наскільки я пам'ятаю, підалік виступив з заявою, що фахівці працюють над відновленням - судячи з часу, що вже пройшов, мабуть, таки плюнули і не роблять, бо вже давно б запустили = я не знаю, наскільки це актуально, але, судячи з того, що свинособаки всі такі об'єкти обов'язково обстрілюють та намагаються знищити, воно таки має сенс = особисто я давно від кабелю відмовився, і на кухні в мене саме Т2, тобто, я користувався колись - і зараз, під час війни, знов почав дивитись, щоб бути в темі = мабуть, є місця на периферії, де з інетом не дуже, і, окрім етерного телебачення, нічого нема???

01.04.2022

*****

«

Святослав Стеценко

01.04.2022 https://www.facebook.com/sostecenko/posts/7174841762589599

Дієві переговори з Московією наразі можуть і мають моральне право вести лише Збройні Сили України, добровольці і цивільні, які віддають всі свої сили для оборони країни.

Ні у якому разі не чалі, єрмаки і, простіть боги, усілякі арахамії.

А переговори потрібні завжди, це так. Переговори, за якими стоїть непереможна військова міць і незламна сила народу.

Всім добра.

Переможемо.

»

*****

«

Надія Афанасьєва

31.03.2022 https://www.facebook.com/paniNadia/posts/1617067068686389

Великобританія погодилася надати Україні артилерію дальньої дії, системи ППО та іншу амуніцію, — повідомляє Reuters із посиланням на міністра оборони Бена Воллеса.

Бідоношизоїди, перемикайтесь вже, курва, на Сера Джонсона. чи ви нікрофіли грьобані?

***

01.04.2022 https://www.facebook.com/paniNadia/posts/1617435968649499

https://video.foxnews.com/v/6302338168001?fbclid=IwAR1boUmld_7yvkV7Njm_sOTWKeIO0tpG3ZQRVzO-1Imbgze2VeVsJDvKwJE#sp=show-clips

СТРАТЕГИЯ США в УКРАИНЕ: «Не провоцировать Путина».

Интервью Генерала Jack Keane, которое он дал Martha McCallum Fox News. Excellent piece.

Марта:

Генерал, давайте посмотрим на большую картину. Мы только что прослушали брифинг Кирби, Пентагон обо всех этих движениях на Украине. Скажите, какова наша миссия, какова стратегия США в Украине?

Генерал:

Это отличный вопрос. Я думаю, что главная стратегия Белого Дома до и после войны это: “Не провоцировать Путина". Это не то, что они заявляют, но это то, что они делают каждый день.

Перед войной мы задержали поставку оружия в Украину, назначенную на март 2021, до осени 2021. Стингеры - мы дали их только в январе 2022 года. Затем мы пришли к этой странной идее накладывать санкции ПОСЛЕ вторжения, а не до вторжения.

И все это делается ради идеи: «Не провоцировать Путина». И поводом для этого было, что мы все время боялись последствий.

И, когда началась война, никто не ожидал, что русские будут воевать так плохо, и что украинцы будут так сильно их бить на земле. И сейчас, когда у украинцев есть шанс выиграть, настоящий шанс, у Белого Дома нет стратегии им помочь в этом.

Почему? Чтобы не провоцировать Путина. Мне не хочется это говорить, но факты говорят сами за себя: Мы не хотим дать Путину проиграть. Мы боимся, что, если он проиграет, то он сделает что-то провокативное со своей стороны. Поэтому мы не помогаем Зеленскому выиграть, который умоляет нас о помощи.

И где же заявление от нашего президента после того, как война повернулась в пользу Украины? Нашей миссией в Украине должно быть помочь Украине выиграть и разбить русскую армию. И у НАТО тоже. И мы должны дать им все, что нужно. И где же эти разговоры?

А мы все время прячемся за боязнью, что если Путин проиграет, то он сделает что-то плохое. Сейчас проходит испытание воли лидеров. Лидеры должны выступить вперёд, преодолеть свои страхи и сделать так, чтобы помочь Зеленскому выиграть. Они должны думать о том, кто мы, и что в нашем сердце.

Не удивительно, что Зеленский frustrated. И у меня есть собственная информация, что 2 недели назад Белый дом давил на Зеленского, чтобы он договаривался с путиным, cut a deal. И они это делали в то время, когда он совершал контратаки и отбрасывал русских назад, когда уничтожались целые российские подразделения. И мы в это время просим его cut a deal с путиным? Вы себе можете представить его Frustration, когда он получил этот звонок?

Мы не слушаем Зеленского. Сейчас он просит танки, чтобы отобрать назад территорию. Ему нужны МИГи, чтобы поддержать свою армию на земле. И ПВО, чтобы защитить эти танки и Миги. И он ничего не получает в ответ.

Марта:

Так что, вы утверждаете, что эта администрация согласна с тем, чтобы путин не проиграл?

Генерал:

Да. Абсолютно. И они последовательны на этом пути. Эта администрация не хочет, чтобы путин проигралОни хотят, чтобы Зеленский заключил договор с путиным. Это такая упущенная возможность.

Послушайте. Где, где ваша жалость, когда вы смотрите на тысячи людей, варварски убитых русской армией? Давайте уничтожим это варварство, раз и навсегда. У Зеленского есть сила воли это сделать, и у его солдат есть умение, чтобы сделать это. Дайте ему моральную поддержку! Но никто не бросается ему на помощь. Но нет, никто не хлопает его по спине и не говорит: «Мы здесь, мы с тобой»

P.S. Ну не красавец генерал? И это не его первое его интервью, когда он очень жестко критикует Белый Дом. Это работает. После этого интервью на FOX News пришел Керби, Пентагон, и сказал, что президент старается сделать как можно больше и как можно быстрее. Пусть оправдывается. Их надо критиковать, иначе они вообще ничего делать не будут.

P.S. Теперь я знаю, о чем говорил Трамп на своем ралли в Джорджии, когда утверждал, что администрация Байдена задержала поставку оружия в Украину, которая была утверждена при нём.

Оружие должны были доставить в марте 2021, а поставили они его осенью 2021 года. Бюджет помощи Украине на 2021 утверждался ещё при Трампе, в 2020 году. Никакого импичмента Байдену я не заметила. И даже просто шума по этому поводу не было. Байден сдавал Украину очень тихо. Утечек информации и импичментов не было.

***

https://www.facebook.com/paniNadia/posts/1617568598636236

Вже Великобританія прямо заявляє, що байден вимагає капітуляції, але пономарі та швеци продовжують сеанси урінотерапії для своєї тупорилої секти.

- В Великобритании выразили обеспокоенность из-за того, что США, Франция и Германия могут подтолкнуть Украину к значительным уступкам в ходе переговоров с россией. Там подчеркнули, что союзники "чрезмерно пытаются" заключить мир как можно быстрее, но в Британии уверены, что мирный договор должен быть подписан только при условии, что Украина находится в сильнейшей позиции.

»

*****

«

Руслан Кухарчук

01.04.2022 https://www.facebook.com/ruslanstory/posts/5563584070337612

Сідайте.

Нам треба поговорити.

Річ у тім, що денацифікацією України вже багато років займаються ліві громадські і політичні рухи в Україні.

З одного боку - проросійські.

З іншого - європейські марксистські, зелені, соціалістичні. Зокрема - гендерні рухи, які нині уособлюють сучасний "пригноблений пролетаріат". Сподіваюсь, ні для кого ж це не секрет, що серп і молот та інша комуністична символіка абсолютно поширене явище на європейських "прайдах". 

Так ось, весь цей марксистсько-більшовистський двіж - на сході і на заході - однаково сильно переймається темою денацифікації України. Так, різними інструментами, але з однаковою метою.

І в Україні у них - повно світоглядних партнерів.

Тут можна згадати і нашого суспільно-політичного лівацького активіста Володимира Чемериса, свого часу обличчя УГС - він вже давно вимагає денацифікувати Україну в цілому, ліквідувати полк "Азов" зокрема. А коли розпочалася війна, написав у перший же ж день: "Путін і Зеленський обидва несуть відповідальність за війну" (алло, СБУ!)

Лівацький сайт ЗАБОРОНА, очолюваний нещодавньою російською громадянкою, вже не один рік обурюється та хвилюється активізацією "ультра-правих націоналістичних рухів в Україні".

Керівниця Ukraine.pride Лапіна прямим текстом і публічно бажає смерті українським захисникам, зокрема, тепер вже легендарному Євгену Карасю.

"Смерть - нації. Квір - ворогам" - типове гасло "прайдів" в Україні.

Їхні однодумці у Європі - качають хвилю у тому ж самому стилі. Пару тижнів тому в італійській Пізі члени лівих партій та організацій, серед яких, звісно ж, ЛГБТ-ешники, вийшли на протест проти надання Україні зброї.

Я до чого все це...

Українські ліво-марксистські рухи, у тому числі, гендерно-схиблені, мають спільну з путіним надмету – денацифікація України. В цьому предметі вони повні однодумці, а тому - складають небезпеку для української державності і наших національних інтересів.

»

*****

«

Ігор Лапін

31.03.2022 https://www.facebook.com/watch/?v=4925319754184385

1. Про хімічну зброю проти УКРАЇНЦІВ

2. Про Маріуполь і можливі ядерні удари.

3. Що ми маємо робити.

»

*****

«

Татьяна Козаченко

01.04.2022 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4925523974228436&id=100003126473799

Буду грубою з цифрами, мене цікавить порядок, а не точність.

Оркія - 17 млн км2, але 2/3 території вічна мерзлота, ті, що залишаються, 6 млн км2 все ще більше України в 10 разів, 6 млн км2 проти 600 тис, але щільність заселення в 2,5 рази менше.

рашистів 145 млн проти 40 млн-ї країни. 3,5 проти 1. Вони розселені на більший території, біомаса замішана більш ніж на 150 національностей.

Оркія має кордони з 16 країнами, периметр тільки сухопутних кордонів більше 22 тис.км проти наших майже 6 тис. Свої їм треба охороняти: там не забереш військових на фронт. Вони вскрили всі свої нариви, бо «2-га» армія світу інша, ніж навіть уявляє Путло, бо система вертикальної корупції, побудована на розкраданні, брехні і деградації, буде доповідати, що кошти «освоєни, і ми, п%Z@ц, які молодец», а насправді боєздатна і організована частина МЕНШЕ. Їх брехня руйнує їх з середини.

По тій аналітиці, що дає ЗСУ (наші рідні!) на сьогодні:

ЗНИЩЕНО, ВИВЕДЕНО ЗЛАДУ:

понад 37% орків (вбито, поранено, в полоні) з тих, хто призначився до вторгнення, це близько 8% всієї армії орків (це охереть скільки – кожний 12-й військовослужбовець арміі!),

понад 50 % танків вторгнення (понад 12% наявних взагалі),

понад 40% літаків (майже 10% наявних взагалі),

понад 54% гелікоптерів (понад 13% наявних взагалі) ТОЩО.

Причому, «наявних ВЗАГАЛІ» не означає боєздатні, на ходу, з підготовленим військовим складом (танкісти, льотчики тощо)

Тому в них і була «ОПЕР@ЦІЯ», вони планувати захопити країну нахрапом - за 3 дні, і після вторгнення прокрокувати на Майдані в парадній формі «асвАбАдітєлєй» із «квітами і вдячними сльозами на очах». Вони хотіли і планували, що буде як в Криму, Донбасі, Луганську. Одеса їх «нічому не навчила». Вони не передбачали ТАКОГО СУПРОТИВУ. І все, що вони стали робити, це самі мерзотні «фашистські» практики: кошмарити ВСЮ територію ракетами, вбивати мирне населення без будь яких застережень – діти, жінки, сім’ї, схвалювати мародерство, масштабно руйнувати інфраструктуру – будівлі, мости, дома, ВСЕ.

Оркією організоване повністю свідоме вчинення гуманітарних катастроф Маріуполь-Буча-Ірпінь-Чернігов-тощо. Це направлено тільки на одне: заволодіння і контроль стратегічних місць, зміна повного складу населення на цих територіях шляхом вбивства, залякування, тортур, зачистки від всіх, тому що не має лояльності населення, що унеможливлює контроль та закріплення захоплення стратегічних місць і територій в цілому.

А тепер в них ВЕЛИКІ проблеми із відновленням сил і подальшими діями.

Але це не означає, що Оркія переможена вже. Вона знесилена, розлючена і, як остання тварюка, здатна на різноманітні підлості.

Вони досі не розуміють, хто такі українці. Україна набула реальної суб’єктності, яку надзвичайно важливо не просто закріпити – ПОСИЛИТИ. Величезне значення мають персоналії: ті, хто організовує і реалізує військову, дипломатичну і економічну оборону і функціонал України. КОЖЕН, хто долучився до захисту і оборони.

Час і наснага має величезне значення. Все ще буде дуже нелегко, ціна висока, така, що сльози і біль іноді не дають вільно дихати.

Але в нас є те, з чим зовсім погано у рашистів:

МАЄМО ЧАС І НАТХНЕННЯ

»

*****

понасенков объявлен в парашке иностранным агентом...

см. его последние сообщения в телеге: https://t.me/evgenii_ponasenkov

*****

ЗЫ.

«Как Можно Договаривается о Мире, с Теми Кто Пришёл Тебя Убить» - Голда Меир. Гари Юрий Табах = https://youtu.be/WtEA4coqMVQ

Помочь Украине Одержать Победу, Сможет Только Украина, и Все МЫ! Все! Гари Юрий Табах На Апостроф ТВ = https://youtu.be/ft5D_6ObgIg

819: Криминальные расследование Хиллари, Хантера, Фьюжион ГПС и ЦК Дем партии Америки = https://youtu.be/a8bNl38m9H0

За нашу и вашу свободу: Украина, Америка и Россия maguswest = https://youtu.be/6LkcxQwEutw

Охота на Хантера продолжается. Кто следующий? = https://youtu.be/NiFaIn9L8jM

ЗЫЗЫ.

Формується нова база здоров'я ПІД КОНТРОЛЬ! = https://youtu.be/SVviiWnIG04

02.04.2022

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!