23.3.22

Немного актуализмов за последние деньки – на 23.3.22

не знаю, що за група антитіла, але вони круті - зараз на 5-му їх соліст виступає, в формі, з першого дня на захисті києва - для музиканта це дуже рідке явище, рєспєкт і уважуха

22.03.2022

*****

Алексей Гончаренко - Странные требования России - Вступление Украины в ЕС и в НАТО = https://youtu.be/d_9hEvLFUqk

ви це бачили??? гончаренко дає інтерв'ю відомому анти-бідонівському медіяресурсу зі штатів - одному з провідних в російськомовному сегменті!!!

послухайте - цікаво

сам факт, що таке інтерв'ю має місце, на фоні продовження маразму-істерії бідон-наш(с) у виконанні всяких порохових пояркових-березовців-петрухзалмаєвих і інших дебілів, дуже дивний = він там, як вуж на сковорідці(с), коли про бідонішку напряму питають

в те, що порох прозрів і став розумною людиною - особисто я не вірю, запізно, роки не ті, а оточення там просто церква його імені, отож, ніяких підстав до прозріння немає

але інтерв'ю відбулось!!!

як на мене, є кілька варіантів:

1.вони, незважаючи на продажність та всепоглинаючу тупість, все ж нутром чують, що обісрались, і не просто обісрались, а створили всі можливі і неможливі умови для того, щоб зараз республіканці в штатах почали відхрещуватись від україни, що ми й спостерігаємо, нажаль - і це така перша, поки слабенька, спроба якось налагодити контакти з республіканською частиною америки,

2.вони розуміють, що, якщо американці таки згуртуються і не дадуть сфальшувати вибори до конгресу в цьому році, їхні улюблені подільники-дерьмократишки-камуняки пролетять, як хванера над парижем(с) - отож, знов тре, хоч і крізь стиснуті зуби, але щось казати на зустріч республіканцям,

3.є гірший варіант: ані порох, ані оте тупориле збіговисько, що його оточує, досі не розуміють, що обісрались і своєю бідоністою агресивною помийкою по факту підставили україну - і тоді це особистий вибрик гончаренки, котрий іноді здатен на таке (згадайте його голосування проти партії, коли закон про землю приймався)

не знаю, що насправді відбувається, але хоч так - бо вони продовжують фінансувати отих довбодятлів березовця-залмаєва-пояркова тощо і створили навіть для них свою студію на чолі з парашкінцем пономарьовим - оце публічне приниження перед парашкінцями (мотя гавнопольський, кисєль масковський, отой пономарьов тощо) жах якийсь - порох просто не може без московитів, комплекс меншовартості, типовий для мажора-камсамольця

у всякому разі, сам факт такого інтерв'ю вже цікавий - не пройшло і 3 тижнів війни, як вони прочухались, хоч трошки...

Надія Афанасьєва

подивилась відео з гончаренко, враження, що до нього прийшла такі свідомість, який мндць вони тоді учинили із бідоном. він, звичайно, каятись не буде за цей по суті злочин, що їх шарага привела до влади цього упиря бідона з його шоблою, але очко від того, що по суті, крім республіканців, ми нахер нікому не здалися, жим-жим, примушує тепер цього шлепера блеять оці жалібні пісні на адресу штатів.

ще зранку бачила включення мера борисполя, дуже адекватний молодий чувак, особливо на фоні нашого дауна, він бувший ветеран ато, так він так і сказав, що якщо були б ппо, то ми свнсб за тиждень би вигнали.

але то, звичайно, не входить у плани абамівської шобли

я б, на місті пороха і гончаренко, за це все взагалі вдавилась

Я

проблема в тому, що багато видних республіканців тепер відкрито зайняли позицію нафік нам та україна потрібна, нам кордон з мексикою важніший – і, з точки зору пересічного американця, вони, нажаль, праві - поки що праві = все повторюється, як під час 2 світової...

Надія Афанасьєва

бо офіційна позиція влади залишається агресивною до трампа

то логічно, нафіг би я підтримувала якихось маргіналів, які за мою допомогу ще на мене котять бочку

багато хто з діаспори також так зробив

23.03.2022

*****

слушаю блазня - и снова, в который раз, изумляюсь: КТО эти таинственные люди, которые сейчас им руководят и пишут ему тексты речей??? откуда они вдруг возникли, как это получилось - ведь до войны мы наблюдали такой беспрерывный трэш, что даже предположить наличие там рядом нормальных людей не получалось, по крайней мере, у меня

КТО они, эти настоящие герои невидимого фронта??? КАК им удалось туда проникнуть и переключить некоторые процессы на себя???

вопросы не праздные: от понимания ответов зависит видение перспективы, чего дальше от них ожидать...

Tatiana Belyankina

Може, візитівка Яроша?)

Я

як вони туди потрапили??? хто конкретно??? имя, сестра(с)!!!

Tatiana Belyankina

військова таємниця

Я

авжеж

Надія Афанасьєва

копірайтерів професійних в нас дуже багато

Я

справа не в тому - справа в їх спрямованості, в тому, які задачі вони вирішують = я і сам би міг не гірше писати, але ж мене не запросять - отож, хто вони, і як там з'явились??? хто насправді зараз вирішує там, що і як казати???

Надія Афанасьєва

а єрмак також дуже логічні речі говорить та висуває нормальні, як на мене, претензії до заходу. правда, яким боком він, як офіс-менеджер, до великої політики - то вже інше питання. причому, в такому руслі, як у зе текст, але в іншому стилі, дуже невимушено, він ще походу трошки від себе щось додає. Так, якість на сто відсотків краща, ніж у пороха.

23.03.2022

*****

«

Влад Добош

22.03.2022 https://www.facebook.com/VadyslavDobosh/posts/2445366458932028

27-й день Вітчизняної війни!

Дім! Точніше, немає дому.

Мальовниче містечко Ірпінь, яке стало мені рідним, де народився мій син, де планував прожити життя, зруйнували рашистські виблядки та перетворили на пекло!

Все, що у мене залишилося, це однострій, який мені дала армія, та дріб'язок, який поміщається в наплічник.

А ще є злість та мотивація знищувати моск@льських виродків, поки вистачить сил!

Переможемо!

Слава Україні!

Кожен житель Бучі та Ірпеня впізнає на фото залишки характерного фасаду ТЦ "Жираф"

»

*****

«

Антон Колумбет

22.03.2022 https://www.facebook.com/anton.kolumbet/posts/10221729417646772

На Київщині повноцінне Дике Поле. В одному лише невеличкому лісі під селом, за яке йдуть бої, нарахував - ЗСУ, НГУ, тероборона, поліція, декілька славетних добробатів, ГУР, СБУ, якісь загадкові спєци з дивними калашматами та просто мутні тіпи зі зброєю.

Вся ця двіжуха невпинно переміщується, вступає в бій та виходить з нього, когось привозять, когось увозять, і всі періодично намагаються намутитись зброєю у ворогів або союзників.

Зв'язку немає ні в кого і ні з ким, єдине командування мішпухи, якщо десь і існує, то все одно нічим особливо не командує, координація слабонереалізуєма - варто домовитись з кимось про спільні дії, як через декілька годин знаходиш на його місці іншого.

Ліс систематично піддається істеричним обстрілам противника різного ступеню інтенсивності і успішності, від чого всі розбігаються, а потім збігаються заново в нових конфігураціях.

При спробах супротивника зайти в село, його знищують, а потім мутні тіпи біжуть під вогнем і збирають трофеї, вимазучись в крові. Хтось пре російські каски, хтось фоткає трупи, хтось пише бойові донесення.

На три російські бехи виїхав танк, роздовбав їх і поїхав кудись. Охуївшу піхоту накромсали з трьох боків невстановлені особи. Чий це був танк, де він взявся і куди дівся, не зміг відповісти ніхто.

Єдина ідея, яка, мов наріжний камінь, об'єднує всіх - вбивати.

Це Козаччина. Це той самий вітер з Холодного Яру, в якого відсутній центр координації та постачання - звідки всі ці люди беруться, де вони озброюються і куди діваються, не знають навіть вони самі.

В жодній військовій академії світу не вчили, як протистояти подібному.

Добро пожаловать в ад.

»

*****

«

Roman Burko

22.03.2022 https://www.facebook.com/burkonews/posts/2216960891785105

Звичайно, гадати тільки по диму з труби російського посольства ми не будемо, але наші інсайдери вже кілька днів передають відомості, нібито РФ планує удар по Польщі та Литві. Ряд непрямих ознак вказують, що горище у Кремля зовсім поїхало, і нахрапом Росія намагається прискорити період свого напіврозпаду, втягнувши у війну вже низку країн НАТО, намагаючись "взяти на слабо" і перевірити на міцність весь Альянс.

Це, звичайно, погана новина, і ми не хочемо, щоб наші союзники страждали також, як страждає Україна, але українці вже показали, що боротися можна і потрібно. І хто бореться за свою землю, за виживання свого народу – той обов'язково переможе будь-якого диктатора, хоч то Гітлер, як у XX ст., хоч Путін, як у XXI ст.

Разом переможемо!

Слава Україні та всім людям доброї волі!

»

*****

«

Евгений Понасенков

23.03.2022 https://www.facebook.com/maestro777Eugene777Ponasenkov/posts/4883778295003142

Конечно, эти постоянные подстилочные звонки Макрона Путину - это днище. На фоне кадров ада - такое бессмысленно прокладочное общение. И вообще: как уже на подобное смотрит жена Макрона??

***

23.03.2022 https://www.facebook.com/maestro777Eugene777Ponasenkov/posts/4883799911667647

Товарищи следоки, повторяю: передайте начальникам, что это пц всем - дайте мне разрулить!! Уже не с такими результатами, как были бы, когда я вам вот в таком же открытом жанре предлагал "разрулить" за 2 недели до дикой ошибки, не так, как предлагал на второй и 5 день, но хотя бы не совсем полный пц.

***

23.03.2022 https://www.facebook.com/maestro777Eugene777Ponasenkov/posts/4883787821668856

Что я и говорил: у Зеленского "головокружение от успехов" и пиара. Надо, чтобы ближний круг как-то его предостерег не стараться заделаться "единственным победителем". Могу предположить, что он уже хочет отодвинуть многих военных, которые действовали успешно с самого начала. Надо бы не слететь в это.

»

*****

«

Святослав Батов

22.03.2022 https://www.facebook.com/mr.batov/posts/7141346912604761

1. Росія перед нападом закупила 45 тисяч мішків для трупів

2. Росія стверджує, що військова операція триває згідно з планом

Може й правда?

»

*****

«

Святослав Стеценко

23.03.2022 https://www.facebook.com/sostecenko/posts/7135798393160603

Чимало людей пишуть, що перемовини з Путіним не потрібні.

Все залежить від предмету переговорів.

Якщо переговори про порядок виведення всіх військ Московії і колаборантів з усіх українських земель, про розміри і порядок виплати репарацій українській державі і компенсацій українським громадянам, то такі переговори потрібні.

Лише такі.

»

*****

ЗЫ.

!!!!! 842 ВЖИВУЮ/LIVE C КОНСТАНТИНОМ БОРОВЫМ, комментатором, автором (Лос-Анджелес, Калифорния) = https://youtu.be/8t470tUecRQ

про хароших руSSкіх = Антона Швець = https://www.facebook.com/watch/?v=926896157892083

ФАШИЗМ И РОССИЯ: ПРАВДА НУЖНА? - Веллер 22 03 2022 = https://youtu.be/mWGmPsLF688

Бидонос ПОЦс, Путин Обосравшийся Орёл, НАТО Не НАДО. Литовское ТВ. Гари Юрий Табах = https://youtu.be/fA9lGI-NzMA

Война: День 27. Руzzкие Шли На Украину, а Попали В Ад. Сводки с Фронта. Гари Юрий Табах = https://youtu.be/gu8-XhZbaN0

Arie Elinson.#187 Виктория Вексельман.Недельный обзор.Украина.Израиль.США Канада.Россия. = https://youtu.be/4M9pybJNvG4



Новые времена, новые национальные символы.

23.03.2022

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!