31.3.22

Немного актуализмов за последние деньки – на 31.3.22

«

Лілія Чеканова

всім зрозуміло, хто стримує Україну від наступу на орків навіть на власній території і хто з цією метою блокує постачання сучасної наступальної зброї. Ні в Білому Домі, ні в Кремлі не мають жодного бажання бачити Україну непереможною, гонористою, успішною і незалежною, такою важко маніпулювати, керувати й нарешті - грабувати.

Я

100%, після державного перевороту в штатах, коли відсунули від влади законно обраного президента трампа та посадили оцю дебільну камуняцьку рашистську альцгеймерну куклу в памперсах, за якою керують реально обамки-клінтони-сороси-давоси тощо та інша камуняцька наволоч, я одразу зрозумів, що війна почалась, і не тільки в нас, подивіться, що зараз в ізраїлі коїться, в арабських країнах, як підняли голову іран та північна корея - весь світ палає, і це почалось одразу після інавгурації бідонішки = але що вони погодили повне знищення україни, я такого і уявити не міг, при всьому моєму песимізмі = де всі наші бідон-прийдуни - чому зараз не волають, як іх бідонішко в памперсах все класно зробив - аби не той трамп, агент кремля(с), котрий 4 роки стримував парашку і зараз не допустив би цього жахіття = обісрались наші повністю, і баран порох з його кретинами-бідонюгами, і інші - всі волали за бідона, тобто, за війну на винищення україни = вчора дивлюсь: ота тупа курка ірина геращенко по телеку розповідає про маразматичку-корупціонерку пілосю, яка це велика другиня україни - вимкнув, неможливо слухати, невиліковні - і вони ж себе кращими людьми україни вважають...

Лілія Чеканова

Ваша правда, пане Олександре! Зверну увагу тих, хто тут вподобайками цинічно підсміхається: ми маємо всі ознаки повзучої політичної інтервенції США в Україну, а саме, їх активне втручання в діяльність наших політичних й антикорупційних органів, точнісінько як і маємо ознаки військової інтервенції з боку росії. Відміннсть лише в тому. що військова інтервенція кремля абсолютно очевидна, а політична інтервенція американських демокрітів підступно завуальована привабливими гаслами про допомогу Україні.

Я

«

Евгений Понасенков

30.03.2022 https://t.me/evgenii_ponasenkov/6045 = https://www.facebook.com/maestro777Eugene777Ponasenkov/posts/4903672986347006

Теперь все уже совершенно очевидно: был сговор. Я об этом сказал на стриме еще несколько недель назад, но сейчас еще больше доказательств. Западные леваки планировали отдать Украину путинцам. Заранее предложили Зеленскому эвакуировать его, потом много раз повторно предлагали в первые дни, макрон ездил и теперь постоянно звонит в Кремль, отговаривает французские компании уходить с российского рынка, шольц блокирует поставки оружия, байден лично запретил Польше (Польша вообще штат США??) передавать самолеты и т.д. Скоту байдену очень нужен гниющий долго конфликт - как минимум до выборов в Конгресс. Для левых правительств на Западе трупы украинцев - манна небесная: они же выдают миллиарды "помощи", чтобы их же и "пилить". Война - мать коррупции. Поэтому путинский режим, ломанувшись в Украину, сделал им большой подарок. Но всё вроде рассчитали, кроме нереального упрямства украинцев. Представляю, как бесятся макрон и шольц - планировали же эвакуировать ручного Зеленского, сделать "правительство в изгнании" и болтать о гуманитарных бреднях.

»

Лілія Чеканова

саме так! Все частіше лунають ствердження, що ця війна - цинічний договорняк путіна й байдена і лунають заклики почати розслідування цього колективного злочину проти України, мета якого зробити з України колонію з маріонеточним режимом.

Я

я про все це казав ще під час отих ганебних перегонів в штатах, коли в прямому етері був здійснений наглий, неприкритий держ. переворот - і з подивом дивився, як в нас тут розганяли халілуійя бідонішку та кляли справжнього друга україни та взагалі справжнього західного лідера-республіканця трампа = пригадайте, як всі наші кретини від журнаглістики і політики раділи, коли камунофашистські монополісти змі-інету в штатах всюди забанили діючого президента трампа!!! і як вони дико скиглили, коли їх самих банили ті самі платформи = тобто, мізків взагалі немає, не можуть скласти 2+2=4 - якщо можна банити президента штатів, і вони вважають, що це класно і законно, то чому не можна банити якихось порохових писак??? = в тому, що зараз відбувається, є велика провина наших, так само як і західних ліваків-камунофашистів типу обамки-бідонішки = по факту, ми один на один з ворогом, ніякої справжньої допомоги поки немає, є імітація, як завжди в дермократішек, котрі пустопорожньою балаканиною прикривають дерібан і справжні ділішки = і чи буде та допомога, я не впевнений, бо вони не хочуть нашої перемоги, в них запланований інший сценарій, ми їм заважаємо - і ота принципова кретинська тупість порохових геращенок мене вже просто бісить - про блазня взагалі мовчу, ми не знаємо, хто там насправді керує і пише йому тексти

Надія Афанасьєва

вчора дивилась іларіонова на континенті з приговою, так виявляється бідонівска допомога 12 чи 13 млрд, з якої лише 800 млн. то військова, і то під тиском конгресу, бо спочатку взагалі хотів 350 млн, а більше млрд стаття на захист довкілля (яке на..ер довкілля?) і -та там - на захист лгбт, карл!

наше стадо блеє досі бідононашізмом. погано те, що ідеологи консерватизму, такі як бен шапіро, дивлячись на цей бідонізм, вже кажуть, що треба рашку підтримувати, бо вона на засадах консерватизму.

31.03.2022

»

*****

«

Евгений Понасенков

https://t.me/evgenii_ponasenkov/6046

Придумалось:

- Скажите, какую вы запись балета "Лебединое озеро" предпочитаете, с каким составом?

- Не знаю, я не интересуюсь политикой.

»

*****

«

Ігор Лапін

30.03.2022 https://www.facebook.com/watch/?v=460325969116581

1.Про другий ешелон атаки.

2.Про переговірників та переговори.

3.Що маємо робити ми

»

*****

«

Константин Реуцкий

31.03.2022 https://www.facebook.com/reutski/posts/10221479813761561

Ми мріяли та творили. Важко, але натхненно працювали, щоб втілити намріяне, будували будинки та дороги. Будували демократію. Багато чого вже встигли, ще більше запланували.

Але вони прийшли все зруйнувати. Прийшли відібрати в нас наші мрії, забрати наше майбутнє. Бо вони звикли забирати в нас все, вони робили так останні триста років.

Але цього разу все буде інакше. Цього разу вони об нас зламаються. Важливо не зупинитися.

»

*****

ЗЫ.

ЗАКІНЧЕННЯ ВІЙНИ? Або хитра стратегія путіна = https://youtu.be/u2Jtw8bYARg

818: Российские войска начали мужественно но беспорядочно отступать = https://youtu.be/E9WDCHCOvEc

Кто На Следующего, Или Где Обещанный Генерал На Этой Свадьбе? Литовское ТВ Гари Юрий Табах = https://youtu.be/efgQN9Km0Xg

Главная Ошибка На Войне, Это Недооценить Своего Врага. Состояние Российской Армии. Гари Юрий Табах = https://youtu.be/er2uQpvqdP4

Леон Вайнштейн // Байден заявил, что Путин является «военным преступником» = https://youtu.be/571AzhZHLl4

Украина: принуждение к миру = https://youtu.be/qypGHKSeSfY






31.03.2022

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!