28.3.22

Немного актуализмов за последние деньки – на 28.3.22

из крыма спокойно вылетают самолёты, которые летят и бомбят львов...

у меня давно был вопрос: можем ли мы чем-то шарахнуть по перешейку, чтобы реально превратить крым из полуострова в остров, чтобы не было того узкого прохода сушей, чтоб там стало море??? тогда бы сразу отпал вопрос сухопутного коридора в крым и поставок воды из днепра = не знаю, может, это очень наивно и нереально, но неужто такого варианта нет вообще???

и еще: у нас вообще нет никаких ракет или других средств, чтобы шарахнуть по аэродромам и другим объектам в том же крыму, беларуси, на территории парашки??? то есть, они оттуда спокойно действуют - а мы только фиксируем потери и составляем протоколы для каких-то мифических судов???

27.03.2022

*****

Надія Афанасьєва, я періодично згадую нашу пару днів тому розмову тут у фб про партії, коли ви сказали, що за пороха більш ніколи не проголосуєте, бо він збрехав всім, коли пообіцяв, що оновлена партія єс буде правою партією, на кшалт республіканців (не ріно, а справжніх), а насправді з'ясувалось - не буду навіть писати, і так зрозуміло

далі ви мені відповіли на запитання стосовно навродь непоганого хлопака з фронту гудименка і його сокири - і з'ясувалось, що це галіма соросятина з усіма притаманними лівацтву прибамбасами = я симпатизував особисто гудименку, хоча деякі персоналії з їх ключових з самого початку викликали в мене більше питань, ніж розуміння = але можу вам твердо сказати, що сокира таки відтягнула на себе частину притомних прибічників пороха та єс, і саме з таких ідеологічно-реалістичних міркувань, але як вони себе там зараз насправді почувають, не знаю

отож, питання напрошується само собою: чи є в нас взагалі притомні політичні діячі з розкручених-відомих-впізнаваних і їхні організації, які б насправді сповідували справжній, традиційний, західний, капіталістичний лібералізм в його істинному значенні, а не той марксистсько-камуняцький божевільний маразм, котрий зараз, чітко за оруелом, на заході лібералізмом зветься і фінансується-просувається всіма подонками світу, всякими соросами-клінтонами-обамками-бінонішками-мрекелями-трюдошками-мікронішками-ху*лами-китайцями тощо

ви краще за мене орієнтуєтесь - чи знаєте таких, притомних і справжніх??? я поки не можу нікого пригадати - і це дуже засмучує, навіть під час війни - бо, коли отримаємо перемогу, і тре буде відбудовувати та нове створювати, боюсь, затягнуть нас в ту євро-ліберастичну помийку (ми ж аж оремо зараз, мовляв, приймайте мерщій до єс, хоча звідти притомним тікати треба!!!), і почнуть нас гвалтувати неграми-арабами-муслімами-лгбт-квотами і іншим камуняцьким непотребом, замість національної право-орієнтованої держави, і ми знов скотимось внікуди, туди, куди летить зараз весь захід, якщо штати не оговтаються та не скинуть оту камуняцьку шоблу, що там зараз узурпувала владу та валить країну...

отож, що скажете - ви краще за мене орієнтуєтесь в політичному середовищі україни

Надія Афанасьєва

сказати, що я аж так орієнтуюсь, то занадто сказати, але, виходячи з того вищезгаданого у пості про ЄС пороха та решту демсокир, погоджуюсь, що правий фронт є вакантним на наших теренах. тих, хто наразі, як я бачу, може на нього претендувати у загальнонаціональному плані, то є полк азов та білецький. зараз соросятина вмикнула всі засоби для дискридитації хлопців, як з боку західних журношлюшок, так і на рашиських помийках. і те, що вони зараз в оточенні в Маріуполі, чи не є з одним з варіантів знищення консервативних сил в Україні.

28.03.2022

*****

«

Tatiana Belyankina

28.03.2022 https://www.facebook.com/tatiana.belyankina.9/posts/1113845932515024

Зараз лунає серія настільки потужних вибухів, що з будинку летить цегла та маленькі рештки лепнини!

Я

я теж чую, але не можу зрозуміти ані звідки, ані що це: чи це наші пуляють з засобів пво, чи то вони кудись влучають... = в мене ліпнини на будинку, звісно, немає, але вікна дребезжать

я скористався порадою, котру читав тут у фб від харків'ян: пластикове вікно на кухні не зачиняю, а підпер пластиковою посудиною з водою, отож, при великому тиску вікно зможе відкритись, а пластик з водою впаде на підлогу = писали, що це допомагає інколи, щоб вікна не повилітали

Tatiana Belyankina

що саме є пластиковий посуд? Ведра чи можна щось менше?

Я

я взяв з холодильника овочевий короб = можна бутилі для води, писали саме про таке = головне, щоб, з одного боку, воно все ж фіксувало вікно і стримувало при звичайному вітряку-протягу, але не заважало відкритись, коли буде більш сильний тиск - це залежить від розміру та виконання вікна, тре на місці дивитись-пробувати

Tatiana Belyankina

ок, дякую

»

*****

«

Олексій Гетьман

28.03.2022 https://www.facebook.com/alexeyhetman/posts/4897812316966133

Раночку, незламні!

Український народе пліч-о-пліч боронить свою державу. То про яке об'єднання взагалі йде мова? Кого з ким ще? Бо люди, що боронять Україну, і так об'єднанні.

Але завжди під час будь-якої війни були такі, що йшли на домовленості з ворогом. Під час нашої війни такі теж є. І саме вони волають "не на часі, не розколюйте". Ховаючись за словами, вони намагаються захисти себе від природнього гніву людей. Деякий час ховатись вдасться, але, в решти решт, реакція буде жорстка та швидка, як постріл.

Тримаємо стрій, все буде 4.5.0.

Я

нажаль, розбрат в середині - саме те, що потрібно ворогам = я вже й не знаю, як вірно тут поводитись: з одного боку, навіть слухати оте гнусяве не можу, хоча хтось за кадром йому пише правильні тексти - а як він у світі злетів, оця мантра про найвеличнішого, з котрої ми всі ржали вголос 2 роки, перетворилась на реальність!!! з іншого боку, якщо ми почнемо гризтись як скажені, ворог цим скористається - це як 2*2=4

»

*****

«

Надія Афанасьєва

27.03.2022 https://www.facebook.com/paniNadia/posts/1613993988993697

ТРАМП СЬОГОДНІ ПРО УКРАЇНУ НА СУПЕРМІТИНГУ "РЯТУЙМО АМЕРИКУ":

«І коли ти думаєш, що все, вже не може бути гірше, сталося це ганебне вторгнення в Україну. Джо Байден не зміг стримати ганебне вторгнення Росії в Україну. Огидний напад Путіна на горду та суверенну націю шокує свідомість будь-якої людини доброї волі. Ці загиблі люди…

Вторгнення в Україну ніколи не мало статися, і воно ніколи б не сталося, якби я був президентом. І навіть Чак Тодд, цей сонний son of a b**ch, він навіть запитав у Блінкена, чому цього не сталося за Трампа.

Цього ніколи б не сталося в Україні за мене, ніколи, 100%. І коли я дивлюся на ці розбиті танки, я гадаю: це я послав в Україну ДжавеліниОбама послав туди ковдри та подушки.

І якби Байден серйозно думав про допомогу Україні, то перше, що він зробив, це пішов би у briefing room у Білому домі і оголосив би, що він повертається до енергетичної політики Дональда Трампа. Цілком і негайно. Тому що це дуже легкий спосіб боротьби. А Байден робить цю країну (Росію) багатою.»

П.С. вчорашній виступ Байдена навіть коментувати не хочу, бо це була балаканина без конкретики. Потім щє було офіційне роз'яснення, що, заявивши про "Путін не повинен залишатись при владі", він не закликав до повалення російського президента. Демократична адміністрація вибачалась перед кремлівськими карліками паралельно з тим, коли москалі влаштували масоване бомбардування Західної України. Саме Західної, щоб це було географічно близько до "історичного виступу" президента США.

П.П.С. зараз в тренді радіти "всезагальній підтримці", але це не привід тішити себе марним ілюзіями і вважати саботажників, що вимушено допомогають через тиск, друзями.

»

***

«

https://www.facebook.com/paniNadia/posts/1614022678990828

Американський актор Шон Пенн закликає завтра бойкотувати вручення Оскара, якщо  Академія заборонить Зеленському виступити на церемонії онлайн.

Чиновники академії все ще обговорюють, чи справді Зеленський ненадовго з’явиться в шоу

Я

нездійснена навіть теоретично при звичайному розкладі мрія блазня потрапити на церемонію оскар може реалізуватись ціною життів та руйнувань в україні - дорогенький оскар для одного шута виходить... але вже нехай виступає, хоч якась користь від (вирізано цензурою)

Tatiana Belyankina

Світ остаточно йобнувся. Сорі за мій френч.

Я

це давно зрозуміло - але нехай вже запустять цього берлагу-фунта, хоч якась користь - трохи промиє затухли мізки цієї лівацької пошисті голівуду

Tatiana Belyankina

Головне, щоб поза правильно написаними текстами щось "від себе " зайвого не пздикнув.

»

***

«

https://www.facebook.com/paniNadia/posts/1613969165662846

Антон Колумбет

Сходив в увал, побував на західній, поспілкувався з людьми.

Якщо до цього я думав, що українські солдати ненавидять русгє, то я помилявся. Справжня ненависть в очах та словах українських жінок.

Від неї важко дихати. Вона душить, коли її відчуваєш. Вона така сильна, що лупить уламками навколо.

Вона настільки справжня, що тобі стає ніяково - ти розумієш, що ніколи не зробиш достатньо, аби її задовольнити.

»

*****

«

Евгений Понасенков

26.03.2022 https://www.facebook.com/maestro777Eugene777Ponasenkov/posts/4893673534013618

Байден и леваки, конечно, полные скоты - им выгодно всё длить и тянуть, чтобы оставаться на плаву перед избирателями. После позора в Афганистане - тут каждый день пиара, демагогии, фотографий: и всё это на трупах. Скоты.

»

*****

«

Константин Реуцкий

28.03.2022 https://www.facebook.com/reutski/posts/10221466352545039

Якось ще на початку нашої ротації хлопці з підрозділу знайшли в одній з будівель кинуті клітки з шиншилами. Сорок п'ять істоток. Напоїли, нагодували, стали шукати контакти зоозахисників. На хвилиночку: тут людей у дворах ховають, бо ніхто за тілами під обстріли їхати не хоче, поранених вивезти - ціла історія, а вони евакуацію шиншил планують. Спочатку подумав, жартують, але подивився в очі - все дуже серйозно, болить пацанам за звіряток. Ех, кажу, ладно, зв'яжуся завтра з Катею Сорокою, вона точно щось придумає. Заспокоїв хлопців.

Але на ранок будівлі вже не було, і евакуювати не було кого.

***

25 March https://www.facebook.com/reutski/posts/10221457154755100

"Вот горит окно, значит там не спят"

Эту пятиэтажку в пригороде Киева российские "освободители" уже второй месяц методично расстреливают из танков, минометов и артиллерии.  Но в ней до сих пор остаются жить несколько человек.  Цепляются за прошлое, за "привычную жизнь", не могут принять, что она уже до основания разрушена. Разрушена просто потому, что россиянам важно ощущать собственное величие.

На какое отношение к себе, на какое будущее рассчитывают граждане страны, которая с их активного или молчаливого одобрения несет смерть тысячам невинных людей и разрушает города в соседних странах?

За каждое из десятков тысяч этих выжженных окон, за каждого из десятков тысяч убитых и раненых, за каждого из двенадцати миллионов беженцев - каждому россиянину придется ответить. Вы сами обрекли себя на те страдания, через которые вам придется пройти.

***

20 March https://www.facebook.com/reutski/posts/10221436854847615

Про ірпінську тероборону вже ходять легенди. І недарма. Кажуть, що росіяни вважають їх "спецпризначенцями, перевдягнутими бомжами". Вони дійсно зупинили російських десантників, поклавши їх на мосту декілька десятків. Маючі при цьому мінімум засобів. Це звичайні місцеві мужики, які у перші дні війни встали до лав батальйону, маючі лише власну мисливську зброю. Більшість досі не має амуніції і не надто цим переймається. Головне, вони мають те, чого не має противник - природнє відчуття справедливости та правильності того, що вони роблять. Мінімум пафосу, максимум ефективності.

Частина взагалі відмовляється їхати на ротації. Не розуміють, навіщо їхати кудись - їхній дім тут, в Ірпені.

П.С. І щоб ви поганого не думали - із забезпеченням, зі зброєю та боєкомплектом зараз проблем немає, ворог підтвердить)

»

*****

ЗЫ.

правда от луганчанки = https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1146026792897801&id=100024714742173

817: Кто заплатит за восстановление Украины? И какую Украину будут сторить победители? = https://youtu.be/tC9An04cdxw

!!!!! Байден – самопровозглашенный лидер свободного мира. Континент - Илларионов = https://youtu.be/QTNnQQbppUE

Война. День 31. Окружать, Выматывать и Добивать Как Сонных РуZZких Мух. Гари Юрий Табах = https://youtu.be/D_lUdPs70vA

Вся суть росії в одному фото....

Истинная природа Красного Креста, помогающего свинособакам депортировать украинцев в парашку



не интересуюсь политикой


руSSкий и медведь

28.03.2022

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!