13.10.20

ЗЕлений жах: катастрофа насувається – вона вже поруч

вони починають рехверендуми, вже 25-го на перегонах - блазень записав відосик, і його вже крутять по телеку

це катастрофа - таким чином не тільки підняти рейтинг хочуть, але готують підґрунтя для антидержавних, антиукраїнських заходів, боюсь, капітуляція і інша мерзота починаються вже відкрито

як воно либиться гидко - це ж якими дегенератами треба бути, щоб за такого ушльопка голосувати??? на це неможливо навіть дивитись...

«

Виталий Рождаев

25 октября - точка невозврата. Или мы, или Кремль, судя по телодвижениям нашего гидранта.

((

Самое печальное, что шансов немного. А если все же Кремль - то война с новой силой и потеря еще 2-3 областей.

"Хуже не будет?" п"доры вы й"баные

ПС - только ЕС, кто бы там не выдвигался на местах. Не ошибитесь. Уже ошиблись в 2010, 2012, 2019.

https://www.facebook.com/vitaly.rojdaev/posts/10158771831933834

Sergiy Taran

Оголошувати про "опитування" за два тижні до виборів аж з 5-ти питань, без жодної можливості обговорити варіанти відповідей, без дискусій і альтернативних думок - це відверта і цинічна узурпація влади за азійською моделлю, де "президенти" перетворювалися на диктаторів через проведення "референдумів" в обхід парламентів з питаннями, які не передбачають альтернативних відповідей. Наш пародійний президент вирішив стати Президентом-баши... Ростов стає ближчим.

https://www.facebook.com/sergiy.taran/posts/10217611215736261

Oleksandr Zinchenko

Шосте питання для Шостого:

1.  За які гроші "бенкет"?  У бюджеті - не передбачено, діяльність органів державної влади фінансується виключно за бюджетні кошти.

2. Беня доплатить?

3. Скільки апаратів ШВЛ можна було б профінансувати за ці гроші?

4.  Скільки інфекційних стаціонарів можна було б відремонтувати за ці гроші?

5.  Як проведення "опитування" вплине на епідеміологічну ситуацію?

Для тих, хто не зрозумів. Правових підстав проведення якихось опитувань на дільницях під час виборів - нема. Процедура референдуму передбачає збір підписів у людей. Отже - це не референдум. Інших форматів не передбачено. Фінансувати те, чого не передбачено законом держава не може. Хто буде це фінансувати?  З приватних грошей?  Як їх провести і перевести членам комісій, з якими належить укласти ЦПУ на надання послуг і заплатити з них податки. Формально опитування має бути надруковане на 5 різних бюлетенях. Тобто замість 1 бюлетня виборець отримує 6. Це спричинить:  а) черги на дільницях, б) стрибок захворюваності, в) колапс в лікарнях (бо нових ШВЛ не закупили, а персонал масово звільняється), г) кількість трупів в моргах зросте.

То у мене є шосте питання для Шостого: ви розумієте, скількі трупів щоденно ми будемо мати під Новий рік на другу річницю того ідіотського привітання з Новим роком?

https://www.facebook.com/oleksandr.zinchenko/posts/3819731741375067

Ірина Фріз / Iryna Friz

‍До чого дійшов регрес.... або опитування від Зеленського 25 жовтня.

Що ж. Або він забув, як називається екзіт-пол, що здійснюють завжди в день виборів, та видав «на гора» чергову інфосміттєву сенсацію, яку будуть пояснювати його бідолашні «слуги». Або він не Гарант Конституції де-факто, адже ця «геніальна пропозиція» не відповідає ані Основному закону України, ані жодній з норм нашого законодавства.

Було б смішно навіть, якби ж не посада.

https://www.facebook.com/Iryna.Friz/posts/3671458016210830

Лариса Волошина

"А що думаєш ти?" Чому твоя відповідь важлива? Тому, що буде так, як вирішиш ти". Ви думаєте, що це про анонсуване президентом у день виборів 25 жовтня всенародне опитування? Ні. Це про Кримський окупєндум. Адже там теж була порушена процедура і стиснуті строки. Та ж сама технологія. Ті ж самі два тижні. Так само невідомі питання, а отже ініціаторам потрібно, щоб не виникло навіть натяку на попередньє обговорення.  Одне вже відомо. Зеленський пообіцяв, що "буде так, як вирішишь ти". Тобто результати опитування будуть втілені в життя. Це також нагадує окупєндум.  Але навіщо? В Криму так намагалися легалізувати окупацію. На "волю народу Криму" посилається Росія кожен раз, коли постає питання за її відповідальність за агресію. Що намагаються протягти з межах всієї України, користуючись методами окупанта? Це шахрайство. Це злочин. І, можливо, це продиктоване зрадницькими мотивами.

https://www.facebook.com/lolawolsh/posts/3464984206930637

»

13.10.2020

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!