9.3.11

Клятвы вообще и Клятва Гиппократа, в частности, - насколько это эффективно?

 И в наше время бывают самые настоящие врачи-убийцы, такие, как «работали над опытами» в гестапо-нквд-концлагерях… в общем, просто приведу новость и сделанные с экрана фотки, а камменты, имхо, добавлять как бы и не требуется. Хочу лишь сказать от себя, что недавно у меня был постик практически об этом, но как-бы с другой стороны проблемы = назывался «Материнский инстинкт…». Приятного прочтения пожелать не могу никак, однако, вот:
«
Філадельфія. США
Лікаря з будинку жахів обвинувачено у вбивстві 7 немовлят і породіллі
Лікаря філадельфійської клініки, яку в ЗМІ охрестили будинком жахів, заарештовано за обвинуваченням у вбивстві 7-ми немовлят і однієї породіллі. 69-рІчний Керміт Госнелл спеціалізувався на нелегальних абортах, які робив на пізніх термінах вагітності. Окрім Госнелла за обвинуваченням у вбивствах заарештовані і 9 його помічників, зокрема його дружина - косметолог за фахом – і 15-річна школярка. Прокуратура стверджує, що вбиті лікарем немовлята народилися у результаті штучних пологів, їм було від 6-ти до 8-ми місяців. Сет Вільямс, прокурор: Вони давали жінкам препарати, які стимулювали пологи, деякі діти народжувалися живими, тоді їх вбивали - перерізали ножицями шиї. Копи власті вперше потрапили до клініки, це було схоже на сцену з фільму жахів – всюди було повно пакетів і банок із плодами і частинами їхніх тіл, операційні були брудні, там знаходилися домашні тварини і навіть стояли лотки з котячими туалетами. Поліція підозрює, що насправді на рахунку лікаря-вбивці з 30-річною практикою сотні смертей. Його пацієнтками були жінки з найбідніших родин, а також нелегальні іммігрантки, які не мали медичної страховки. Прибутки Госнелла від цих операцій сягали 1,5 мільйона доларів на рік. При цьому він не мав ліцензії гінеколога і офіційно значився сімейним лікарем.
»
Ну а фотки = какой, однако, миленький с виду эскулапчик, увидишь такого в коридоре в белом халатике с молоденькой медсестричкой напару – и чувство глубокого умиления нахлынет, и слеза навернется: надежа, спаситель… ан вон оно как в реале-т…
Источник = http://www.newsone.ua/

20.01.2011

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОММЕНТАРИИ ПОЯВЛЯЮТСЯ ПОСЛЕ МОДЕРАЦИИ!!!